suanda durum ne merak ettim ...konustunuz mu nisanlınla ???
Hiçkimse ailenin yanında sana o şekilde bağıramaz. Terbiyesiz kadın. Onun oğluna bağırsalar kendi evinde, nasıl tepki verirdi acaba. Resmen çingenelik ve yüzsüzlük. Herşeyin bir adabı var. Sırf uslüp yüzünden haklı iken haksız yere bile düşebilir insanlar. Bu kadına karşı ailecek dik durun ve kendinizi ezdirmeyin. Allah kolaylık versin.
Sırf Eylül düğünü olması için ayrılmak mı istediniz?
Eylül olsa ne olur? Mart olsa ne olur?
Amaç kavuşmak, yuva kurmak değil mi?
Hem siz önce bırakın hayalinizdeki mevsimi adamın iyi bir kazancı yokmuş ve üstelik siz salon tutulsun diye bastırıyorsunuz.
Ne ile geçineceksiniz?
Hayalinizdeki eylül düğünü yapmak herşeyi çözecek, karnınızı doyurabilecek mi?
Sonra buraya başka bir konu daha açarsınız maddi durumumuz iyi değil eşimin ailesi hiç yardımcı olmuyor, açmıyız, tok muyuz hiç sormuyorlar diye.
evet konuştuk. geldikten sonra herşeyi yapıcaz. annesinin yaptıkları için ayrıyetten benden ve babamdanda özür diledi. herşey yolunda :)
:) cok sevindim düzelir hersey merak etme ins cok mutlu olursun ...
merhabalar öncelikle. sorunum şu inanın ki buraya yazıyorum etrafmda anlatacağım kimse yok..
Ben 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlım 15 aralıkta askere gidicek. Düğünümüzü ise 2014 eylül ayında yapmayı planlıyorduk ve bu konuda nişanlımla sürekli konuşuyorum... işte şimdiden düğün yerimizi tutalım belli olsun ve ailen ona göre hareket etsin dedim.. Nişanlımın işi ise belli değil şuan çalışıyor ama çalışıtğı yerden pek fazla para alamıyor. ama bana sürekli askerden sonra daha iyi olucak herşeyimizi yapıcaz dedi ve ben ona göre hareket ettim..
Neyse asıl konu, nişanlımla 2 gün çok tartıştım. eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim. 2 gün evde akşamları ağlamış.. ve kayınvalidem bugün bize geldi anne ve babamın yanında bana bağırdı. 6 ay o çeneni kapat hiçbirşey yapılmicak ve alınmicak dendi. tabi ki bende evime kadar gelip bağırdığı için bende ona bağırarak konuştum. ne demek anne ve babmın yanında beni küçük düşürmesi ya. bir de sakın bunları oğluma anlatma çok kötü şeyller olur dedi. tabi ki ben anlattım yaptıklarını.. haberi de var söylediğimden. iyi de oldu. ama Evime gelip böyle birşeyle karşılaşmam çok zoruma gitti.....sizce nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?