dayanamıyorum artıkk

Sırf Eylül düğünü olması için ayrılmak mı istediniz?
Eylül olsa ne olur? Mart olsa ne olur?
Amaç kavuşmak, yuva kurmak değil mi?
Hem siz önce bırakın hayalinizdeki mevsimi adamın iyi bir kazancı yokmuş ve üstelik siz salon tutulsun diye bastırıyorsunuz.
Ne ile geçineceksiniz?
Hayalinizdeki eylül düğünü yapmak herşeyi çözecek, karnınızı doyurabilecek mi?
Sonra buraya başka bir konu daha açarsınız maddi durumumuz iyi değil eşimin ailesi hiç yardımcı olmuyor, açmıyız, tok muyuz hiç sormuyorlar diye.

tabi ki bizim nasıl hoşumuza gitmediyse onlarında hoşuna gitmezdi ki, benim ailem kendini düşürecek kadar o terbiyesizliği yapmaz. Dik duruyorum, duruyoruz ve durmaya da devam edicez...

şöyle ki eylül düğünü hayalimi nişanlım ve sevgili annesi biliyor. ve tabi ki önceden konuşulmuş bi tarihti. Sonradan kıvırıldı. tabi ki ben nişanlımı düşünüyorum ama verilen sözler tutulmadığında sesimi çıkarmak hakkım.. Allah yardımcımız olur sadece burada o anki duygularımı paylaştım, fakat siz sadece tarihe takılıp kalmışsınız. konuda sadece tarih yazmıyor dikkatli okursanız..

Baştan buralara gelmesi ... Sonu çok iyi görünmüyor gibi geldi bana. Şimdi barışsanız da astığım astık kestiğim kestik tavrınızla ne kadar sürer bilemiyorum. Onların da hatası var sizinde ama iki yanlış bir doğru getirmiyor malesef.

iş tatlıya bağlanmış sanırım güzel. sevgilinizin maddi durumunu bilerek, en başta ona göre tavır almak en güzeli. maddi durumu iyi olmayan birine hadi hadi diyemeyiz bu bir gerçek... bir de.. belki bana denk gelmedi, ama her şeye yaparız, ederiz, hallederiz demeyen erkek tarafı görmedim şimdiye kadar çevremden. sonradan illa ki yan çizmeler oluyor bu bir gerçek

Askere gitmek üzere olan birine illa salon tutulsun hazırlıklar başlasın demek zaten az zamanı kalmış birisine bu stresi yaşatmak neden. Tabii ki annesi oğlunu morali bozuk ağlarken görünce nedenin sormuştur ve daha askere bile gitmeden bunların sorun edilmesine bozulmuş size de 6 ay oğlum askerden gelmeden hiçbirşey yapılmayacak bekle demiş ki öyle olması gerek hele bir sağlıkla askerden gelsin zaten hepsi olur. Ayrıca eş adayınız şu an bir işte çalışıyor ama az para alıyor işe gidince o işten çıkacak nasıl geçineceksiniz düşündünüz mü eylül düğünü diye tutturmuşsunuz o düğün bir akşam yapılır geçer birkaç saatlik birşey geleceğinizi nasıl kuracaksınız ona takıldım ben. Sürekli kaynanam evi kuracak, salon tutacak, taksitleri ödeyecek nedir bu onlara bağımlı mı olacaksınız neden kendi evinizi kendiniz kurmuyorsunuz sırf eylülde düğün yapmak için başkalarına yük oluyorsunuz eşinizin ailesi sizin evinizi kurmak eşyalarınızın taksidini ödemek zorunda değil kendinize güveniyorsanı evlenin ama bence önünüzü göremiyorsunuz. Kira ihtiyaçlar nasıl karşılanacak. Hep onlar mı yardım edecek bu sefer o istediğiniz düğün olacak geçinemiyoruz ailesi yardım etmiyor diyeceksiniz. Keşke biraz daha bekleseniz de ayaklarınız yere sağlam bassa kimseye muhtaç olmadan evlenseniz herşeyi kendimiz yaptık diye göğsünüzü gere gere söyleseniz. Kaç ay işsiz gezezek bilmiyorsunuz askerden gitmeden planlar yapyorsunuz sonra da Allah yardım eder diyorsunuz o kadar geçinmeyen insan var demek ki öyle olmuyor.

nişanlın askere gidecek ve sen nelerle çocuğun kafasını dolduruyorsun,huzursuz ediyorsun ve bu sıkıntılarla askere gidecek çocuğu ağlatıyorsun öyle mikaynananın yerinde ben de olsam aynı tepkiyi veririrm.

sen ananın babanın dizinin dibinde ağlarken benim oğlum,kimbilir nerede,nelerle uğraşıyor olacak.üstelik seven bir insan nişanlısını sıkıntılarla askere göndermez.

diyorsun ki bu işinden az para alıyor,askerden gelince başka işe girecek.peki hazır mı işi,hemen gelince iş bulabilecek mi.haziran da askerden gelse o 3 ayda nasıl bir iş bulup,düğün hazırlığı yapacak ki.haaa illa da ailesi yapacak diyorsan,evlendikten sonra gelip burada konular açma.eşimin ailesinin bizden beklentileri var diye

ayrıca sadece düğünle iş bitmiyor ki.evin kirası,elektiriği,suyu,yakıtı,mutfak masrafları daha neler neler.nişanlın doğru dürüst bir iş bulamazsa bunları da eşinin ailesinin mi karşılamasını bekleyeceksin.hayat toz pembe değil.evlenince hayatı öğreneceksiniz.

bence de hayallerinden vazgeçme eylül gelini ol ama 20125 eylül gelini.

nişanlın askerden gelsin,istediği gibi bir iş bulsun,sonra eviniz için eşyalar alıp ödemeye başlayın,beraber.biraz borç ödeyin ki hayatın gerçeklerini de öğrenin.

ayrıca kaynananla şimdiden yüz göz olmuşsun sonrasını düşünemiyorum.ayrıca oğlum bana bir kız için laf söylerse ben bir daha o kıza karşı kinlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…