merhabalar öncelikle. sorunum şu inanın ki buraya yazıyorum etrafmda anlatacağım kimse yok..
Ben 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlım 15 aralıkta askere gidicek. Düğünümüzü ise 2014 eylül ayında yapmayı planlıyorduk ve bu konuda nişanlımla sürekli konuşuyorum... işte şimdiden düğün yerimizi tutalım belli olsun ve ailen ona göre hareket etsin dedim.. Nişanlımın işi ise belli değil şuan çalışıyor ama çalışıtğı yerden pek fazla para alamıyor. ama bana sürekli askerden sonra daha iyi olucak herşeyimizi yapıcaz dedi ve ben ona göre hareket ettim..
Neyse asıl konu, nişanlımla 2 gün çok tartıştım. eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim. 2 gün evde akşamları ağlamış.. ve kayınvalidem bugün bize geldi anne ve babamın yanında bana bağırdı. 6 ay o çeneni kapat hiçbirşey yapılmicak ve alınmicak dendi. tabi ki bende evime kadar gelip bağırdığı için bende ona bağırarak konuştum. ne demek anne ve babmın yanında beni küçük düşürmesi ya. bir de sakın bunları oğluma anlatma çok kötü şeyller olur dedi. tabi ki ben anlattım yaptıklarını.. haberi de var söylediğimden. iyi de oldu. ama Evime gelip böyle birşeyle karşılaşmam çok zoruma gitti.....sizce nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen
Kusura bakmayın ama nişanlınız ve kvdeniz haklı.
Daha ortada belli bir iş güç yok,
nişanlınız askere bile gitmemiş,
siz düğün salonunun tutulmasından bahsediyorsunuz!
O hayallerinizi biraz gerçek hayata indirgeyin.
Eylül düğünü sizin karnınızı doyuracak mı?
Kayınvalideniz de oğlumu üzeni üzerim mantığıyla hareket etmiş.
Kim olsa öyle davranırdı.
Çünkü bir tarafta hayaller peşinde koşan gelin adayı, bir tarafta ayakları yere basan oglu...
merhabalar öncelikle. sorunum şu inanın ki buraya yazıyorum etrafmda anlatacağım kimse yok..
Ben 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlım 15 aralıkta askere gidicek. Düğünümüzü ise 2014 eylül ayında yapmayı planlıyorduk ve bu konuda nişanlımla sürekli konuşuyorum... işte şimdiden düğün yerimizi tutalım belli olsun ve ailen ona göre hareket etsin dedim.. Nişanlımın işi ise belli değil şuan çalışıyor ama çalışıtğı yerden pek fazla para alamıyor. ama bana sürekli askerden sonra daha iyi olucak herşeyimizi yapıcaz dedi ve ben ona göre hareket ettim..
Neyse asıl konu, nişanlımla 2 gün çok tartıştım. eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim. 2 gün evde akşamları ağlamış.. ve kayınvalidem bugün bize geldi anne ve babamın yanında bana bağırdı. 6 ay o çeneni kapat hiçbirşey yapılmicak ve alınmicak dendi. tabi ki bende evime kadar gelip bağırdığı için bende ona bağırarak konuştum. ne demek anne ve babmın yanında beni küçük düşürmesi ya. bir de sakın bunları oğluma anlatma çok kötü şeyller olur dedi. tabi ki ben anlattım yaptıklarını.. haberi de var söylediğimden. iyi de oldu. ama Evime gelip böyle birşeyle karşılaşmam çok zoruma gitti.....sizce nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen
Neyse asıl konu, nişanlımla 2 gün çok tartıştım. eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim.
Bukadar kolaymi sizin icin sevidiginiz insandan ayrilmak? Ben nisanliniz olsaydim bunu sorardim kendime. Belki durumlari yok su an, ozamana kadar hazirlanamazlar. Ayni evde yasamiyorsunuzki insanlarin ne sorunlari oldugunuda bilemezsiniz. Bence yanlis yaptiniz. Annesinin size bagirmasi hos olmamis elbetde, ama sizin nisanliniza dediginizde hos olmamis.
Tabi ki bz tam olarak bilemeyz oyaladıklarını fln düşünüyosan al karşına konuş canım baska yapcak bişi yk hakkında hayırlısı olsun inşallahbu zamana kadar bana BEN her zaman ayaklarımın üstünde dururum diye söyleyen bir nişanlım, nişanlım askere gitmeden önce ise ne varsa alınacak taksitle öderiz diye söylen bir kayınvalide var. buraya herşeyi yazıpta sıkıştırmadım.. daha neler neler var anlatıcak ve yazıcak. Sadece ben onlara göre hareket ettim. Kim olursa olsun benim evime gelipte ahkam kesemez. Cevabını büyükte olsa alır...
Kv.den haksz kaba davranmış senin ailen ne dedi o önemli??
Kavga etmişsinz küsmüş sünüz fln bunlar hep süreç uzadığı için oluo keşke askerden snra nişan yapsaydnz.iş bulması fln tsbi kj önemli eylül diye ısrar etmen bnce nazlanmaktan kaynaklı çocuk iş bulamazsa mecbur beklicen gülüm...
benim babam ağır hasta zaten ben nişanlıma gelmesin annen babam fenalaşr dedim ama bilmesine rağmen geldi ve ailem fena derecede üzdü....öncelikle kayınvalidenizin size sesini yükseltmesinin kabul edilebilir yanı yok.
hele ki bir de bu davranışıyla annenizi ve babanızı üzdüğünü de düşünürsek..
size gelince gerçekçi olmalısınız.
nişanlınız önce bir askere gidip gelsin.
iş durumu netleşsin.
ondan sonra uygun bir düğün tarihi belirlenir ve salon da tutulur,gerekenler de yapılır.
bahsettiğimiz şeyler parayla olan şeyler.nişanlınız ne yapabilir şu an.
mantıksızca ayak diremeniz nişanlınızı çok üzmüştür.
annesi de oğlunun üzülmesine dayanamamış sizi uyarmak istemiş ama dozunu ayarlayamamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?