merhabalar öncelikle. Sorunum şu inanın ki buraya yazıyorum etrafmda anlatacağım kimse yok..
ben 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlım 15 aralıkta askere gidicek. Düğünümüzü ise 2014 eylül ayında yapmayı planlıyorduk ve bu konuda nişanlımla sürekli konuşuyorum... Işte şimdiden düğün yerimizi tutalım belli olsun ve ailen ona göre hareket etsin dedim.. Nişanlımın işi ise belli değil şuan çalışıyor ama çalışıtğı yerden pek fazla para alamıyor. Ama bana sürekli askerden sonra daha iyi olucak herşeyimizi yapıcaz dedi ve ben ona göre hareket ettim..
Neyse asıl konu, nişanlımla 2 gün çok tartıştım. Eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim. 2 gün evde akşamları ağlamış.. Ve kayınvalidem bugün bize geldi anne ve babamın yanında bana bağırdı. 6 ay o çeneni kapat hiçbirşey yapılmicak ve alınmicak dendi. Tabi ki bende evime kadar gelip bağırdığı için bende ona bağırarak konuştum. Ne demek anne ve babmın yanında beni küçük düşürmesi ya. Bir de sakın bunları oğluma anlatma çok kötü şeyller olur dedi. Tabi ki ben anlattım yaptıklarını.. Haberi de var söylediğimden. Iyi de oldu. Ama evime gelip böyle birşeyle karşılaşmam çok zoruma gitti.....sizce nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen
merhabalar öncelikle. sorunum şu inanın ki buraya yazıyorum etrafmda anlatacağım kimse yok..
Ben 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlım 15 aralıkta askere gidicek. Düğünümüzü ise 2014 eylül ayında yapmayı planlıyorduk ve bu konuda nişanlımla sürekli konuşuyorum... işte şimdiden düğün yerimizi tutalım belli olsun ve ailen ona göre hareket etsin dedim.. Nişanlımın işi ise belli değil şuan çalışıyor ama çalışıtğı yerden pek fazla para alamıyor. ama bana sürekli askerden sonra daha iyi olucak herşeyimizi yapıcaz dedi ve ben ona göre hareket ettim..
Neyse asıl konu, nişanlımla 2 gün çok tartıştım. eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim. 2 gün evde akşamları ağlamış.. ve kayınvalidem bugün bize geldi anne ve babamın yanında bana bağırdı. 6 ay o çeneni kapat hiçbirşey yapılmicak ve alınmicak dendi. tabi ki bende evime kadar gelip bağırdığı için bende ona bağırarak konuştum. ne demek anne ve babmın yanında beni küçük düşürmesi ya. bir de sakın bunları oğluma anlatma çok kötü şeyller olur dedi. tabi ki ben anlattım yaptıklarını.. haberi de var söylediğimden. iyi de oldu. ama Evime gelip böyle birşeyle karşılaşmam çok zoruma gitti.....sizce nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen
merhabalar öncelikle. sorunum şu inanın ki buraya yazıyorum etrafmda anlatacağım kimse yok..
Ben 1,5 senedir nişanlıyım ve nişanlım 15 aralıkta askere gidicek. Düğünümüzü ise 2014 eylül ayında yapmayı planlıyorduk ve bu konuda nişanlımla sürekli konuşuyorum... işte şimdiden düğün yerimizi tutalım belli olsun ve ailen ona göre hareket etsin dedim.. Nişanlımın işi ise belli değil şuan çalışıyor ama çalışıtğı yerden pek fazla para alamıyor. ama bana sürekli askerden sonra daha iyi olucak herşeyimizi yapıcaz dedi ve ben ona göre hareket ettim..
Neyse asıl konu, nişanlımla 2 gün çok tartıştım. eylül düğünü benim hayalim eğer bu olmazsa sen yoluna ben yoluma dedim. 2 gün evde akşamları ağlamış.. ve kayınvalidem bugün bize geldi anne ve babamın yanında bana bağırdı. 6 ay o çeneni kapat hiçbirşey yapılmicak ve alınmicak dendi. tabi ki bende evime kadar gelip bağırdığı için bende ona bağırarak konuştum. ne demek anne ve babmın yanında beni küçük düşürmesi ya. bir de sakın bunları oğluma anlatma çok kötü şeyller olur dedi. tabi ki ben anlattım yaptıklarını.. haberi de var söylediğimden. iyi de oldu. ama Evime gelip böyle birşeyle karşılaşmam çok zoruma gitti.....sizce nasıl davranmam gerek yardım edin lütfen
Helal olsun !!!! Bir ben aglatmayı başaramadım....Güzelim askere gidecek bir insandan bahsediyoruz,farkındamısın ....Hiç tanımadıgı bilmedigi insanlarla aynı yerde uyuyacak,aynı kaptan yemek yiyecek....Çok üzüldüm O'na yaşattıgın bu strese ben erkek arkadasıma 'Ya Eylül dügünü,ya ben desem 'Bak işte kapı orda' derdi bana ...Biz ikimizde güzel yerlerde çalışıyoruz,20'li yaşların sonundayız ama biz hala cesaret edemiyoruz...Evlilik o kadar kolay degil...Bir de benim anlamadıgım nokta kaynanam diyorsun ok sana bagırdı,çagırdı ama sen herşeyden önce eve gelen misafire karşı saygısızlık yaptıgını düşünmüyormusun hem de o senin büyügün bence seiç min şu hataları bir gözden geçir;
1-Çok uzun süre nişanlı kalmışsın...Biliyorsun evlilik hayırlı bir iş,şeytan karışır o yüzden nişanlı süresini herkes en asgari düzeye indirmeye çalışır.
2-Askerden geldikten sonra nişanlansaydın senin için daha iyi olurdu.
3-Kaynanan senin evine gelip,sana bagırdıktan sonra senin ailen hiç mi tepki vermedi?
Bu kadar yüz,göz olunduktan sonra olurmu sence????
​Düğün dernek yapmak kolay mı?6 ay önce kızkardesimi evlendirdik hem kız tarafı hem de erkek tarafı maddi açıdan yıpranıyor herseyi en asgari düzeye indirmemiz ragmen yapılan masraf 50.000 tl ve kızkardesim evlendikten sonraa tvsini alabildi...Allah herkesin yardımcısı olsun
Bence de haklısın bazı şeylerin netleşmesi her iki taraf için de hele ki bizim toplumumuzda kız tarafı için daha önemli.
kayınvaliden bir hışımla gelmiş, evlat sonuçta.Askerde bunalıma girebilir,kendini yalnız hissedicek zaten bir de böyle olunca o da
dayanamamıştır.Ama tabiki üslubu bu olmamalıydı.
Sen sevdiceğini bırakma sakın.Hep arkasında olduğunu ona hissettir.Senin yaşadıklarını ben de yaşadım zamanında.Aslolan nişanlınla
ilişkin bunu unutma.Annesi hakkında kötü yorum yapma benden sana tavsiye.Kendi annesinin hatasını kendisi görsün.
Herkes birşeyler yazıyor ama, konu sahibi ortada yok
Parası olmayan, işi olmayan adam yüzük takmaz..
Yüzük takıldıktan sonra aman da aman bekleyelim, iş bulalım hobaaa moduna girilmez.
Kayınvalide de o çeneni kapat demesiyle; yerin dibine kadar girmiş. Ki çene nasıl kapatılır itina ile gösterilmesi gerekir böyle insanlara..
Siz bu adamla konuşmadınız mı? Yüzükten sonra çok beklemem demediniz mi? Böyle düşündüğünüze göre demiş olmalısınız..
Ha demediyseniz; ben beklerim diye yağlayıp balladıysanız adamı; haksızsınız..
Bu işin bi oluru vardır; az çok herkes konuşur sevgilisiyle; lank diye eylül derseniz; carlarlar tabii. Ama eylül olur dendiyse ve yan çiziliyorsa; haklısınız az bile yapmışsınız.
sen evlendiğinde kayınvalide sizi mutlu mu edecek yada sizi rahat mı bırakacak zannediyosun..
Asıl odaklanman gereken kayınvalidenin bu yaptığına müstakbel eşin ne yaptı karşılık olarak ne yaptı... Ciddi ciddi annesine kızmadıysa boşver dediyse önemsemediyse.... Ortada düşünülecek çok şey var demektir...
Iyi düşün bence..
Hayallerinize mi yoksa nişanlınıza mı aşıksınız kestiremedim...
"Ya bu eylül düğünü olur ya da ben yokum" demişsiniz ya Ekim olsa nolur Kasım olsa nolur...
Maksat bir ömür beraber olmak değil mi...
matematik hesabım yerindeyse 2014 eylülden bahsediyorsun demi? ve düğün yerini 9-10 ay öncesinden öncesinden ayarlamaktan bahsediyorsun demi?aranızda resmiyet zaten olan birine askere gitmeden 6 aylık sürecin nasıl olacağını bilmeden kendince baskı yapıyorsun demi. herkesin ayıbı kendisine kayınvalidenin uslubu yanlış olabilir ama seninle konuşması doğru. sonuçta oğlu askere gidiyor ve yalnız kalacak moralinin bozulmasını istemez. kaldı ki sen de altında kalmamış bağırmışsın.
ee sorun nerede şimdi? hala düğün yerinde mi takılı kaldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?