Dayanamıyorum bu acıya

Neden ben neden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
24
5
1
24
Arkadaslar derdimi paylaşmak için üye oldum gerçekten çok kötü Haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum biraz uzun ama ben 1.5 yil once birisi daha brni gormeden evlilik düşüncesini belirtti defalarca evlilik dusunmedegiimi söylediğim halde bırakmadı benden 8 yaş büyüktü sonra Zamanla bende biseyler hissettim ayrı şehirlerdeydik ama yakın şehirler.Kendisi çok dindar ahlakli temiz birisiydi o yönünü çok beğenmiştim hep ahirete yönelik hayalleri vardı.5 ay sonra aileme söyledim araya aracı birini koyduk.annem çok anlayisli biridir.kizim beğendiyse diye.ama uzaga nasıl vereyim kızım seni dedi yinede düşünelim dedi ablasi annemi arayacaktı aramadi annesi aradi ama zorla aramış sebep ben hafız çarşafli değilmişim öyle birini istiyorlarmis oysa oğlu olduğum gibi sevdigini dedi.biz birbirimizi seviyoruz demedik ailem çok hassas bu konuda.gorucu usulü goruscez dedik .sonra ailevi sıkıntilarimiz oldu 40 gun sonra annesini aradı annem pek gönlü olmasada.ben çok efendi biri diyerek ikna etmiştim.annesini aradı gelsin dedi . annesi acti ağzını yumdu gözünü.biz istemiyoruz başka kız bulduk bizi rahatsız etmeyin dedi anneme annem şok oldu.oysa oğlu aylarca peşime dusmustu.kabul etmesen başkası olmaz felan diyordu hep tabiki olmadı haliyle.1 yil oldu bu olay.soktayim daha çok ağlıyorumDerdimi paylaşacagim kimse n nasıl insanlar var kotu.gec dönmrmiz vs sepepler oldu ama ailesi sebepsiz yere ağır laflar etti bize oysa oğlu bırakmiyordu işte vallahi billahi çok kötüyüm 21 yaşındayım hayattan sogudum eridim tükendim zamanla geçmiyor geçmiyor nolur gece gündüz aglamaktan harap oldum biliyorum hayırlısı boyleymis olsa kötü olurdu bu aile ile ama gönlüme söz geciremiyorum mahfoldum bu yaşımda bittim tükendim okuyan herkese sonsuz teşekkürler (

yaşın daha çok gençmiş.. birbirinizi hiç görmemişsiniz bile bukadar kendini kedere boğacak ne var ben anlamadım.. belki de olsaydı bu iş mutlu olamiycaktın.. bukadar inançlısın madem belkide seni Allah korudu kötü bi evlilik yapmaktan diye düşünemedin mi yani.?

Ablacım ne görmeden evlenmesi yahu. Genceciksin nerden buluyorsunuz böyle adamları bilmem. Okumuyor musun, okuluna odaklan bi meşgale edin kendine. Derdin mi yok 20 yaşında koca diye helak ediyorsun kendini daha adamı bile görmeden kendine gel allahaşkına ya

Ne deseniz haklısınız ama kendime hakim olamıyorum tsbiki bir hayır var ama işte (

Hayır o da sinirlendi küstü annesiyle o diğer kıza da telde seni istemiyorum demiş kız da Ağlamış annesi çok yalancı

Bak Allah kurtarmış o aileye gelin gitsen bile yüzün gülmezdi. Adam nerseyse 30 yaşına gelmiş ama gelini hala ailesi secemeye çalışıyor

Koca diye değil sevmistim ama ben okuyorum uzaktan öğretim.

Çok saf ım ilk kez böyle oluyor ne deseniz haklısınız ama bilmiyorum vallahi

Ailenizin düştüğü durum can sıkıcı. Başka da bir sorun yok.
Adamla yılların birlikteliği yok.
Kaç kere gördünüz birbirinizi yuz yuze?
Ortada doğru düzgün yaşanmışlık yok.
Neyin kahrı bu?
Sanki 3 cocukla baba evine döndünüz ki öyle bile olsa dayanilmayacak bir acı olmaz bu.
Böyle ufak şeylerde kendinizi yorarsanız hayata devam etmeniz imkansiz olur.

Benim safligim ama çok ısrar etti sonra böyle olmasi çok zoruma gitti
bu saflık degıl
bırseyler olurken aklımızı kullanalım. bırde bu acıya dayanamıyorum dıyorsunuz dunyada ne acılar var cıddı bırseey var sanıp geldım okuduguma bakın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…