- 6 Eylül 2019
- 24
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi Neden ben neden
-
Hayır o da sinirlendi küstü annesiyle o diğer kıza da telde seni istemiyorum demiş kız da Ağlamış annesi çok yalancıAdam ne yaptı? Nisanlandi ki başkası ile?
Çok üzülüyorum bu zaman nasıl geçecek vallahi bittimBence Allah kurtarmış. Çünkü o anne sizde sevgi namına bir şey bırakmazdı.
Daha çok gençsin, neler neler çıkar karşına
Çok saf ım ilk kez böyle oluyor ne deseniz haklısınız ama bilmiyorum vallahiEvladinizi, ananızı, babanızı kaybettiniz sandım.
Elin sümüklü oğlu için hırpalayın kendinizi böyle, aferin.
Yaş da 21 üstelik!
Evladinizi, ananızı, babanızı kaybettiniz sandım.
Elin sümüklü oğlu için hırpalayın kendinizi böyle, aferin.
Yaş da 21 üstelik!
O kadar zoruma gitti ki tabiki düşünmüyordum ama gönlüme girdi zorlaniye üzülüyosun ki daha yaşın çok genç evliliği boşver zaten ayrıca zaten gitsen de yapamazdın onlarda başta zaten çarşaf hafız demişler bahane olarak olmamamsı daha hayırlı olmuş
Ne deseniz haklısınız ama kendime hakim olamıyorum tsbiki bir hayır var ama işteyaşın daha çok gençmiş.. birbirinizi hiç görmemişsiniz bile bukadar kendini kedere boğacak ne var ben anlamadım.. belki de olsaydı bu iş mutlu olamiycaktın.. bukadar inançlısın madem belkide seni Allah korudu kötü bi evlilik yapmaktan diye düşünemedin mi yani.?
Hayır o da sinirlendi küstü annesiyle o diğer kıza da telde seni istemiyorum demiş kız da Ağlamış annesi çok yalancı
Koca diye değil sevmistim ama benAblacım ne görmeden evlenmesi yahu. Genceciksin nerden buluyorsunuz böyle adamları bilmem. Okumuyor musun, okuluna odaklan bi meşgale edin kendine. Derdin mi yok 20 yaşında koca diye helak ediyorsun kendini daha adamı bile görmeden kendine gel allahaşkına ya
Benim safligim ama çok ısrar etti sonra böyle olmasi çok zoruma gittidaha 21 yasında kımlerle ne muhabbetlere gırmıssınız . yasınızın gerektırdıgı gıbı yasayıp sacma sapan seylerle ugrasmayın rıca edıcem .
Çok saf ım ilk kez böyle oluyor ne deseniz haklısınız ama bilmiyorum vallahi
bu saflık degılBenim safligim ama çok ısrar etti sonra böyle olmasi çok zoruma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?