Dayanamıyorum bu acıya

Haklısınız zoruma gidiyor böyle bir hata yapmam zaman geçirecek bişeyim yok aklıma geliyor sagolun cok

Hepimiz bu yaşlardan geçiyoruz canım. Ve maalesef bizim zamanımızda bu kadar akıl alabileceğimiz platformlar yoktu. Sen ne kadar şanslısın bak derdini binlerce insana anlatabiliyosun. Her bir yaş aldığında geri dönüp bunlara üzüldüğün için kendine gülüceksin.

Hiç tanımadığın, hiç bilmediğin, hiç birşey paylaşmadığın bir adamı sevemezsin ki zaten. Sevdim sanıyosundur. Zaten 21 yaşında evlenmeyi düşünmek gibi bir hata yapma. Herşeyin zamanı var, geleceğini düşünerek hareket et. Amacın evlenmek olmasın bu yaşta, huzurlu bir yaşamı tercih et.
 
Canım benim daha 18 yaşındasın. Ne bu nick. Ne bu yazdıkların??? Ne oldu hayatın mi karardı!!! Okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmazsan bu günlerine çok yanarsin
 
Hepinize ayrı ayrı minnettarim ne deseniz haklısınız bir cahillik ettim işte kimse ye açmadim
Canım benim daha 18 yaşındasın. Ne bu nick. Ne bu yazdıkların??? Ne oldu hayatın mi karardı!!! Okuyup kendi ayaklarının üzerinde durmazsan bu günlerine çok yanarsin
Niye böyleyim bilmiyorum
 
Haklısınız zoruma gidiyor böyle bir hata yapmam zaman geçirecek bişeyim yok aklıma geliyor sagolun cok
Her hata bizler için ders niteliğinde değil mi zaten ? Senin de bu olaydan ders çıkarıp dim dik ayakta durman lazım birine güvenirken on kere düşünmen gerekir
 
Canım ya ..
Yaşın daha çok genç .. acı ama yasaman gerekiyormus ki yaşanmış . Allah kurtarmış seni böyle düşün .. Hiç üzülme bile . Görmeden adam evlilik düşünür mü hiç . Komik .
Önünde uzun yollar var , daha neler olacak hayatında iyi kötü alışacaksın:)
Sen kalbini ferah tut . Daha iyisi ,sana değer veren biri çıkar ...
Düşünmemen için kendine bi meşgale bul valla . Hiç değmez hiç .
Boşver ya hu...
 
O kadar iyi geldi ki sozleriniz minnettarim
Tecrübe konuşuyor kuzum. İnan bana ilerideki en büyük pişmanlığın kendini üzdüğün için olacak. Kimse vazgeçilmez değil. Şimdi kör kütük aşık olduğunu sandığın o şahıs bi süre sonra hiç ilgini çekmeyecek bunun içinmi üzülmüşüm diyeceksin. Onlardan alabileceğin en güzel intikam onları unutup mutlu olmak. Senin değerini onların seni gelin alması belirlemez. Bu iş olmadı diye değersiz hissetmen de manasız.
 
İnsanlar çocuklarını kaybediyor kaç yıllık eşlerinden ayrılıyorlar . Bu kadar kendini tüketecek ne var ortada Allah aşkına. Önüne bakmaya çalış. Ufacık şeyde bu hale geldiysen ilerde hiç birşeye katlanamassn sen
 
Ne zaman böyle abartılı bir başlık görsem içerik hep saçma sapan birşey çıkar. Hiç şaşmaz.
 
Yav yapma kardeşim.
Çok zor açtım sayfayı. Evladı mı, anne babası mı kardeşi mi kaybettiği acaba. Allahım sabır ver diye diye açtım ya.
Kendinden büyük, doğru düzgün görmediğin birinin belirsizliğinde kaybolmadan, kurtulmuşsun. Ailenin zor durumda kalmasına üzüldüm. Keşke onlar buna maruz kalmasaydı. Ya değilse üzülecek bir şey yok. Sevmek bu değil. Annesinin lafıyla seni yarı yolda bırakan biriyle evli olsan ne kadar yürür, şükret. Bitmiş.
 
Eğitiminize, geleceğinize yatırım yapmanız gereken yaşta evlilik peşinde koşma amacınız neydi?
Görmediğiniz etmediğiniz adam evlilik isterken "canım bu neyin kafası" dememe sebebiniz neydi?
Siz bu adamla evlenmek isterken ailenizin "yavrum kendine gel" diyerek sizi sarsmama sebebi neydi?

Ortada 5 senelik ilişki, büyük bir aşk varmış gibi 1 sene ağlamışsınız bir de. Hayret bir şey.
 
Neyine ağlıyorsunuz, hiç ağlayıp, kendinizi boş yere üzmeyin. İstemezse istemesin ailesi.O adamda şimdi sinirlense, kızsa bile 3 gün sonra ailesinin istediği birine olur der.Siz kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız.Sanki dünyada başka adam kalmadı. Sanki siz çok istemenize rağmen bir türlü evlenmemiş gibi bu yaşınızda niye dertleniyorsunuz bu kadar. Önünüzde koca bir ömür var inşallah.Hayatın baharında evlenmek için acele etmeyin bile.Hele kimse için ağlamanıza, üzülmenize hiç gerek yok.
Ayrıca, böyle saygısız, sevgisiz insanlarla uğraşmaktan Allah korumuş sizi. Bence sevinin bile. Kendinizi bir an evvel toparlayıp, hayatınıza güzel şeyler katmak için çabalayın.
 
Allah razı olsun o kadar mutlu oldum ki yazdiklariniza gonlunuzden ne geçiyorsa Rabbim nasip etsin insallah
 
Bu yaşta ilk karsilastiginiz problemde böyle oldum,bittim,tükendim derseniz kimbilir daha ciddi bir sorunla karsilassaniz (ki dilerim karşılaşmassiniz) ne yaparsınız acaba,kendinize gelin yaşınız daha çok genç çok daha iyi insanlar olur hayatınızda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…