Dayanamıyorum bu acıya

Madem birbirinizi o kadar çok seviyordunuz ayrılmasaysınız ailesini ikna etmeye çalışsaydı ne biliyim gerçekten seven zaten mücadele eder yada takma kafana bu kadar unutursun zmanla aklına bile gelmez zamanında bende bu tarz bişey yaşadım sonra eşimle tanıştım 1 yıldır evliyiz çokk seviyorum çokda mutluyum

Belanızı arıyormuşsunuz resmen, şimdi de bulamadım diye depresyondasınız.. bravo gerçekten

Sizi görmeden evlenmek istedigini söyleyen adama temiz - ahlaklı denmez öncelikle sayın konu sahibesi, ruh hastası denir. İnsanları tanımak, güvenmek, sevmek hakkında ufacık bi fikri bi vizyonu olan herhangi bi insanın yapacağı iş değil o.

Yine çocuğu yaşındaki bi kızcağızın giyimini, inancını, ailesini aşağılayacak kadar vasat bi anneye göbekten bağlı, kararlarını kendisi alamayan, daha ailesinde sayılmayan seçtiği kadına saygı duyulmayan, radikal davranışlar sergileyen ezik ruhlu heriflere de efendi ve dindar denmiyor.

Hep ahirete yönelik hayalleri vardı ne demek hele asla çözemedim, geçen sene dayımlar yerleşti çok memnunlar, biz de cennetten bi arsa kaparsak çok rahat ederiz gibi bi şey mi bu? 60 yıllık kıçı kırık ömründe ne kendine ne dünyaya bi anlam katamayan insanlar sonsuzluğa göz dikiyolar ya hayran kalıyorum gerçekten. Al sana 21 yaşında bi kızın üç gramlık duygu dünyasını da patatese çevirmiş, 4 tane çarşaflı hanımıyla cennette 5+1 alır annesi ona artık ki size ondan daha çok kızmak lazımya neyse.

Hani bi laf var, ölmeyi bayılmak mı sandın diye. Evlenmeyi de evcilik oynamak sanan o enteresan insan topluluğuna dahilsiniz belli ki. Yaş daha 21 hazır, kaçın kurtarın kendinizi kendinizden.

Kendi yaşına uygun, ailesi düzgün (anlayışlı ve kötü ruhlu olmayan) birini bul. Ne cocuk ne de ailesi sizin denginiz değil. Yaşın çok genç, bir cahillik edip de bu adama kaçayım felan deme

böyle böyle insanlari taniyacaksın işte ağlayarak sonra zamanla sadece üzülerek biraz daha zaman geçince pişeceksin
daha pişmemiş insanlari azda olsa taniyamamiş ilk hamlede yıkılmış kalmişsin ya bu hamlikla birde evlenseydin ne olacakti bu tarafini düşün mutlu olmaya bak
ağlayarak gecirdigin her gune yazik ama yaşamadanda ögrenemiyo insan işte

Hayatta dayanılmayacak acı evlat acısıdır. Evladınızı kaybettiniz sandım. Kendinize gelin yahu.

Bence zil takıp oyna olmadı diye. Böyle bir kaynanaya 21 yaşında gelin gidemediğinemi üzülüyorsun yoksa huyunu suyunu bilmediğin bir adamla evlenemediğinemi. Acelen ne? Hayatını yaşa.

Şuan aglıyorsunuz filan ama bi bakın daha 21 yaşınızdasınız neler görüp geçireceksiniz Allah nasip ederse.
Evet zor olabilir ama unutursunuz zamanla kimse vazgeçilmez degildir unutmayın.
Zamanla sadece bi tecrübe olarak kalır size bu durum.
Aglamayı bırakın hırpalamayın kendinizi degmez insanlar için gerekmez.
Kurslara filan gidi kendinizi geliştirin 21 yaşındasınız siz
Hayırlısı olsun hakkınızda

Ayyy yaş 21 cok toysun
ahirete dair hayalleri kuran biri size bunu yapiyor kazık atıyor boyle dindarmis gibi yapanlardan kaçın sevinin bence.

Ay bende bişe var sandım.
Merak etme dayanamam dediğim herşeye dayandım hepside geçti.
Herkesin böyledir.
Geçecek sadece bi zamanı var herşeyin.

ölümler unutuluyor aşkta unutulur acısıda unutulur bazı acılara bu bir tecrübe gözüyle bakmak lazım bu hayatta. acını yaşa, acın durulana kadar yaşa. acını kendine zırh yap. dersen ki, bunu yapmak beni neyden koruyacak diye. daha büyük bir acıdan koruyacak...

Efsunlanmissin sanki halbuki daha genceciksin anlayışlı bir annen var.
Adam seni sevse ne olur peşini bırakmasa ne olur ailesi istemedikten sonra? Adamın sana olan sevgisi ömür boyu yetecek mi sanıyorsun ailesini silip ömür boyu seninle olacak mı sanıyorsun? Peki böyle olsa bile sen huzurlu olacak misin? Eşinin ailesi tarafından istenmedigini bile bile huzurlu olcak misin?
Yada gerçekten o adamın sevgisine kanıp her şeyi göze alıp ailesinin baskısını daha şimdiden başlayan huzursuzluğu bir ömür çekerim mi diyorsun? Ne olur sana söyleyim adam ben senden vazgeçmem bırakmam diye seni karısı yapar iyi güzel ee tabi adam ailesiyle goruscek sürekli darlicaklar kocani senide ezicekler istemicekler daha fazla uzulceksin üstüne birde çocuğun olur huzursuz bir ailede büyüyen bir çocuk sonra adam ailesi senin aranda kalmaktan bikar tabi sende bikarsin pişman olursun aklın başına gelir fakat çok geç olmuştur bile bosanirsiniz... Ne bekliyorsun ki ? Gerçekten bu kadar üzülmeye deger mi? Seni gerçekten sevse seni bırakırdı genç kız benim yüzümden üzülmesin diye azad ederdi.
Seninde bu aşk acısı yüzünden ailenide üzmeye hakkın yok sadece üzülen sen olmuyorsun. Daha mutlu olmak daha doğru insanlarla tanışmak varken neden üzülmek istiyrosun? Tek yapman gereken o adamı hayatından çıkarmak ve kendi hayatına bakmak...

Çoluğunuza çocuğunuza bir şey oldu sandım yaa!
Bir sürü ablan annen yaşında insan tecrubelerini soylemis akil vermis. Umarim bir an once kendine gelirsin.. kendini uzdugune degmez. Okulunu oku bir an once is sahibi olmaya bak. Kendine yatirim yap. Seni gercekten seven bir erkek cikar umarim karsina..bunlara aldanma.bu sevgi degil..

Daha 21 yaşındasın senın su an okulunla derslerınle ılgılenmen gerekıyo

bu yaşta bu kadar tükettmen için bir sebep yok ortada.kaldı ki 21 yaşındasın bi dur rahatlamaya çalışş, ayrıca senin peşinden koşup sonra başka biriyle evlenmeye göz yumuyorsa bu kişiden pek hayır geleceğini düşünemedim ben .

Görmediğin adama nasıl aşıksın?
Psikoloğa git acilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…