Dayanamıyorum bu acıya

Ne deseniz haklısınız ama kendime hakim olamıyorum tsbiki bir hayır var ama işte (
Tabiki elbette herşeyde hayır vardır mutlaka mutlu olamıycaktınız binbirtürlü sorunlarla uğraşcaktın kim bilir.. Yanyana bile gelmediğin biri için bukadar üzme kendini.. karşına doğru kişi çıktığı zaman bu yaşadıkların aklına geldiğinde ben niye kendimi bukadar üzmüşüm dersin daha çok gençsin.. ilk daha bide dur bakalım ne kısmetler çıkar karşına senin..

Koca diye değil sevmistim ama ben okuyorum uzaktan öğretim.
Görmeden nesini sevdin adamın? İki güç güzel cümleye içiniz hoş oldu diye aşık oldum sanıyorsunuz bi de acı falan demişsin. Allah acı göstermesin sana bu ne yani dandik bi şey.

Evden çık kurslara git sosyal hayata karış. Kendinize denk olmayan adamlara mecbur etmeyin kendinizi lütfen ya. Bi de dindar falan diyorsun vallahi dindarlık böyle olmuyor kimse kimseyi yemesin.

Haklısınız

Haklısınız teşekkür ederim

Kızım git oku, meslek sahibi ol. Seni sen olduğun için değil de; "çarşaflı hafız" değilsin diye istemiyor.
Sonra çok ağlar "insanda önemli olan niyetmiş." diye şekilci vatandaşlarımız.
Öyle kaynana yarın kıymetli oğlunu doldurur, salar üstüne.
Şimdi olmadı diye gözyaşı döktüğüne, gün gelir olmadı diye şükredersin
Hakkına hayırlısı buymuş.

Hep yazıyorum bu forumda..
fazla dindar geçinen adamdan kaçın hep bi sıkıntı çıkıyor..
maalesef din bir kamuflaj haline geldi ülkede.
ailesinin isteğini bile bile tam tersi kız isteyen adam ailesinin karşısına da dikilmesini bilmeli gerisi fo
s.

21 yaşında evlenip napcaktın be canım benim
Yat kalk şükret başlamadan bittiği için evlenseydin o çirkef kaynana adayını bi ömür çekmek zorunda kalıcaktın belki de ...
Haklısınız zoruma gidiyor böyle bir hata yapmam zaman geçirecek bişeyim yok aklıma geliyor sagolun cok

Siz bu adamla canlı canlı görüştünüz mü? Yoksa hiç görmediğiniz biri için mi 1 yıldır ağlıyorsunuz?

Hayır adamın sizi görmeden evlilik teklif etmesi zaten sakat. Böyle insanların zihniyeti genelde, kadın mı kadın, genç mi genç...bana yeter mantığı. Ayşe Fatma farketmez ona yani. Sizi siz olduğunuz için sevmeyen biriyle bir ömürlük kumara hazır mıydınız hakkaten?

Annesi zaten leş. Ne çirkin uslup. Ay Allah kurtarmış, yaş daha 21 ...neyin hayatından soğuması? Bu kadar mı ucuz hayatlarınız var?

Birbirizi görmemişsiniz bile hiç bişey yaşamadan nasıl bu kadar aşık oldunuz toplayın kendinizi bu kadar üzülecek birşey yok olmadıysa olmadı hayırlısı değilmiş bence aşık bile değilsiniz birinin sizi istemesi hoşunuza gitmiştir sadece siz hayatınızda acı görmemişsiniz üstelik daha 21 yaşındasın karşına neleri çıkıcak evden cık sosyalleş gerçek bir aşk yaşadığında bunun aşk olmadığını anlıcaksın.

31 yaşındayım 21 yaşında böyle sen gibi, başka bir mal erkek yüzünden çok acı çekmiş gençliğimin en güzel yıllarını kendime zehir etmiştim. Şimdiye geri dönüp baktığımda kendimi yıprattığım için çok pişmanım öyle bir yaratıkla evlenmemiş olduğum için şükrediyorum. Şimdi bundan 10 yıl sonrasını hayal et. Seni seven çok daha iyi yakışıklı biri ile evlisin çocukların olmuş çok mutlusun. Şimdi yaşadığın ana geri dönsen kendini bukadar üzmezdin dimi? İşte o ana dönmene gerek yok o anın zaten içindesin. İyi değerlendir. Karşına daha neler neler çıkar. Yazık etme kendine cimcime. Silkelen kendine gel.

O kadar iyi geldi ki sozleriniz minnettarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…