Dayanamıyorum çaresizim

Gizmigiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
372
186
33
31
Kızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.

İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi

Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.

Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor

Bağırıp cagirmadan da tartışılabilir. Niye erkekligine laf ediyorsunuz? O niye irkiniza laf ediyor? Ne ayip, egitimli insanlarsiniz bir de.
Şimdi ben bedelliye karşı değilim. Vicdani ret kabul edilebilir bir sey. Ama yani bedelli yapan adamın da vatan millet Sakarya muhabbetine girmesi, hiç alakası yokken size vatan haini demesi, ne bileyim, komik.
Tartisirken sınırdan cikmamak gerektigini dusunuyorum. O yüzden hep yutkunarak konusurum tartışma esnasinda. Özellikle eşimle tartisirken.

Bağırıp cagirmadan da tartışılabilir. Niye erkekligine laf ediyorsunuz? O niye irkiniza laf ediyor? Ne ayip, egitimli insanlarsiniz bir de.
Şimdi ben bedelliye karşı değilim. Vicdani ret kabul edilebilir bir sey. Ama yani bedelli yapan adamın da vatan millet Sakarya muhabbetine girmesi, hiç alakası yokken size vatan haini demesi, ne bileyim, komik.
Tartisirken sınırdan cikmamak gerektigini dusunuyorum. O yüzden hep yutkunarak konusurum tartışma esnasinda. Özellikle eşimle tartisirken.
Biz o işi hiç başaramadık iki buçuk yıllık evliyim hiç beceremedik o bana hep tahammülsüz ne desem tmam bitsin der

Harçlık sistemine baştan karşıyım ama madem siz öyle anlaştıniz adam da soyledigi tarihte verecegini ve paranız var diye düşünmüştür muhtemelen. Paranız vardiysa bu muhabbetler ve hakaretler çok gereksiz olmuş. Paranız olduğu halde daha neyi istiyorsunuz?
Bittiyse de direk isteseydiniz.

Sen adam mısın erkeklik bu mu lafından sonra ne demesini bekliyordunuz mesela,? Eşinizin sözlerini asla doğru bulmuyorum ama "istediğini söyleyen istemedigini işitir " diye güzel bir söz vardır.
Bana paranı ne yaptın demesi çok zoruma gitti üc kuruş aldım biliyor ne zorluklarla ne şekillerde kabul ederek evlendim biliyor bir seye ihtiyacın var mı para bırakayım disarı çık sözünün bana çok olmadığını düşünüyorum

Beddua etmeseydiniz keşke. Haklıyken haksız konumuna düşmüşsünüz.

Onun bana para hesabı sorması ve ırkımı asagılamasını kaldıramadım

Anlattığınıza göre o onları siz ona parasına el koymadığınız icin beş parasız oldugunu ve erkeklik bu mu dedikten sonra söyledi. Yani ırkınisa laf söylemeye tabi hakkı yok. Ama sizin onunla konuşma şekliniz çok itici. Baskalarin parasından ona ne. Başka erkekleri örnek vermek ne. Yani ben burda ilk sizi kusurlu gördüm. Onunda ondan sonra yaptıkları yalnis ama insan böylede bir konuyu çözmez ki.

Kocam bana ne sebeple olursa olsun "ırkınıza s..çayım vatan hainleri, s...... git" deseydi şu anda muhtemelen battaniyeyle annesinin salonunda yatıyor olurdu.
Ya da ben battaniyeyle annemin salonunda yatıyor olurdum. (benim için ilk seçenek geçerli)

Cok üzüldüm arkadasim adina. Bu kadar olmamali boyle agir konuşulmamali bence. Saygi cok guzel ve onemli birsey bir defa kaybedildimi zor ele geciyor
Es olarak bir birimizi idare etmeliyiz. esin biraz hakli bence ondada olmayabilir para ayrica adam soruyormuş birsey lazim mi diye evin ihtiyaçlarını karşılıyor zaten . Ve sunu unutma erkekler bizim kadar dusunemiyor bilmiyorlar cogu zaman akil etmiyorlar. Ayrica "sen adam mısın" bu soz bir erkek icin cok cok agir.

Kızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.

İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi

Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.

Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
Çok pardon ama gögsünüze yastık attı ve acıdı öyle mi

Back
X