Dayanamıyorum çaresizim

Ben kova o ikizler burcu. Annesine babasının çok verdiğini zannetmiyorum. Benim eşim aşırı kuralcı oldu da verdiği aylığı bitirdim ya bir daha asla isteyemem cünkü demediği laf kalmaz
ikizler kova aslında. Tam bir birinizi bulmuşsunuz. Demek isterdim ikizlerin en iyi hakkından kova gelir günümüz ikizleri despot ve dırdırcı internette ikizler burcu ile çene yoluyla başa çıkma yolları var.bir inceleyin derim.sanırım orda püf nokta onu eksik ve yetersiz hissettirmek.zaten adam değilsin diyerek ayar vermişsiniz şimdi. 2.kısım...

Iyiydik birkaç gündür dediğiniz sürede konuşmadınız hiç sanırım. Ikiniz de ağır ruh hastalarısınız kusura bakmayın ama. Yani karşınızda ki kişiyi zıvanadan çıkartıp "ne dedim ben şimdi" demeniz de beni valla güldürdü:)) ahahah ay neyse.

Kızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.

İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi

Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.

Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor

Kimse kimsenin erkekliğini kadınlığını kavga sırasında özellikle sorgulamasın ya bu ne kaç gündür sen erkek misin adam mısın sen karı mısın duyuyorum hiç hoş değil öncelikle.. ihtiyacın olmadığı halde meraktan sorulacak bi soru değil ki bu.. ayın beşine kadar bi ihtiyacın olur adamdan para istersin 5ini bekle derse tavır koymakta haklısın durup dururken kavga çıkarmışsınız.. bence acilinden iş arayın bulun kafanızı boş şeylerle doldurmayın burda okurken ben sinirlendim

Arkadaşlar kendinize gelin! Ortada bir evlilik var kim haklı kim haksız ne önemi var ! Neden ara gazı veriyoruz ! Eşinizle yalnızca gurur ego yapmadan sadece onun tarafından olaylara bakarak 1 hafta hiç olmadığı gibi tatli dilli empatik konusun bir ömür mutluluk sizin ..ben de evliyim ve gurur yok benim lugatimda esim bugün bana deliler gibi aşık ..ben zor zamanlar geçirmedim mi? Lütfen burası boşatma kulübü degil

Gülünecek ne var anlamadım genç bi kadın evliliğinde hakarete sıkıntıya maruz kalıyor siz gülüyor musunuz ? Ne mutlu bize sizi eğlendirdik !
Ablacım diyaloğunuz gerçekten şaka gibi Konunun ırka ve vatan hainliğine gelmesi beni güldürdü hani ne alaka diye kocanızınki çok mu çok alakasız bir çıkışmak olmuş
Umarım evin hesap işleri bir gün sizin elinize geçer

Ben de ilkin sırf hakaret amacıyla söylüyor zannettim.

Ama bunlar kalıplasmis hakaterler değildir.

30 yaşındayım .şu ana kadar ırktan soydan vatandan hakaret edeni duymadim. Haberim bile yoktu.

Konu sahibi kürtmüş. O yüzden pek vatanperver kocası ırkını hedef alarak vatan haini diyor.

Yani söylenecek çok şey var. Evlenirken bilmiyor muydu kürt kızla evlendiğini?

Ben karadenizliyim. Kürt değilim . Laz değilim . ama çok sevdiğim arkadaşlarım var üniversiteden laz kürt çerkez.

Hiçbiri de bu adam kadar seviyesiz değildi..
Ben de Karadenizliyim. Bizim memlekette de böyle bir laf duydum. Vatanseverler de birbirlerine kullanıyor bu lafı ne yazık ki.
Konu sahibinin eşinin farklı amaçla kullandığını başka bir arkadaş da söyledi

Back
X