dayanamıyorum onu aramak üzereyim beni aramaktan vazgeçirin

beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın beni lütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Valla böyle şeyler yazarsan döneceği varsa da dönmez zaten amacına ulasamazsin.

yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
Vallahi o kadar iticisin ki sevgilin olsam terk ederdim seni.Allah aşkına bunlar ne biçim laflar kardeş bi kendine gel.
Tamam hepimiz sevdik aptal aşık olduk da kapinda köpek olayım vs.nedir ya ne arabesk çirkin laflar bunlar.

Çimen, tatlım bunlar boş yalvarışlar|haykırışlar...

Hepimiz geçtik bu yollardan ya.

En sonunda aynı cümle : "ah ne aptalmışım"... sende diyeceksin.

Ağla ağla...zırla... ama sonra kalk ve kendi hayatına bak. Tamam mı tatlım?

Mozaşist bacım onursuz musun gurursuz musun
Yüzüne tükürse ya rabbi şükür diyeceksin
Yarın seni döverdi bu seferde eline sağlık dersin
Hey Allah'ım ne günlere kaldık

Kendi sorunları yüzünden değil sizi hiç bir şekil de sevmediğinden ileri geliyor söyledikleri.
Yalvarmalarınız beni benden aldı eminim paspas olacak kadar verdiniz ki o izlenimi bundandır tot*su tavan.
Size bir öneri kafanızı dağıtacak başka uğraşlar bulun ,atın kafanızdan zehirli düşünceleri hastalanıp yatağa düşseniz bir bardak su vermez seni umursamayan kişi , siz de biraz kendinize gelin ölünmüyor merak etmeyin sizi sevecek birileri hala evren'de gönül gözünüzü açın biraz sadece...

Tamam linç yeterli vurmayin öldüm yazmadim.ona bunlati sadece burda icimi dokmek istedim.Allah icin yeter.

Nasil davranirsam amacima ulasirim
Amacına hiçbir zaman ulasmama ihtimalinde var bunu kabullenmen lazım öncelikle.
Adam istemiyorsa bittiyse bitmiştir aşkta zorlama olmaz.
Umursamaz ol biraz arayıp sorma kendi haline bırak adamı zaten niyeti varsa arar sorar geri döner bu şekilde.
Donmezse de bırak herkes yoluna baksın kimse bulunmaz hint kumaşı değildir.

Tamam linç yeterli vurmayin öldüm yazmadim.ona bunlati sadece burda icimi dokmek istedim.Allah icin yeter.
Bazen bizim göremediğimiz gerçekleri tokat gibi çarpan sözler gösterir , yani demem o ki kimseye alınmayın ben harbiden üzüldüm bu denli bağımlılık derecesin'de yıpranmanıza...

Bak ben de seneler önce bu ruh hali icindeydim senin kadar olmasa da baya yalvarmstim ciddiye almamıştı depresyona girdim günlerce ağladım falan filan aylar sonra aradı yeniden baristik tabi yine aynı sorunlar dertler devam etti sonuç yine ağlayan terk edilen ben.
Ve sonuç ne mi ?
Allah'ın sevgili kuluymusum ki beni terk etmiş iyi ki olmamış diyorum.
Gerçekten sevilmek kıymet görmek çok güzel duygular.
Sen de sana değer veren gerçekten seven birini bulursun elbet tüm bunlar geçici unutma.
Kendini dizilere filmlere ver derim kafan dağılır.

defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.

O zaman durmadan şunu düşünün '' arasam ne değişicek'' bu şekilde kendinizi telkin ederseniz aramazsınız emin olun ve 15 gün dayanırsanız bir daha arama isteği gelmiyo...

Seni çok iyi anlıyorum 1 hafta oldu olmadı aynı bu şekilde terk edildim :)) yarabbi şükür. Acısı cidden iğrenççç, birden gelen içe sığamayan duygu ve sacma sapan felaket seneryoları. Bende bir gün dibine kadar konuştum yapma etme dedim. İttikçe ittimi. İstediğimde buydu. Şimdi hayatta aramam, yani allahın izniyle aramam. Bugün gördüm aynı mahalledeyiz ama genede aramam. Görünce yıkıldım, moralim bozuldu ama aramam. He keşkee o gün dediklerimi
Bile demeseydim en azından bu sefer sallamadı derdi. Amaa olsun zerre umrumda değil herşeyimi ortaya koydum, herşeyimi verdim zerresine kadar hemde. Ve emin ol terk edilmek terk etmekten daha iyi. Ben şimdi bittiğine kendimi inandırmaya çalışıyorum, içimde ki umudu eziyorum. Ani gelen duygu çarpmaları beni maf etsede geçecik, geçmedese alışacağım veya hiç bir şey olmasın böle devam etsin. Arar mı beni asla aramaz artık. Buna eminim. Ama yapcak bir şey yok

Sizdeki kendine saydirma kapasitesi bir veli efendi hipordomu bir vodofone arena..
Ya birakin dunyada baska adam mi yok?
Kicini kaf dagina kaldirmissiniz adamin,bu ne ya

Hee bana siktir gitte demişti hajajhah:) 1 yılın sonunda :))) nasıl ariyimm yahuu. Tamam çok yerlerde süründüm şahitte olduda yoğ artık. Abartmiyim daha. Hoş onun üstüne mesaj atmıştımda aynı gündü sonuçta sayılmaz herhalde.)

beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın beni lütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Bu ne Allah askina kendinizi bu kadar dusurmeyin,demekki askinizi sevginizi hak eden biri degil,siz hirs mi yaptiniz terkedilince ne oldu,gidin tedavi olun gerekirse ama yazipta daha fazla gururunuzu ayaklar altina almayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…