- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.057
- 448
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Valla böyle şeyler yazarsan döneceği varsa da dönmez zaten amacına ulasamazsin.beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın benilütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Yok canim yaxmicam uykum varÇimen yazmaya gitmedin inşallah?
Nasil davranirsam amacima ulasirimValla böyle şeyler yazarsan döneceği varsa da dönmez zaten amacına ulasamazsin.
Bence siz bir doktora görünün. Takıntı gibi bu, eski sevgiliyi unutamamak değil. Bunca lafı söyleyen adam dönse ne olur dönmese ne?!Nasil davranirsam amacima ulasirim
Vallahi o kadar iticisin ki sevgilin olsam terk ederdim seni.Allah aşkına bunlar ne biçim laflar kardeş bi kendine gel.yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
Amacına hiçbir zaman ulasmama ihtimalinde var bunu kabullenmen lazım öncelikle.Nasil davranirsam amacima ulasirim
Bazen bizim göremediğimiz gerçekleri tokat gibi çarpan sözler gösterir , yani demem o ki kimseye alınmayın ben harbiden üzüldüm bu denli bağımlılık derecesin'de yıpranmanıza...Tamam linç yeterli vurmayin öldüm yazmadim.ona bunlati sadece burda icimi dokmek istedim.Allah icin yeter.
Bak ben de seneler önce bu ruh hali icindeydim senin kadar olmasa da baya yalvarmstim ciddiye almamıştı depresyona girdim günlerce ağladım falan filan aylar sonra aradı yeniden baristik tabi yine aynı sorunlar dertler devam etti sonuç yine ağlayan terk edilen ben.Tamam linç yeterli vurmayin öldüm yazmadim.ona bunlati sadece burda icimi dokmek istedim.Allah icin yeter.
defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
Bu ne Allah askina kendinizi bu kadar dusurmeyin,demekki askinizi sevginizi hak eden biri degil,siz hirs mi yaptiniz terkedilince ne oldu,gidin tedavi olun gerekirse ama yazipta daha fazla gururunuzu ayaklar altina almayin.beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın benilütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?