- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.936
- 683
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
Hee anan da seni eloğluna paspas olasın diye doğurdu zaten dimiyalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın benilütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Bak arkadaşım Yasin kaç bilemem ama aynı şeyi bende yaşadım 6yil önce lakin asla aramadim numarasını silup attım ezberde olmayınca da arayamadim istediğim halde.meger başka biriyle nisan yapmış ve böyle beni kaç ay oyalamis bırak seni istemeyen sende isteme .değmez.simdi evliyim ve kocam bana asik Allah tan hayirlusini işte zaten böyle bir ilişki sonu iyiye gitmez bu bahsettiğim kişi evli ve bir kaç ay önce beni aradı evli çocuklu olduğu halde ve bende evli çocuklu yum aşağılık herif 6yil sonra huzurunu bozmaya gelmiş neymiş karısını sevmiyor ve beni unutmamış hiç bisey demedim ve tlf u kocam a verdim saydı sayistirdi gidiş o gidiş ti canı cehennemeyalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
Böyle yazanları okuyunca ben hiç aşık olmamisim diyorum..bu saplantı bence de yardım alması gerekLütfen bi psikoloğa git. Normal olmadığını görmen lazım hızını kesmen için .
Canm yanlış anlama ama hiç te iyi şeyler düşünmez senin için. Ruh halin çok iyi değil şu an.Oyüzden daha fazla hatalara sürükleme kendini.Seni istemiyorsa canı cehenneme boşver.Karşına çok daha iyileri çıkacaktır emin ol.Sadece biraz zaman gerekiyor,zamanla unutacaksin ama sakın sakin arama..öyle diye diye bıraktırdım zaten
ben seni çok seviyorum bak benim kadare sevenini bulmazsın pişman olursun yapma mahvetme biiz yazık değil mi karşına çıkacak insan benden daha mı iyi olacak
Yarın psikologa gidip hemen tedaviye başlamalısın.yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
Katılıyorum. Bağımlılık gibi olmuş çimende. Farkına varmasını çok isterim. Kendimi bi köşeye koydum onun için üzülüyorum şu an. Keşke kendine gelse artık mutlu olsaBöyle yazanları okuyunca ben hiç aşık olmamisim diyorum..bu saplantı bence de yardım alması gerek
Umarım..ama zor gibi görünüyorKatılıyorum. Bağımlılık gibi olmuş çimende. Farkına varmasını çok isterim. Kendimi bi köşeye koydum onun için üzülüyorum şu an. Keşke kendine gelse artık mutlu olsa
yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?