dayanamıyorum onu aramak üzereyim beni aramaktan vazgeçirin

beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın beni lütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum

Bu ne yahu
Bana su msj onca senelik esimden gelse sirf gicikligina bitiririm.
alinmaca yok, size yol veren adam icin gururunuzu bes paralik ediyorsunuz.

Bn bu konu da Ban yerim kızlar size iyi sohbetler konu sahibine söylemek istediğim ama aoyleyemedigin çok şey var siz anladınız
Konu sahibi iyi niyetli düzgün bir bayan, siz kötü söz söylemedikten sonra neden ban yiyesiniz. Herkesin hayatta zaafları yanlışları olabilir, zaten o da farkında hatasının, iyi yaptım demiyor ki.

Üstüne gittikçe daha da çirkefleşecek ve çok daha fazla üzüleceksin arama sakın. Başka şeylere odaklanmaya çalış.

öyle diye diye bıraktırdım zaten
ben seni çok seviyorum bak benim kadare sevenini bulmazsın pişman olursun yapma mahvetme biiz yazık değil mi karşına çıkacak insan benden daha mı iyi olacak

Hahaha...bana da hep bunu diyorlar
Kendilerini ne zannediyorlarsa
coook daha iyilerini buluyorum kısa süre sonra...

defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
Ha defol git ha s.iktir git , farkı ne ? İki türlü de muhabbetin içine s.cmis. .bunu mu seviyorsun ?

Nolmuş buralarda abbov . Sakin ol şampiyon .derin derin nefes al yavaşça ver burnundan nefesini .sakinleş biraz uyu . Durumunu iyi görmüyorum .grçmeyen aşk acısı Yok .kendini bukadar hırpalama.

beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın beni lütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Ay lütfen gözlerimde problem olduğunu söyle. .yanlış okudum değil mi ? O zırtapoza gerçekten yalvarmayacaksin? Yav kendini düşünmüyorsan hemcinslerinin gururunu düşün ..sonra bütün kadınlar aynı hesabı yapıyo dallamalar. ..

Aynen katılıyorum, hatta istersen ara mesaj at nasıl olsa sonuç değişmeyecek, sadece biraz daha çok yapmasaymisim ne aptalmisim diyeceksin. Bazen o askı içinden söküp atmanın ve vazgecmenin tek yolu sonuna kadar yerin dibine batmak oluyor. O noktaya geldiğinde ise anka kuşu gibi tekrar küllerinden doğman dileğiyle.

Çok doğru dediniz. Bence tam olarak bu. Dibe vurmak lazım ki sıfırlansın herşey. Hep bu görüşte oldum.

Hatırlıyorum ben sizi. Bi kac ay oldu sanırım ayrılalı dimi? Ona söylemek istediğiniz ne varsa buraya yazin ama sakin ona yazmayin. En son ne zaman konstunuz anlatin konusalm dertleselim rahatlarsiniz

Gün gelecek şu yazdiğina güleceksin. Ararsan da birşey değişmeyecek iyice gözden düşeceksin. Numarani değiştir arama onunkinide sil ezbere biliyorsan hafizandan da sil. Seni istemeyen birinin karşısında daha fazla aciz duruma düşme derim

yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
Yapma! Vallahi bir daha duymayayım, seni tanımam etmem ama bir erkek uğruna hiç bir hemcinsimin bu kadar alçalmasına göz yumamam. Benim yerime sen kendini bir tokatla da kendine gel.
Bak tatlım ilişkiler böyledir, ne şartlarda bitti bilmem ama kişilere yakışmayacak bir şekilde bittiyse o onun karaktersizliği. Bu seni daha da soğutsun ve itsin zaten.
Kesinlikle onu arama sorma, işte o zaman o ağzından düşüremediğin kapında köpek olma durumunu yaşarsın. Hem de sevgiden aşktan ölerek değil; gururun ayaklar altında ezilerek, acını yaşa ona kimse birşey diyemez. Şu saatten sonra ona tek bir mesajın dahi olmasın yoksa kafanı daha çok vurursun.

Ne kadar içten bir başlık:)

O seni istememeyi, hayatindan çıkarmayı seçmiş...senin istemenle gelmesinin bir anlamı yok..
Bol bol sosyalles,arkadaşlarınla vakit geçir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…