- 3 Şubat 2009
- 10.114
- 17.716
- 823
- 45
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın benilütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Hee anan da seni eloğluna paspas olasın diye doğurdu zaten dimi
Ay lütfen ya, ondaki alet edevat başka erkekte de var yani nesinden vazgeçemiyorsun? Aşk değil sendeki takıntı.
Konu sahibi iyi niyetli düzgün bir bayan, siz kötü söz söylemedikten sonra neden ban yiyesiniz. Herkesin hayatta zaafları yanlışları olabilir, zaten o da farkında hatasının, iyi yaptım demiyor ki.Bn bu konu da Ban yerim kızlar size iyi sohbetler konu sahibine söylemek istediğim ama aoyleyemedigin çok şey var siz anladınız
öyle diye diye bıraktırdım zaten
ben seni çok seviyorum bak benim kadare sevenini bulmazsın pişman olursun yapma mahvetme biiz yazık değil mi karşına çıkacak insan benden daha mı iyi olacak
bir psikiyatra git ilaç al. takılmışsın fena.defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
Ha defol git ha s.iktir git , farkı ne ? İki türlü de muhabbetin içine s.cmis. .bunu mu seviyorsun ?defol git istemiyorum da dedi seninle aşkımdan ölsem de evlenmem dedi dedi de dedi bir s...tir git demediği kaldı ve ben şu an kendimi berbat hissediyorum.onu aramamak için buraya yazdım beni vazgeçirin.
Ay lütfen gözlerimde problem olduğunu söyle. .yanlış okudum değil mi ? O zırtapoza gerçekten yalvarmayacaksin? Yav kendini düşünmüyorsan hemcinslerinin gururunu düşün ..sonra bütün kadınlar aynı hesabı yapıyo dallamalar. ..beni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın benilütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Aynen katılıyorum, hatta istersen ara mesaj at nasıl olsa sonuç değişmeyecek, sadece biraz daha çok yapmasaymisim ne aptalmisim diyeceksin. Bazen o askı içinden söküp atmanın ve vazgecmenin tek yolu sonuna kadar yerin dibine batmak oluyor. O noktaya geldiğinde ise anka kuşu gibi tekrar küllerinden doğman dileğiyle.Çimen, tatlım bunlar boş yalvarışlar|haykırışlar...
Hepimiz geçtik bu yollardan ya.
En sonunda aynı cümle : "ah ne aptalmışım"... sende diyeceksin.
Ağla ağla...zırla... ama sonra kalk ve kendi hayatına bak. Tamam mı tatlım?
Ne oldu da bu raddeye geldiniz. Askimdan ölsem de dedigine göre sana aşıktı. Ne halt yedin tam olarak
Çok doğru dediniz. Bence tam olarak bu. Dibe vurmak lazım ki sıfırlansın herşey. Hep bu görüşte oldum.Aynen katılıyorum, hatta istersen ara mesaj at nasıl olsa sonuç değişmeyecek, sadece biraz daha çok yapmasaymisim ne aptalmisim diyeceksin. Bazen o askı içinden söküp atmanın ve vazgecmenin tek yolu sonuna kadar yerin dibine batmak oluyor. O noktaya geldiğinde ise anka kuşu gibi tekrar küllerinden doğman dileğiyle.
Gün gelecek şu yazdiğina güleceksin. Ararsan da birşey değişmeyecek iyice gözden düşeceksin. Numarani değiştir arama onunkinide sil ezbere biliyorsan hafizandan da sil. Seni istemeyen birinin karşısında daha fazla aciz duruma düşme derimbeni bırakıp gitme ne olur seni bu kadar seven insanı elinin tersiyle itme yalvarıyorum her şeyi unutup baştan başlayalım söz vermiştin bırakmayacaktın benilütfen bitmedi de lütfennn yalvarıyorum
Yapma! Vallahi bir daha duymayayım, seni tanımam etmem ama bir erkek uğruna hiç bir hemcinsimin bu kadar alçalmasına göz yumamam. Benim yerime sen kendini bir tokatla da kendine gel.yalvarırıım terk et me beni ne istersen yaparım en zor zamanlarında yanında olurum yalvarıyorum bak yalvarıyorum paspas olayım kapında köpek olayım bırakma beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?