Dayanamıyorum.. şiddet, hakaret

Smrblksr10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
99
66
3
32
Yaklaşık bir iki saat önce; tekmelerle yumruklarla yerlerde sürüklendim.. ne kaltaklığım kaldı ne baska bişey.. kafamda yumruk kadar bir şiş.. saçlarımı kökünden çıkaracak sandım ama sağlammış köklerim..
Yakınımdaki özel hastaneye darp raporu almaya gittim, özeller veremıyormus! Bugün pazar devlete gidicem yarın, ordanda babamın evine..
Bu hale gelme sebebim; yemek yemeyen oğluma sinirle köpek demiş olmam.. ağzından küfür eksik etmeyen hakareti bitmeyen bir adamın köpek dememe kızması takdire şayan.. söyleyin.. iki bebeğime hem anne hem baba olabilir miyim? Her gün binlerce pislik duyuyoruz onları bu hayata karşı koruyabilir miyim? Okulda arkadasları babasıyla iken boyunları bükülür mü? Pişman olur muyum? Maddi gelirim yok, mesleğim yok.. mal gibi evlendim güvendim.. genç kızlar evlilik kurtuluş toz pembe geliyor maddi güvencenizi kurmadan evlenmeyin.. sonra 2.5 yasındaki oğlunuz gelip size anne acıdı mı diye sorunca yüreğiniz kaldırmayabilir...ben hala kendimi suçluyorum, kışkırttım, bağırdım, sünepe dedim.. yediğim dayak baska birinin koynundan almıscasınaydı.. bana dua edin

Oncelikle sakin olmaya calisin.Cok üzüldüm gerçekten.Darp raporu acillerde veriliyor mu bilmiyorum ama eger veriliyorsa hemen gidip almaya calisin.Siddetin hiçbir gerekçesi aciklamasi olamaz.Aileniz var mi?Destek olurlar mi?

Yarını beklemeyin şimdi gidip alın darp raporunu. Çok geçmiş olsun kendinizi de suçlamayın öyle bir ortamda sinirlerinize hakim olmak imkansiz

Önce devlet hastanesine ordan karakola gidin.
Can güvenliğiniz yok zaten. Aileniz yanınızda olur mu?

Canım benim insan olan her seyı başarır.Canım benim.

Köpek demeniz olmamış. Ama bazen kızınca hangimizin ağzından çıkmıyor ki?
Lütfen ama lütfen acilen kaçın. Elinizden geleni ardınıza koymayın süründürün şu hav havı...

Psikolojin bozulmuş.
Normal koşullarda kimse çocuğuna "köpek" demez zaten.
Ama normal bi' adamla değilsin, böyle şiddet dolu bir ortamda yaşadıkça "köpek" de dersin şiddete de çekilirsin.
Kendini ve oğlunu da kurtar.

Acilden de alabilirsiniz, akşam sizi iki tatlı sözle iknaya kalkabilir.
Aileniz destek ise girersiniz bir yerde işe. Çocuklara da nafaka verecek mecbur.

Çocuğunuz "Anne acıdı mı?" derken yüreği daha çok acıyor dur eminim.

Bende aynı sebeplerden boşaniyorum. Çok düşündüm. Ayrıntılara bogmayin kendinizi. Aileniz destek ise size de çocuklarınıza da hiç bir şey olmaz.

Devlet hastaneleri haftasonu vermiyor mu rapor ? hemen gidin. Ay çok sinirlendim .. en azından şimdi gidin ailenizin yanına .
Elleri kırılsın erkek müsveddesi ‘kocanızın’ (!)

Eşinizin mesleği ney?

Aciller darp raporu veriyor iste. Simdi gidin devlet hastanesinin aciline. Orda hastane polisi size yardimci olsun. Sikayet edin surum surum surunsun hayvan herif! Icim aciyor dayak yiyen bir kadin duyunca. Ve lutfen affetmeyin bu adi herifi. Olse bitse affetmeyin. Ise girersiniz. Anneniz cocuklariniza bakar. Nafaka da baglanir. Gecinir gidersiniz. Korkmayin.

Elleri kopsun. Ne denir bilemedim. Çok üzüldüm. Sizin öfkenize kızana kadar, bir işin ucundan o tutsaydı, çocuğu o yedirseydi madem. Ama insan değilmiş ki, insanca bir çözümle gelsin. Darp raporunu özel hastaneler de veriyor diye biliyorum ya, yanlışım mı var? Kim veremiyoruz dedi size?

Çok üzüldüm Allah sabır versin yarını beklemeyin acile gidin aileniz arkanızda olur mu? Bazı garip aileler çekeceksin kim çekmedi ki kafasında oluyor da umarız sizinkiler öylendegildir değillerse bu geceden ayrılın o evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…