Dayanamıyorum.. şiddet, hakaret

Eminim konu sahibi gerekeni yapacaktır.

5 yasima kadar olan aile hayatimin , babamin anneme ve kardeslerime siddetiyle gecirdim unutamiyorum o anlari hic yuksek sesle yanimda hala kimse konusamaz carpintim tutar el kalksa basimi egerim ,yinede guclendim untmaya calisiyorum,annem bosanmasaydi ben simdi bu kadar guclu bir anne olamazdim lutfen boyun egme o cocuk daha mutlu buyur.

Ofke kontrolu yok esinizin. En ufak kavgalarınız da yine siddete maruz kalicaksiniz. Cocuklarinizin psikolojisini de dusunmek zorundasınız, boyle bir yuvada baba elinde buyutmek istemezdim. Eger korkar sinerseniz esiniz iyice tepenize biner. Aileniz destek ise size, acin davayi.

Mübarek gün Allah onu bildiği gibi yapsın. Çocuğunun boynu bükülmez merak etme. Öyle baba olmaz olsun. Seni düşünmedi pislik bari o çocukları düşünseydi. Hakkında her şeyin en güzeli olsun.

Çocuğunuzun babasından ayrı büyümesi şiddet dolu bir evde büyümesinden daha iyidir

Nafaka odemesi için devlette çalışmasına gerek yok..
Nerden mi biliyorum.
Bizzat yakinimin eşi normal bir işte çalışıyor ama nafakayı her ay yatırmak zorunda devlet yine takip ediyor kadının TC kimliğinden nafakanın yatıp yatmadigini..
Tek başıma bakabilir miyim derken sadece maddi acıyı yazmamış iyi okuyun..
Başkalarının babasını görünce boynu bükük kalır mı demiş ve çoğunluğu manevi açıdan sormus..
Kaldı ki milyarder bile olsanız manevi boşluk çökertir insanı..
Böyle bir adamla çocugun manevi olarak zaten normal büyümesi imkansız ama insan anne olunca böyle herşeyi düşünüyor doğru/yanlış olsa bile..
Bende size dua edicem..
Fikirlerinizi daha açık net anlaşılabilir ve doğru anlatım ile aktarabilmeniz için..
Selametle...

Son düzenleme:
Sabahtan evi terk ederim ailenin yanina. Hem calisip hem okuyabilirsinde devlete bagli meslek kurslari da var ucretsiz.

Kv nize neden anlatıpta gidiyorsunuz sizi sakinleştirsin diye mi? Ne alaka silin artık kv kp hayatınızda olmayacaklar.
Oğulları anlatsın yediği naneyi ne demek ya açıklama yapıp gitmek.
Ben yine affedilecek bir eş görüyorum bu olay sonunda, bari çocuk kendini kurtarsa

(( çocuğunuzun yanında bunu size, o meleğe yaşatan bu omurgasız , beyinsiz için mi pişman olacaksınız.

Eğer gerçekten evladımız için düşünüyorsanız asla affetmez , bosanirsiniz.

Bir daha görmesin böyle bir manzara .

Kopek dediğiniz için , çocuğunun yanında dövüyor , ne tezat. Beyinsiz.

Eşek denilebiliyor, Aslan denilebiliyor ama köpek hakaret sayılıyor, çok saçma.

Çocuğunuza köpek demeniz olmamış ama bunun için anneliğiniz sorgulanamaz bazen çocuklar anneleri çıldırtabiliyor.Eşinizde öfke kontrolü namına bir şey yok.Çocuğunuz böyle bir ailede büyüyeceğine boşanmış ama mutlu bir ailede büyümeli.Çocuğunu düşünen adam sizi uyarabilirdi çocuğunuz yokken.

Eger adamsa,cocuklarini baskalari babalariyla birlikteyken boynu bükük birakmaz.Ölmuyor sonucta.Yalniz iki bucuk yasinda cocuga bunu göstern yasatan baba yaninda olsa ne olacak ,olmasa ne olacak? Baba mı sence bu adam? Kurtar basını bu psikopat heriften.Ilerde cocugun büyüdügunde bunlari tekrar ve beraber yaşamak ister misin?Sana bunları yapan onlara da yapmaz mı?

Allah yardimcin olsun cocugun için o adamdan olabildigince uzak dur umarim ailen arkanda durur

Ben orada belirtmişim zaten bazıları sırf nafaka odenemek ıcın sigorta bile yaptırmıyo diye ifade etmişim.Saolun:)

Yanlis bilgilendirmeyin lutfen. Babanin isi olmasa da cocuklarinin nafakasini odemek zorunda. Ozel sektorde de calissa baba ya da issiz olsa da hakim cocuklara nafaka bagliyor. Odenmedigi durumlarda icra yolu ile aliniyor, icra ile de odenmezse baba hapis yatiyor.

Allah yardimcin olsun. Duygularini bosver yapman gerekeni yap. Cocuklarin icin. Kendin icin.

Ya cok üzüldüm. ALLAH yar yardımcınız olsun. Bunlar nasıl insanlsr ya hatta insan degiller. Canım sen darp raporunu al ailen sana destek çıksın. Def et basindan su pisligi. Cocuklarininda daha fazla psikolojisi bozulmadan

Evet bağlıyor hakim nafaka ama gelirine göre bağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…