- Konu Sahibi Smrblksr10
-
Çocuğunuzun boynu ne zaman bükülür biliyor musunuz? Babasının akşam dövdüğü annesi morluklar içerisinde okuluna onu almaya geldiğinde.Yapmayın şunu.Çocuğum için katlanıyorum demeyin.Çocuklar bunu istemiyor inanın.Yaklaşık bir iki saat önce; tekmelerle yumruklarla yerlerde sürüklendim.. ne kaltaklığım kaldı ne baska bişey.. kafamda yumruk kadar bir şiş.. saçlarımı kökünden çıkaracak sandım ama sağlammış köklerim..
Yakınımdaki özel hastaneye darp raporu almaya gittim, özeller veremıyormus! Bugün pazar devlete gidicem yarın, ordanda babamın evine..
Bu hale gelme sebebim; yemek yemeyen oğluma sinirle köpek demiş olmam.. ağzından küfür eksik etmeyen hakareti bitmeyen bir adamın köpek dememe kızması takdire şayan.. söyleyin.. iki bebeğime hem anne hem baba olabilir miyim? Her gün binlerce pislik duyuyoruz onları bu hayata karşı koruyabilir miyim? Okulda arkadasları babasıyla iken boyunları bükülür mü? Pişman olur muyum? Maddi gelirim yok, mesleğim yok.. mal gibi evlendim güvendim.. genç kızlar evlilik kurtuluş toz pembe geliyor maddi güvencenizi kurmadan evlenmeyin.. sonra 2.5 yasındaki oğlunuz gelip size anne acıdı mı diye sorunca yüreğiniz kaldırmayabilir...ben hala kendimi suçluyorum, kışkırttım, bağırdım, sünepe dedim.. yediğim dayak baska birinin koynundan almıscasınaydı.. bana dua edin
Konuya üzüldüm,sana guldum.Meslek ne alaka ?
Boksör dese :aaa o zaman bunu yapması normal mi diyeceksiniz?
Ne boş bir soru yahu..
Hayvanlara hakaret olur bu adama benzetilmek. Keşke raporu bugün alsaydınız.Hayvanlık. Arada hobi olarak insan kılığına giriyor.
Evdeyim salonda yatıyorum. Hayır ailesiyle konusmadım yarın kauınvalideme anlatıp gideceğim. Bugün rapor almaya gittim hemen ama hastane vermedi. Devlet hastanesine gitmem gerekiyormus yarın git dedi danısmadaki kız. Yarında verirler kafam şiş dizim yara olmuşHayvan
Hayvanlara hakaret olur bu adama benzetilmek. Keşke raporu bugün alsaydınız.
Şu an nasılsınız adam nerde? Ailesi ile konuştunuz mu?
Hayvanlara hakaret olur bu adama benzetilmek. Keşke raporu bugün alsaydınız.
Şu an nasılsınız adam nerde? Ailesi ile konuştunuz mu?
Bende soruya ayar oldum.Konuya üzüldüm,sana guldum.
Bence sen boş bir cümle kurmuşsun.Neden sordum mesleğini biliyormusun.Hanımefendı cocukla boşansam bakabılırmıyım demiş.Eğer eşi devlet kurumundaysa mahkeme nafaka ve tazmınat verıyo.Ayrıca eşi vermezse bıle eşinin maaşından takır takır kesio.Mesleğini bu yuzden sordum.Ama eğerki özel sektordeyse nafaka vermemek ıcın sogorta bıle yaptırmıyo boyle ınsanlar.Bazı insanlar sizin gibi buraya sadece insanları kucuk dusurmek için geliyor.Burası kadınlar kulubu hanımefendı.Meslegını yoksa neden sorayım.Hanımefendının konusunu okuyunca kaçsın kurtarsın kendını dıyecektım.Devlette işi olan eşine hayır gostermeyen ınsanlar perişan oluyo.Benım çalıştıgım yerde ınsanlar arıolar kesıntılerını soruolar maasının fazlaca bır kısmı nafakaya kesılıyor.Hanımefendıye destek olmak ıcın tabıkı basarırsın demek ıcın yazdım.Bu azız mubarek gunde Size allahtan insanları dınleyıp anlayıp sonra yorum yapmanız ıcın dua edecegım.Lütfen kavga etmek ıstıosanız başka yerlere muracat edın.Meslek ne alaka ?
Boksör dese :aaa o zaman bunu yapması normal mi diyeceksiniz?
Ne boş bir soru yahu..
Canım benım eger devlet öemuru ise yada devlette gorevde ıse dava sonucunda nafaka vermek ıstemese bıle maasından takır takır kesılıyor.Her seyı basarabılırsın.lütfen uzulme.Lutfen darp raporunu hemen al.Hayvanlık. Arada hobi olarak insan kılığına giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?