Dayanamıyorum.. şiddet, hakaret

Hepinize teşekkür ederim, tek tek yazamadım. Evet ailem destek olur bana.
Devlet hastanesi uzak ve bugün gidicek gücüm kalmadı malûm hem orucluyum hem ciddi anlamda şiddet gördüm.. kafam şiş yarına kadar inmez yarın alıcam zaten.. akşamda ailesine söyleyeceğim..

Polisi cagirabilirsin
Kaldı ki ona hiç birşey belli etme daha kötüsünü yapmaya kalkabilir cani
Sana tavsiyem o evde durmaman öldüresiye dövmüş resmen önce polise git polis dilersen ailene teslim eder seni.

Polisi ara bence gelip seni alsinlar.
Cok gecmis olsun .

Ben sana kıyamam ne kadar zor, biz burdan yorum yapsak ne çok üzüldüm. Vicdansız adam düşmanımısın sen eşisin ya. Gerçekten çocuk evlilik oturmadan yapılmamalı tek olsanız daha kolay olurdu. Olması gereken ayrılman tabiki, inşallah güçlü durabilirsin. Gerçekten erkekler çok aptal.

Geçmiş olsun oncelikle Tavsiyem polise gidin onlar sizi darp raporu alacağınz bı yere götürür zaten hemen korumaya da alinrsnz oğlunuzu alıp ailenize gidersinz allahm böyle adamlar kahr olsun şu mübarek günlerde kötülerin dünyada yeri olmasn yaaa çocuğa yazık valla

Ben bu ruh hastasına 3 sene sonra cocuk yaptım. Şiddet küfür asla yoktu çocuk olduktan sonra böyle oldu

Ben bu ruh hastasına 3 sene sonra cocuk yaptım. Şiddet küfür asla yoktu çocuk olduktan sonra böyle oldu
Ya gerçekten çocuktan sonra bu evliliklere ne oluyor, genel olarak bu şekilde cidden. Senin bir suçun yok, köpek dedim diyorsun ya bu bi suç değil bir sebepde değil. İnsanız sabrımızın bittiği oluyor bu seni kötü veya yanlış yapmıyor.

Çok geçmiş olsun.
Rapor işini bugün halledin bence. Şimdi ailesine söylerseniz hep birlikte üstünüze gelecekler. Böyle bir psikopat yetiştiren insanların size destek olacağını sanmıyorum.
Üstelik kafadan darbe almışsınız, sağlığınız için de bugün gitmeniz gerekir.

Polisi arayın, darp edildiğinizi, can güvenliğiniz olmadığını ve evden çıkamadığınızı söyleyin. Onlar gelip alırlar sizi, hastaneye götürüp rapor da aldırırlar.
Nasıl ki dışarıda başımıza bir şey gelse, kavgaya karışsak vs polis çağırırız, aynı şekilde eve de çağırabilirsiniz bu sizin hakkınız. Kullanın bu hakkı. Dönüşte de ailenize gidin.

Hiçbir çocuk böyle bir ortamda büyümemeli. Kendinizi kurtarın o evden.

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm . Yarını beklemeden polise git, yarına kadar darp izleri geçer. Bu da senın boşanma aşamasında işine pek yaramaz. Polis seni önce hastaneye yönlendirir en azından bir tutanak tutulur falan durumunla ilgili. Pazartesi de adli tıbba gidersin orada net raporu eline verirler ve sende şikayetçi olursun. Allah yardımcın olsun.

Çok üzüldüm gözlerim doldu Allah yardımcınız olsun.Kimse evladına köpek demez ama anlaşılan sinirleriniz bozuk öyle bir adamın yanında zaten normal kalınmaz. Bence bir an önce polise gidin yönlendirir sizi

Ay çok şükür aileniz destek olurmuş.Pislik herif ya mübarek gün birde çocukların yanında nasıl ödeyecek bunun günahını

Boşanmazsanız daha fazla pişman olursunuz. Şu an sadece size şiddet gösteriyor ilerde çocuğunuza da başlayacak. Şiddetin dozu cinayete kadar artacak belki de. Kurtarın kendinizi ve çocuğunuzu.

Çok üzüldüm okuyunca. Allah, yardımcınız olsunuz.

Lütfen o evde durmayın. Çocuğunuzu da alın gidin baba evine. maddi güvenceniz yok ama inanın hiçbir şey için geç değil. Garsonluk yaparsınız, gerekirse temizliğe gidersiniz. Para kazanmak zor ama ben niyeyse sizde isterse ayaklarının üstünde durabilecek bir kadın imajı sezdim.

İnanın hiçbir iş, size yapılan bu şiddet kadar sizi zor duruma sokmaz. Lütfen o evde daha fazla o kişiyle aynı ortamda bulunmayın.

Çocuklarınızla geçinebilirsiniz. Çocuklarınızı da etkiliyorsunuz.

Kesinlikle ama kesinlikle darp raporunu yarın alın muhakkak. O zaman mahkemenin veresileri gelse bile alamaz Çocuklarınızı . Ki normalde de alamaz Hele bu kadar küçük çocukların velayeti her türlü annede ur rahat olun. Toplayın kendinizi .hersey güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…