- 13 Ocak 2019
- 99
- 66
- 3
- 32
- Konu Sahibi Smrblksr10
-
Hepinize teşekkür ederim, tek tek yazamadım. Evet ailem destek olur bana.
Devlet hastanesi uzak ve bugün gidicek gücüm kalmadı malûm hem orucluyum hem ciddi anlamda şiddet gördüm.. kafam şiş yarına kadar inmez yarın alıcam zaten.. akşamda ailesine söyleyeceğim..
Polisi ara bence gelip seni alsinlar.Hepinize teşekkür ederim, tek tek yazamadım. Evet ailem destek olur bana.
Devlet hastanesi uzak ve bugün gidicek gücüm kalmadı malûm hem orucluyum hem ciddi anlamda şiddet gördüm.. kafam şiş yarına kadar inmez yarın alıcam zaten.. akşamda ailesine söyleyeceğim..
Ben sana kıyamam ne kadar zor, biz burdan yorum yapsak ne çok üzüldüm. Vicdansız adam düşmanımısın sen eşisin ya. Gerçekten çocuk evlilik oturmadan yapılmamalı tek olsanız daha kolay olurdu. Olması gereken ayrılman tabiki, inşallah güçlü durabilirsin. Gerçekten erkekler çok aptal.Hepinize teşekkür ederim, tek tek yazamadım. Evet ailem destek olur bana.
Geçmiş olsun oncelikle Tavsiyem polise gidin onlar sizi darp raporu alacağınz bı yere götürür zaten hemen korumaya da alinrsnz oğlunuzu alıp ailenize gidersinz allahm böyle adamlar kahr olsun şu mübarek günlerde kötülerin dünyada yeri olmasn yaaa çocuğa yazık vallaYaklaşık bir iki saat önce; tekmelerle yumruklarla yerlerde sürüklendim.. ne kaltaklığım kaldı ne baska bişey.. kafamda yumruk kadar bir şiş.. saçlarımı kökünden çıkaracak sandım ama sağlammış köklerim..
Yakınımdaki özel hastaneye darp raporu almaya gittim, özeller veremıyormus! Bugün pazar devlete gidicem yarın, ordanda babamın evine..
Bu hale gelme sebebim; yemek yemeyen oğluma sinirle köpek demiş olmam.. ağzından küfür eksik etmeyen hakareti bitmeyen bir adamın köpek dememe kızması takdire şayan.. söyleyin.. iki bebeğime hem anne hem baba olabilir miyim? Her gün binlerce pislik duyuyoruz onları bu hayata karşı koruyabilir miyim? Okulda arkadasları babasıyla iken boyunları bükülür mü? Pişman olur muyum? Maddi gelirim yok, mesleğim yok.. mal gibi evlendim güvendim.. genç kızlar evlilik kurtuluş toz pembe geliyor maddi güvencenizi kurmadan evlenmeyin.. sonra 2.5 yasındaki oğlunuz gelip size anne acıdı mı diye sorunca yüreğiniz kaldırmayabilir...ben hala kendimi suçluyorum, kışkırttım, bağırdım, sünepe dedim.. yediğim dayak baska birinin koynundan almıscasınaydı.. bana dua edin
Ben bu ruh hastasına 3 sene sonra cocuk yaptım. Şiddet küfür asla yoktu çocuk olduktan sonra böyle olduBen sana kıyamam ne kadar zor, biz burdan yorum yapsak ne çok üzüldüm. Vicdansız adam düşmanımısın sen eşisin ya. Gerçekten çocuk evlilik oturmadan yapılmamalı tek olsanız daha kolay olurdu. Olması gereken ayrılman tabiki, inşallah güçlü durabilirsin. Gerçekten erkekler çok aptal.
Ya gerçekten çocuktan sonra bu evliliklere ne oluyor, genel olarak bu şekilde cidden. Senin bir suçun yok, köpek dedim diyorsun ya bu bi suç değil bir sebepde değil. İnsanız sabrımızın bittiği oluyor bu seni kötü veya yanlış yapmıyor.Ben bu ruh hastasına 3 sene sonra cocuk yaptım. Şiddet küfür asla yoktu çocuk olduktan sonra böyle oldu
Hepinize teşekkür ederim, tek tek yazamadım. Evet ailem destek olur bana.
Hayvanlık. Arada hobi olarak insan kılığına giriyor.Eşinizin mesleği ney?
Eşinizin mesleği ney?
Ay çok şükür aileniz destek olurmuş.Pislik herif ya mübarek gün birde çocukların yanında nasıl ödeyecek bunun günahınıHepinize teşekkür ederim, tek tek yazamadım. Evet ailem destek olur bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?