Dayanamıyorum ve Yaşamak İstemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ciddi mi? e bu kadarı şımarıklık o zaman.konu sahibine diyecek lafım yok daha.

Ya düşünsenize bir de çocuğu olduğunu... Bir çocuğun nasıl maddi ve manevi sorumluluklarla, zorluklarla birlikte geldiğinden haberi yok, ee o zaman ne yapacak? derin sularda şımarıklılık demiş ya, ben de tam olarak bunu düşünüyordum. Yani bu ya şımarıklılık ya da drama sevdası.

11 12 milyar geliriniz var ve yarım kilo kıyma almaya paranız yok. Bu kadar para nereye gidiyor sizin ciddi anlamda yardım almanız lazim, şuan çocuğunuz olursa zaten onada bakamazsınız bu psikolojiyle. Onların bebeği var benim yok, onlar zengin ben fakirim, onlarin evi en lüksü benimki normal. Aşağılık kompleksiniz var gibi. Mutlaka yardım alın böyle yaşanmaz çünkü

Aynen oyle,hani 20 30 binikenarda hayal etmis ya,o zaman da daha uslu bircocugum olacagini hayal etmistim,ikoncanlar gibi sezaryenden cikarken 34 beden oldugumu hayal etmistim diye karalar baglar...

Dun konunuzda umiversite mezunuyum soyleyim boyleyim diyordunuz , 26 yasinda kadin parasini kullanmayi bilmiyor , hesap yapmayi bilmiyor
İnsallah vergi dairesi gibi hesap kitap yapilan bir kurumda calismiyorsunuz yoksa yandi mukellefler

Cidden universitede ders olarak okutulmali sizin durumunuz , 11 bin lira para giriyor eve , hem doguda yasiyorsunuz ( ist .izmir. bodrum gibi pahali sehirler değil) hem de parasızlıktan intihar etmeyi dusunuyorsunuz

Pess gercekten pesss

Aynen oyle,hani 20 30 binikenarda hayal etmis ya,o zaman da daha uslu bircocugum olacagini hayal etmistim,ikoncanlar gibi sezaryenden cikarken 34 beden oldugumu hayal etmistim diye karalar baglar...
bir de şu var 20-30 bin kenara atınca büyük birikim yaptım sanıcak ama değil.20 -30 bin dediğin para püf diye uçabilecek bi para.

Yarim kilo kıyma alamazken, çocuğu bu kadar imkansizliga doğurmak bunu göze almak normal mi? Ayrıca ben sizi kınamıyorum bence herkesin önceliği farklı hayatta kimisi yakışıklı eş ister kimisi aşk kimisi maddiyat kimisi de hepsi birarada olmayacaksa olmasin der, bunun için kimse kınanmaz bence, ben öyleydim kariyer tip ve maddiyat öyle de birini seçtim. peki sizin için maddiyat bu kadar önemliyse eşinizi niye seçtiniz? Daha zengin birisini seçmeliydiniz.

ailesinden de bir ev ve bir dükkan kalmış bi de.

Lüks takılmak uğruna borç üstüne borç yapmışsınız
Kocişiniz üzülür diye arabadan da vazgeçemiyorsunuz
Ölsem mi derken çocuk yapmaktan bahsediyorsunuz, lütfen psikolojisi iyi olmayan sadece sevişme aşamasında kalabilir mi?
Siz 11 bin ile hayat çok zor yaşamak istemiyorum diyorsanız asgari ücret ile ev geçindirenlerin şu an hayatta olmaması lazım
Son olarak 7de kalkmak size özgü bir işkence değil
Sabahın 5nde kalkıp işe gidenler var
Ah pardon onlar zombilerdi ..

Ha bir de , siz ayda 50 bin de kazansaniz gecinemezsiniz , sukur ne demek bilmiyorsunuz , hesap yapmayi bilmiyorsunuz , hayattan bihabersiniz , akliniz 5 karis havada , 22 yasindaki iki cocuk annesi gorumcenize ozenecek kadar olgunlasmamissiniz , allah akil fikir versin cidden

bir de şu var 20-30 bin kenara atınca büyük birikim yaptım sanıcak ama değil.20 -30 bin dediğin para püf diye uçabilecek bi para.
Ya o cep harcligi,kenarda anmaya degmeyen dukkan ev var daha.
Yazik ailesi de bir sey biraktik kizimiza diye mutlu oluyordur...

Ya o cep harcligi,kenarda anmaya degmeyen dukkan ev var daha.
Yazik ailesi de bir sey biraktik kizimiza diye mutlu oluyordur...
valla benim annemin bi lafı vardır genelde ben kıyafet dolabımı açıp söylenirken kullanır " yok diye diye Allah gerçekten yok edicek en sonunda " der, konu sahibinin başına gelecek var bu kafayla.

bu anlattiklarini dunyada tek yasayan sen degilsin. bir cok kisi kit kaynaklarla gecinmeye calisiyor. bircok kisinin hayati gubluk gulustanljk degil. belki de su an turkiyenin yarisi bu durumda. hatta sevinmelisin su durumda bile 15binden daha pahali bir araca binebiliyorsun. onun masraflarini kirani karsilayacak durumun var. sukur isinde var esinin de isi var. bugun asgari ucretle uc cocuk gecindiren insanlar var. onlar da intihar etsin ozaman coluk cocuk kessinler kendilerini. mantikli mi bu soyledigin? daha cok gencsin. calis kazan. sanki elli yasinsasin da yillarca cabalamissin bi sonuc alamamissn gbi davraniyorsun. intihar etmek ne ya? evi olmayan sokakta yasayan insanlar var. sukret halina bencillik yapma.

Düğün dediğim eşya zaten

Sizin daha önceki konunuzuda hatırladım. Annesi ne yemek yediniz diye sorduğu için sinirlenip, eşinizin annesini terslemesini istemiş bu sebeple adamı darlayip birbirinizle boğaz boğaza gelmiştiniz.
Hayatın her alanında zorlayıcı bir bakış açınız var bu şekilde mutlu olmanız çok zor zaten.

25 çektik çok değil dedik ameliyat çıktı arabanın sigortası kasko su hesap edemedik

Altınları değerlendirmek istedik ben tam altınlarla almak kredi çekmemek istedim eşim illa iyi araba olsun dedi

Ben yarın 3. Konuyu bekliyorum.
Dün açtığım konuda da kendimi tam anlatamadım, yanlış anlaşıldım, aslında şunu demek istiyordum, vs vs....
Konu sahibi ya psikolojik olarak desteğe ihtiyaç duyuyor (kronik mutsuz, kendilik algısı sıkıntılı)
ya da şımarık.
Her iki konusundan ve yorumlara verdiği cevaplardan çıkardığım sonuç bu.
Kesin olarak söyleyebileceğim şey ise şu:
Bir evliliği yürüyebilecek olgunlukta değil.
Hem maddi hem de duygusal anlamda.
Adeta evcilik oynuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…