dayanamıyorum. .

Kendiniz veya kayınvalideniz bakın çocuğunuza..

Annenizin muhtemelen psikolojik sorunu var, bu kadar pislik normal değil. Tamma bazı insanlar temizliği sevmez ama o abartmış, bence rahatsız. Götürün psikoloğa.
Kabul etmiyorsa da konuşmayı deneyin, öncekilerden daha sert ve keskin konuşunki birşeyler yapsın o da.. Elden ayaktan düşse ne olacak, Allah korusun,kim bakacak o haliyle...

babanız ne diyor bu duruma malum postayı koyan bir erkek olursa kendine çeki düzen verir
Babam bikmis artık. Daha dün beni aradı. senelerdir evde yerleri paspas yapmış dEğil. Bizi banyo babam yaptırırdi. Annem asla ütü yapmaz. Sabahları hep aç giderdim. Okula. Yazık Babam elime bişeyler verirdi yolda ye diye..

Valla kaynanan isterse bin kat kotu olsun ama cocuguna o baksin yanında o kalsin hadi sezeryan oldu hemende kalkamazsin mecbur annen hazirlar tiksinirsin sutunde olmaz yiyemedigin için annendir tabi at demiyorumda temizlik konusunda bende çok hassasim helede konu kızım olunca takipteyim kim bisey verse yedirse icim icimi yer eli temizmi diye

ay cok kotu bir durum, bugun bir kisi daha buna cok benzer bir konu acmisti, ayni dertten muzdarip. oyle biriyle yasadigimi dusunemiyorum, kesinlikle baktirmayin cocugunuzu. kirilirsa da gucenirse de baktirmayin. anneniz sadece sizin evinizde tuvalete girmiyor. umumi tuvalet de kullaniyordur. anlattiginiz kadar pis bir insan umumi tuvalet kullandiktan sonar da elini yikamiyordur. o nedenle turlu mikroplari evinize tasiyor olabilir. ben olsam arama mesafe koyardim ve duzelene kadar gorusmeyecegimi soylerdim, cunku bu cok ciddi bir sorun.

Ayy çok kötü bir durum
Benim annem babam titiz
Ama eşimin ailesi herkesten çok çok temiz olduklarını düşünen insanlar
Görümcemde böyle
Bulaşık bezi ile yeri, yer bezi ile tezgahı
Lavabo fırçası ile halıyı derken
Artık nerdeyse takıntı yapacaaktım ki
Gittiler çok şükür
Eşinizde fark ettiyse zaten o istemeyecektir bakmasını
O zaman daha çok zorunuza gider

neler okuyorum Allah'ım

daha neler okuyacağım bu sitede bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…