- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Mesele annem . Defalarca uyarmama rağmen asla tuvaletten çıkınca ellerini yıkamaz. Suyu hiç sevmez. Temizlik yapmaz. Banyo yapmaz. Kokudan sarılıp opemiyorum. Defalarca yalvardim . Suyun altında en fazla yemin ederim 30 sn kalıyor. Daha öTeSi yok. En son geldiğinde tuvaletten Sıfon sesi geldi hemen çıktı yemeğe girişti.. işin kötüsü eşim bile fark etti annemin pis olduğunu. O elle yemeğe girişti. Ben yemedim yiyemiyorum. 2 gün önceden kalan salata ile pilavı karıştırıp kahvaltıda yiyor. . Üst baş desen en az 10 tane kıyafet aldım asla giymiyor. Pazardan aldığı 2 tl lik tişörtlerle geziyor hep.. gözünden capagi ben alıyorum hep.. çocuk olsa hasta olsa anlarim ama hala aktif çalışan biri. . Bana sen temizlik hastasisin diyor. Asla iç çamaşırı gitmez sütyen filan .. göğüsleri belinde geziyor. En ufak rahatsızlık yok.. artık hamileyim çocuğum olacak. Bakarım dedi. Ya kızmayın ama istemiyorum bakmasını. Eminim tuvaletten çıkacak kakasini ben eşim görmeden temizlicem o eliyle yemek yapacak bebeğime dokunacak. Bildim bileli annem böyle pis.. bende ona inat aşırı titiz olmuşum. . Gecinemiyoruz. Birbirimize giriyoruz. Bana evime geldiğinde. Yeri sildiğiniz bezle tezgahı siliyor aynı bezle.. dayanamıyorum. .
Kayinvalidem de tam tersi .. titiz. . Fazla samimi degiliz ama idare ediyoruz birbirimizi.. Sırf bu sebepten o gelsin istiyorum 3 ay kalacak bizde.. en azindan icim rahat olacak.. siz olsanız. .
Kayinvalidem de tam tersi .. titiz. . Fazla samimi degiliz ama idare ediyoruz birbirimizi.. Sırf bu sebepten o gelsin istiyorum 3 ay kalacak bizde.. en azindan icim rahat olacak.. siz olsanız. .