- 23 Haziran 2019
- 754
- 2.258
- 43
- 34
- Konu Sahibi grateful2425
-
okullar basladi nerede tatildelermis? ne zaman geliyorlarmis
her yerde baslamadi henüzokullar basladi nerede tatildelermis? ne zaman geliyorlarmis
ablam ex enisteden izin kagidi aliyor ve onuda görmek istiyorlar almanya cikisindaalmanyadan cikista imzaya gerek yok. ben cocuklarla ciktim tek biliyorum ondan.
her yerde baslamadi henüz
hangi eyalettesiniz? okul icin dönmedikleri anda zaten yengenin basi yanar
ablam ex enisteden izin kagidi aliyor ve onuda görmek istiyorlar almanya cikisinda
dayinin rizasi olmadan türkyeye yerlesemez cocuklarla. Avukat hal eder bu meseleyibilmiyorum nerde olduklarini belki adamin oldugu sehirdeler, ama ya geri gelmezse? dayima cünki illa imzani yolla türkiyeden bosanalim diyormus yengem...
türkiyede evli gözükmese hersey olup bittikden sonra ruhumuz duyardi kesin
benim bildigim tüm bosanmis ailelerde böyle belge istiyorlar.o zaman demek farkli kararlar olabiliyor demek ki. belkide ex oldugu icindir. onu bilemedim simdi
dayinin rizasi olmadan türkyeye yerlesemez cocuklarla. Avukat hal eder bu meseleyi
benim bildigim tüm bosanmis ailelerde böyle belge istiyorlar.
cok cok eminim babani rizasi olmadan oraya yerlesemez, cocuklari kacirmis durumuna düser ve bu da kanunca suc durinsAllah annem dayimla konusmalari gösteriyor bi yandan, mahkemede bi yere gidip daniscakmis yarin... bosanmayla ilgilenen kisiyle
cok cok eminim babani rizasi olmadan oraya yerlesemez, cocuklari kacirmis durumuna düser ve bu da kanunca suc dur
bosanmislarsa nasil ondan izin almadan yurtdisina cika biliyor? Arkadas gecen yil ucagini bile kacirdi bosanmis esinden o belge yoktu diye.dayima yazdim. yolladigi sesli cevabi cok göstermek isterdim... türkiyeye gittiklerini bile bilmiyormus
bosanmislarsa nasil ondan izin almadan yurtdisina cika biliyor? Arkadas gecen yil ucagini bile kacirdi bosanmis esinden o belge yoktu diye.
Tuaf birseyler var burda.
avusturyayi bilmiyorum. Sorgerecht sadece annedese ola bilirde, genelde hem annede hemde babada olur.sorgerecht annedeyse? yinede almak zorunda mi eger öyleyse cok güzel olur bu avusturyada böyle mi?
AynenUydurma gbi
İnanamıyorum, adamın eski karısını vurmuş olması nasıl yengenizi korkutmaz. Aslında potansiyel katil. Eminim kadının öldüğünü düşünerek daha fazla vurmamıştır. Yengeniz, aldatıldığı için yaptığını düşünerek belki normal olduğunu düşünüyordur ama şiddetin hiçbir gerekçesi olamaz. Haberlerde görmüştüm bir adam ilk eşini tüfekle öldürmüş cezaevine girip çıkmış sonra bir evlilik daha yapmış. İkinci eşini de öldürmüş. Böyle hasta ruhlu insanları nasıl kabul edebiliyorlarGeçen gün de Müge Anlı’da bir kadının çocukları sevgilisi tarafından cinsel istismara uğramıştı ve en sonunda çocuklardan birini döverek öldürmüştü. Sadece o bölümü bile dayınıza izletseniz yeter aslında
Hayır bu değildi yakın zamanda olan bir haberdibu mu acaba dediğiniz. ☹
Konu sahibi. Ex yengeye bunu söyleyin. Eski karısının ailesne bi ulaşsın bakalım onlar nasıl anlatıyor hikayeyi.
Şikayet olursa devlet incelemeye alır takip eder 2 hafta ile 1 ay arası sürer bu inceleme, evin etrafında dolaşır okulda çoçuğu takip eder çoçuğun dışarıya çıkarılıp ailesinin ilgilenip ilgilenmediğine bakılır dosyayı tamamlamak için en son eve ziyarette bulunuyorlar bu aşamada çoçuğun odası var mı , odasında yeterli kıyafeti oyuncağı var mı hatta kitapları puzzlerı var mı ona bile bakılır beslenme düzeni nasıl son olarak çoçukla sohbet edilir o sırada ailesiyle iletişimi nasıl o da incelenir ve dosya kapanırBizim çok fazla yakın akrabalarımız var orada Alman hükümeti Türk çocuklarına türlü bahanelerle el koyup Alman aılelerıne verıp asımıle ediyorlarmış bla bla aslı var mı bunun kuzum burda da sürekli haberlerde olsun programlarda olsun sürekli konuşuluyor cıddi şekilde acaba konu sahibi bundan mı bahsediyor sende orada yaşıyorsun var mı aslı bu konuların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?