- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
Ve ben o sinirle sevgilime dayin umrumda degil o benim ekmegimi aşımı vermiyo dedim arkadasim tamam bi hata ettim ama sevgilim benim o kadar ustume geldi ki adamin eline bicak verseler beni dograr keserdi adamin sinirden ates cikiyodu gozunden agzindan ya cok agir laflar etti bana tutamadim yolun ortasinda kendimi sinirimi kontrol altina alamadim
Ha bide aynen resmi suan dahaca bir sey de yok ya o yuzden de utandim zaten karisi olsam hosgeldin dayi der sarilir operim ama sevgilisi olarak suan birdr adamin yuz ifadesi cok ciddi sert bakiyordu daha da bi utandim psikolojim o kadar kotu bi durumfa ki suanOlacagı varmış olmus illa ki aile de sizi hazetmeyen istemeyen kişiler çıkacaktırçOnun bunun doldurusuna gelip kavga ediyorsa bir düşünün derim.Çok isteseydi dayısını aranızda resmi bir şey olmadıgı için utandıgınızı söyleyebilirdi.
Dayisinin gozunde kucuk dusmus benden dayisina cok guzel bir sekilde bahsetmisken benim adama hosgeldiniz deyip el opmemem cok zoruna gitmis vs vs haksizim eyvallah ama bu agir laflari haketmemistim.Yol yakınken dön bence bugün yolun ortasında fırça atan yarın evin içinde neler yapmaz
Tamam sende gerilmişsin de o işi o noktaya getirmemeliydi
Telefonla degil beni eve birakacakken kapidayken cagirdi odadan sevgilimi gitti yanina ve yanindan geldigi an kavga etmeye basladik utanmak gunah mi ben anlamiyorum.Balık baştan kokmuş.
Daha bir telefonla dolduruşa gelen biri sevgilin.
Ya ben o eve anasi babasi icin gittim sonucta bayramlasmaya dayisi bilmem neyine gitmedim ev kalabalik oluncada dogal olarak utandim ve adama agzimi acip evet bir sey diyemedim oda cok utandigim icindi yolda oyle birbirimize girdik ki gozum dondu benim sinirimi atamadim icimde kaldikca o sinir elim ayagim titriyodu kirdim telefonu hattı ney varsa sinirle insan boyle okuyunca cok sacma geliyor evet ama ruh halim oyle kotu kibiz arifeden bir gün önce 500 km yol yapıp eşimin ailesinin evine gittik, bayramın 1. günü de kurban işi başlamadan, uyanır uyanmaz yola çıktık (kahvaltımızı bile yolda yaptık)
eşimin anne babası aile apartmanında oturuyorlar, anne baba dışında kimseyle bayramlaşmadık, biz çıkarken duyup balkona çıktılar, el sallayıp gaza bastımbunun için bana tepki verecek aile de boyunun ölçüsünü alır.
telefon kırmak falan, çok aşırı ve gereksiz olmuş, ama kesin ayrılık kararın çok yerinde, bu adamla ve aileyle ömrün çürür.
4 yıllık bi iliskim var sevgilimin evine gittim annesi babasinin bayramini kutlamaya kalkacaktim hemen sonra bi snda tüm ailesi eve doluştu ve cok utandim tüm ailesinin tam ortasında o an oylece kalmaktan evden cikmak icin zaman kolluyodum hemen cikip gitsem diye o an tek dusundugum o kalabalik ortamdan hemen kacip gitmekti cidden ne bileyim cok utandim.
Evden ciktim sevgilimde yanimda eve birakacakti beni dayisi cagirdi yanina gitti .
Adam benim icin "insan bi gelir el öper bayramimi kutlar ne bu boyle ne demek bu eve birak gel kizi ben sana bi kelime konusucam" demiş .
Yolda sevgilimle oyle birbirimize girdik ki ayip yaptigin yaziklar olsun sana bilmem ne bana oyle agir laflar sozler dedi ki sustum ilk basta haksizim diye utandim cok utanfim bi an tum ailenle ayni evdeyim o kalabalik ortamda utandim diyebildim ve o cok agir konustu sevgilim kendimi bende artik tutamadim ve yolun ortasinda birbirimize girdik cok buyuk laflar ettik cok bagirdik kolumu sıktı ben ona vurdum millet bize bakti anlayacaginiz rezalet bi durumdu ve kesinlikle bitti deyip hattimi telefonumu o an sinirle kirdim yanindan gittim sinirimden hala agliyorum rezil olduk herkese.
Ben haksizmiyim tepkim mi cok buyuk hanimlar allah askina utanmis olamazmiyim?
Telefonla degil beni eve birakacakken kapidayken cagirdi odadan sevgilimi gitti yanina ve yanindan geldigi an kavga etmeye basladik utanmak gunah mi ben anlamiyorum.
Ben eve gittigimde kalabalik degildi ben eve girdim ev bi an doldu sevgilimde annemlerin elini opmeye gelmisti bende o yuzden el opmeye gittimMadem hazır değilsin böyle bir şeye neden sevgilinin evine gidiyorsun?
Telefonda kutlardın bayramını yani.
Sonuçta bayram günü ev kalabalık olur birileriyle karşılaşabileceğini düşünmeliydin.
Ben eve gittigimde kalabalik degildi ben eve girdim ev bi an doldu sevgilimde annemlerin elini opmeye gelmisti bende o yuzden el opmeye gittim
Dayisi sehir disinda yasiyor gecen sene bir kere daha gormustum dayisini sevgilimde yanimdaydi o sekilde bi tanistirmasi olmustu evet ama simdi tum sulalesi evde kalabalik sevgilimde baska odaya gitmis yanimda yok oylece sap gibi kaldim ve utandim gercekten cok utandim yoksa boyle bi hata ben asla yapmam yapmazdimDayısıyla daha önceden tanışıyor muydunuz peki yoksa ilk defa orda mı tanıştınız?
Bende gorgu kurallarini biliyorum ama bi anda tum sulalesi eve dolustu ve ben cidden utandim aklima gelmedi degil tabikide hosgeldin demek etmek ama o an tek dusundugum evden gitmekti beynim durdu o an sevgilik benim cok ustume geldi ben normalde sakin bi insandim beni cildirtti yolda dayisi yuzunden demedigi kalmadi sinirle bende dayin ne diyosa desin umrumda degil benim ekmegimi aşımı o adam vermiyo dedim okay daha kızıştı o an sinirlr attim telefonumu yere paramparca ettim cidden kotu bi tuh halindeyim iyi degilim
Onu diyorum işte bayramda her an birileri gelebilir.
Böyle olacağını tahmin etmeliydin.
Ama sende çok suç yok.
Hadi gittin hadi utandın.
Sevgilin yanında duracaktı hep kız arkadaşım dayı tanıştırayım diyecekti.
Sen de öküz değilsindir heralde hayırlı bayramlar derdin dimi? :)
Bana gelmis ben dayima senden bahsederken cok guzel bi sekilde bahsetmistim senin bu yaptigin ayip vs tamam yaptigim ayipta utanmak gunahmi anlamiyorum benAfedersin orayı yanlış anlamışım.
Ama bu sevgilinin dolduruşa geldiği gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
Tamam gene ben sucumu kabul ediyorum eyvallah ama sevgilim yolda giderken benim cok ustume geldi bagirarak konusmasi rezil etti bizi ben o kadar lafi haketmemistimBu aile büyüklerini de hiç anlamıyorum. sanki kırk yıllık torunu eve gelip el öpmemiş gibi tavırlar. Yabancı bir kız aileye girmeye çalışıyor. Ne olacak hoşgeldin kızım dese, hal hatır sorsa. Senin heyecanını görüp yatıştırsa. Anca sorun anca problem...
Erkek arkadaşınız sizi ortama alıştırmalıydı bence. ben erkek arkadaşımın ailesine gitsem bunu beklerim. o da bizim evimize gelse aynısını ben yaparım.
boş yere tatsızlık çıkmış resmen.
Bana gelmis ben dayima senden bahsederken cok guzel bi sekilde bahsetmistim senin bu yaptigin ayip vs tamam yaptigim ayipta utanmak gunahmi anlamiyorum ben
Dayisi sehir disinda yasiyor gecen sene bir kere daha gormustum dayisini sevgilimde yanimdaydi o sekilde bi tanistirmasi olmustu evet ama simdi tum sulalesi evde kalabalik sevgilimde baska odaya gitmis yanimda yok oylece sap gibi kaldim ve utandim gercekten cok utandim yoksa boyle bi hata ben asla yapmam yapmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?