Dayısı yüzünden birbirimize girdik?

Haklisiniz cok haklisiniz hemde ben tecrubesizim bu konularda sizin bilginiz tecrubeniz daha fazla 4 senemi verdigim sevdigim olmasa umrumda olmazda dedigi laflar oyle zoruma gitti ki aklimdan cikmiyo bu muhabbete dedigi laflar

4 sene nedir ki.. güzel bir tecrübe olarak bir köşende kalır. İnsanlar 40 yıllık evliliklerini bitiriyor..
Sakın öyle düşünme.. yine aşık olursun yine seversin. Ama sana değer vermeyen bir ortamda seni yüceltmeyen bir adama daha fazla o değerli zamanını verme.
Bak şuan yorumlarını okudum tek üzüldüğün şey rezil olmak ve emin ol ileride bunu daha çok yaşarsın!
Şimdi ayrılmak çok daha kolay unutmakta öyle ama iş ciddiye bindiğinde çok daha zor oluyor. Sonra o keşkeler insanın beynini yiyor!
Önce otur bir düşün istemez misin senin her daim her şartta aslan gibi savunun bir eşin olsun. Kimse oba senin hakkında tek kelime edemesin. Sözü geçsin dinlensin.. seni her yerde el üstünde tuttusun.
Yanındaki adam sana saygı duyarsa herkes saygı duyar!
Aldığın kararın arkasında dur hayat sana daha çok güzellikler çıkarır.. 4 sene de aklına bile gemez

Sen hatalı falan değilsin. Hatalıyım demekten vazgeç. Böyle düşündükçe yeni bir hat alıp hatalıyım affet bile diyebilirsin. Eve akrabalar dönüşüyor anne mutfakta sevgilin başka oda da. Kapıyı sana mi actiriyorlar misafir gittiğin evde. Sevgilin yanında olacaktı ikiniz ıyi bayramlar dileyecektiniz. Bu kadar olaylarda büyümezdi.

Bilmiyorum suan saglikli dusunemiyorun olayin etkisindeyim canim yaniyo hala vurmak cozum degildi evet ama haketmedigim sozlere magruz kaldim ben
Eminim ki oyledir. Bayramlasmamaniz ayipti ama bunu bir sekilde izah eder, ustunu kapatirdiniz. Bu tepkiniz ipleri baya koparmistir. Ustune birde simdi aile icinde sizin degerlendirmeniz yapilacak ve sevgiliniz onlari duyup iyice dolacak. Maalesef evlilik gibi bir sey dusunuyorsaniz, kaleyi icten fethetmek zorundasiniz. Baska turlu mutlulugunuzu korumaniz cok zor.

Valla ben sizde fazla hata göremiyorum. Koskoca insanlar anlayış gösterecekler o ne öyle dakikasında dedikodu dolduruş. Adam olacak bir de. Bence hiç gitmeseymişsiniz ama gidip bir anda kalabalıktan dolayı utanmanız gayet normal. Annesi veya sevgiliniz sizi tanıştırsaydı o zaman? Sevgilinizin yaşı kaç?

Iş resmiyete dökülmeden ailesiyle gorusmeye giderek bastan yanlis yapmissiniz. Eger sözlü,nisanli vs olsaniz dayısı ve diger ailesi geldiginde bu kadar utanmazdınız bence.

Orasi oyle gordum dayi faktoru suan o kadar yıkmıyoda beni 4 senemi verdigim adamın laflari oyle zoruma gidiyo ki
Dayısına kız arkadaşıma laf yok deseydi birşey demeden iki kez düşünürlerdi. sizi de kibarca uyarabilirdi.
Evlenince bunun sürekli yapılması daha da zoruna gider insanın.
Bekleyin zaman neler getirecek.

Yoluna bak canisi bu ne ya dayı azıyla is yapmış hayret birşey seni çok Üzer valla bu çocuk

Bir probleminiz mi var diğer aile fertleriyle? Yoksa paşa gonlunuz öyle mi istedi

Yani sana hak veriyorum sevgilinin akrabalarının olduğu öyle kalabalık bi' ortamda insan gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakalır gibime geldi.Sen orda hangisi dayı hangisi enişte karıştırmadığına şükretsin erkek arkadaşın.Bayramlarını kutlayabilirdin sözle yine de topluca.Bi' de şu el öptürme olayına ayrıca kılım.Gencecik kız koca koca adamların elini öpmek zorunda mı anne baba değil dayı bir de yani.Küsünce elini öptürmez kimisi de çeker , elimi öpmedi der olay çıkarır.Ne elmiş arkadaş !!

Bir adamın lafindan etkilenip sana saran adamdan eş olmaz. Umarım barismazsin da hayatının geri kalaninda sana kıymet veren, senin duygularını anlayıp insanlara mudahale edebilen, iyiliğinde de kötülüğünde de arkanda duran birisi çıkar karşına.

Ayrıca böyle şeylere takılan adamdan direkt olarak uzaklaşın , tamam büyüklere saygı hürmet önemli ama erkek arkadaşın da empatiden yoksun belli ki.Yani anne babanın güdümünde kalan erkeklerden şikayet edilir genelde bir de dayı teyze hala enişte güdümünde kalan insan seni ne kadar mutlu edebilir ki?

Ne var yani sevgilisi de..dayi kiz utandi yoksa bilir boyle seyleri bu seferlik idare edelim..deseydi?

Bence bir yerde haklisin.

Insan boyle durumlarda panikten bazen bocalayabilir ilk kez karsilasmis ne var yani?

Geri adim atma..

Bence daha iş ciddiye binmeden onlara gitmen hata olmuş. O herifi de yanına yaklaştırma kol sıkmak ne demek ya. O kim oluyo ki.

Utandim o an benimde tabikide aklima gelmedi degil hosgeldiniz deyip el opmeyi bende biliyorum tabikide ama cidden o an kalabalik ortamda cok utandim haketmedigim rezillige magruz kaldim o kadar kotuyum ki

Aynı durumu bende yaşamıştım benzer bir şekilde yine onlarda laf etti eşimde o zaman sevgilimdi ailesine onu böyle kabul edin utangaç falan demiş umrumuzda olmamıştı.
İnsan o an gerçekten utanıyor çekiniyorne diyecegini bilmiyor gençleri mazur görmek lazım madem o dayıymış gelip yanına hoş geldin kızım ben X in dayısıyım diye kendini tanıştırsaymş sende heyecanını atardın. Ne elini öpüceksin tükürülür o dayının eline. O aileden uzaklaş hemen

İlerde neler yapabileceğini önden göstermiş bi ayı abimiz daha.. iyi bayramlar deyip çıksaydınız iyi olurdu ama utanmışsınız. Olabilir insanlık hali..

Dışardan müdahalelere çok açık bi herif.. evlilik sonrasını hayal etmek hiç zor değil. Asla barışmayın. Aslaaaa!!

Bence senlik bir durum yok. Sen ailesinin bayramını kutlamaya gitmişken bir anda sülalesinin geleceğini nerden bilebilirdin ki? O an utanmış olman çok normal ayrıca öncelikli olarak ailenin seni tanıtması gerekirdi ki ellerini opesin. Sen atlayacak değildin herhalde. He bir hoşgeldiniz diyebilirdin tabi ki.. Ama bunu da söylemedin diye bu kadar tepki verilmesi çok anlamsız.

Bence bu durumdan kendinize ders çıkarın erkek arkadaşınız ile ilgili. Başkalarının tek cümlesine böyle davranacak ise size yazık olur.

İnsanlık hali olur öyle şeyler. Bu bayramda halalar falan geldi ordu gibi kimin elini öpeceğimi şaşırdım. Mutfağa sigara içmeye gittiğinde büyük eniştemle bayramlaştım teee 20 dakika sonra.
Kaç senedir tanıdığımız insanlar düşün artık.
Senin bi hatan yok. Birden herkesin elini öpsen buyrun hoşgeldiniz diye tek tek bayramlaşsan bu kez de bizim aileye girmek için ne hevesli,kapağı bize atmaya çalışıyo diye laf ederler.
Cahil cühela herif iskoç prensi zannetmiş kendisini protokol kurallarına aykırı davrandığını düşünmüş. Senin kolunu böyle saçma şeye sıkan adamdan da bi zahmet uzak dur. Yarın teyze yüzünden öbür kolunu, amca yüzünden gözünün birini vs. Derken olan sana olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…