- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Haklisiniz cok haklisiniz hemde ben tecrubesizim bu konularda sizin bilginiz tecrubeniz daha fazla 4 senemi verdigim sevdigim olmasa umrumda olmazda dedigi laflar oyle zoruma gitti ki aklimdan cikmiyo bu muhabbete dedigi laflar
Eminim ki oyledir. Bayramlasmamaniz ayipti ama bunu bir sekilde izah eder, ustunu kapatirdiniz. Bu tepkiniz ipleri baya koparmistir. Ustune birde simdi aile icinde sizin degerlendirmeniz yapilacak ve sevgiliniz onlari duyup iyice dolacak. Maalesef evlilik gibi bir sey dusunuyorsaniz, kaleyi icten fethetmek zorundasiniz. Baska turlu mutlulugunuzu korumaniz cok zor.Bilmiyorum suan saglikli dusunemiyorun olayin etkisindeyim canim yaniyo hala vurmak cozum degildi evet ama haketmedigim sozlere magruz kaldim ben
Dayısına kız arkadaşıma laf yok deseydi birşey demeden iki kez düşünürlerdi. sizi de kibarca uyarabilirdi.Orasi oyle gordum dayi faktoru suan o kadar yıkmıyoda beni 4 senemi verdigim adamın laflari oyle zoruma gidiyo ki
Bir probleminiz mi var diğer aile fertleriyle? Yoksa paşa gonlunuz öyle mi istedibiz arifeden bir gün önce 500 km yol yapıp eşimin ailesinin evine gittik, bayramın 1. günü de kurban işi başlamadan, uyanır uyanmaz yola çıktık (kahvaltımızı bile yolda yaptık)
eşimin anne babası aile apartmanında oturuyorlar, anne baba dışında kimseyle bayramlaşmadık, biz çıkarken duyup balkona çıktılar, el sallayıp gaza bastımbunun için bana tepki verecek aile de boyunun ölçüsünü alır.
telefon kırmak falan, çok aşırı ve gereksiz olmuş, ama kesin ayrılık kararın çok yerinde, bu adamla ve aileyle ömrün çürür.
Bir probleminiz mi var diğer aile fertleriyle? Yoksa paşa gonlunuz öyle mi istedi
Utandim o an benimde tabikide aklima gelmedi degil hosgeldiniz deyip el opmeyi bende biliyorum tabikide ama cidden o an kalabalik ortamda cok utandim haketmedigim rezillige magruz kaldim o kadar kotuyum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?