Sevgilim dayisina benim yuzumden mahcup oldu dayisina benden bahsetmis cunku iyi guzel sekilde benimde el opmemem konusmamam sevgilimi sinirden deliye cevirdi gercekten pismanim utandim cok kalabalikti ev dondum kaldim beb bu konuda tamamen haksizim ama sevgilim cok agir laflar etti yolda bana bagirarak beni rezil ettibakın burda bir konu var kadının eşi arabadan bile inmemiş..
bence bir farkı yok yaptığınızın . o insanlar için siz zaten merak edilen bir kişisiniz ağızlarına laf vermişsiniz resmen. kimse sizin utandığınızı bilemez kaldı ki anne babasıyla bayramlaşmaya gitmişken ay kız utanmıştır diye düşünmemiştir kimse.
bende olsam şu arabada bekleyen koca gibi yaban olduğunuzu düşünürdüm..dayı ne dediyse artık sevgiliniz utanmış sanırım, ha onunda höt höt konuşmadan önce neden selam vermedin diye sorması iyi olurmuş.
çok fazla büyütülmüş bir konu bence.
Psikolojik baskı da bir siddettir emin olun sevgilim beni laflariyla dövdü çok ağır can yakıcı sözler söyledi sinirlendim gozum o an bir sey gormedi sinirden sesim titriyerek cikiyodu konusamadim bir seyleri kirmakla çare buldum..Sevgiliyken anne babasinin elini opmeye gidiyorsaniz, eve gelen misafirleride bayramlamak zorundasiniz. Tam tersi bir durumda sizde size soylenenlerden etkilenirdiniz.
Tepkileriniz fazladan ziyade sagliksiz. Vurmak ne demek? Telefonlari falan kirmak da neyin nesi? Siddet uygulayanin cinsiyeti onemli degil. Sevgiliniz ayrilmali bence sizden.
Zaten bitti dedim ayrildim o hala pesimden geldi ozur diledi bi ara aglayacak gibi de oldu hatta ama yumusamadim biraktim onu gittimayrılmayı düşünüyo musun?
Ya ben o eve anasi babasi icin gittim sonucta bayramlasmaya dayisi bilmem neyine gitmedim ev kalabalik oluncada dogal olarak utandim ve adama agzimi acip evet bir sey diyemedim oda cok utandigim icindi yolda oyle birbirimize girdik ki gozum dondu benim sinirimi atamadim icimde kaldikca o sinir elim ayagim titriyodu kirdim telefonu hattı ney varsa sinirle insan boyle okuyunca cok sacma geliyor evet ama ruh halim oyle kotu ki
Dayisi sehir disinda yasiyor gecen sene sevgilimleyken dayisiyla karsilasmistik ilk dayisiyla oyle tanismistim ben oda bi merhaba nasilsiniz bu sefer tum sülalesiyle ayni odadayim aralarinda sap gibi kaldim ve utandim adamada bir sey diyemedim gercekten utandim hadi sevgilim yanimds olsa neyse beyfendi baska odaya gitmis ben o sekilde yalniz basima ailesinin arasinda kalmisim geldigi gibi odaya eve gitmek istiyorum ben dedim cok zoruma gitti o dedigi laflar hala kulaklarimda çınlıyoBence bu ortam çok iyi olmuş. Milletin ağzına bakan bir adamla birlikte olduğunu gördün. Evlendikten sonra ailesi kukla gibi oynatıp üzerine salacaklar senin!
Kendini sakın haksız konumuna düşürme kimsenin egosunu tatmin etmek zorunda değilsin. Adam yerine koymuş oraya gitmişsin anlayışsız olanlar onlar!
Onlar sana kollarını açmaları lazım sen evlerine gitmişsin ve kimseyi tanımıyorsun.
Erkek arkadaşından da bir cacık olmaz.. yol ver gitsin!
Hiç bir zamanda düzelmez böyle tipler.. eğer bununla takılmaya devam edersen daha çok rezil olursun.
Erkek dediğin adam gibi sevdiğinin yanında durur! Onun bunun lafıyla çemkirmez.. öyle bir duruşu olur ki kimse ona sevdiği hakkında bir şey demeye cesaret bile edemez.
Zaten bitti dedim ayrildim o hala pesimden geldi ozur diledi bi ara aglayacak gibi de oldu hatta ama yumusamadim biraktim onu gittim
Aynen de oyle ben odada onlarla basbasa kaldim ve sevgilimde baska odaya gitmisti durdugumuz odada yoktu cunku zaten utancimdan ölüyorum beyfendide yok odada tam oldu oda odaya gelir gelmez gitmek istiyorum dedim olanlar olduOnu diyorum işte bayramda her an birileri gelebilir.
Böyle olacağını tahmin etmeliydin.
Ama sende çok suç yok.
Hadi gittin hadi utandın.
Sevgilin yanında duracaktı hep kız arkadaşım dayı tanıştırayım diyecekti.
Sen de öküz değilsindir heralde hayırlı bayramlar derdin dimi? :)
Dayisi sehir disinda yasiyor gecen sene sevgilimleyken dayisiyla karsilasmistik ilk dayisiyla oyle tanismistim ben oda bi merhaba nasilsiniz bu sefer tum sülalesiyle ayni odadayim aralarinda sap gibi kaldim ve utandim adamada bir sey diyemedim gercekten utandim hadi sevgilim yanimds olsa neyse beyfendi baska odaya gitmis ben o sekilde yalniz basima ailesinin arasinda kalmisim geldigi gibi odaya eve gitmek istiyorum ben dedim cok zoruma gitti o dedigi laflar hala kulaklarimda çınlıyo
O dayisininds bi kizi var allah buyuktur ben ne diyeyim ben saygisizlik yaptiysamda hatam olduysada utancimdan yaptim cok zoruma gidiyo denilen laflar dayi suan umrumda degil de sevgilimin bana tepkisi agir laflari yolda rezil etmesi biziya zaten bayram diye hiç tanımadığın insanlarla şap şup öpüşmek zorunda değilsin, ailesiyle bayramlaşmışsın diğerlerine de bir gülümseme, baş selamı yeterli bence,
kaldı ki farzedelim gerçekten saygısızlık yaptın, ailenin tepkisi bu mu olmalıydı? karşılarında genç biz kız var...
Orasi oyle gordum dayi faktoru suan o kadar yıkmıyoda beni 4 senemi verdigim adamın laflari oyle zoruma gidiyo kibirilerinin dolduruşuna gelen kişiden iyi bir hayat arkadaşı olmaz.
Bu kadarcık bir sebepten böyle bir tepki gösteren sevgili ileride eş olunca hata bulduğunda daha büyük tepkiler gösterir.
her serde bir hayir vardir. aileyi ve sevgilinin karakterlerini gormus oldun.
O dayisininds bi kizi var allah buyuktur ben ne diyeyim ben saygisizlik yaptiysamda hatam olduysada utancimdan yaptim cok zoruma gidiyo denilen laflar dayi suan umrumda degil de sevgilimin bana tepkisi agir laflari yolda rezil etmesi bizi
Tam tersi bir durumda siz devam eder miydiniz? Sevgilinize soyledikleriniz agir gelseydi ve size vursaydi?Psikolojik baskı da bir siddettir emin olun sevgilim beni laflariyla dövdü çok ağır can yakıcı sözler söyledi sinirlendim gozum o an bir sey gormedi sinirden sesim titriyerek cikiyodu konusamadim bir seyleri kirmakla çare buldum..
Haklisiniz cok haklisiniz hemde ben tecrubesizim bu konularda sizin bilginiz tecrubeniz daha fazla 4 senemi verdigim sevdigim olmasa umrumda olmazda dedigi laflar oyle zoruma gitti ki aklimdan cikmiyo bu muhabbete dedigi laflarCanım benim ne olursa olsun sen o evde yabancısın utanabilirsin çekinebilirsin.. onların sana karşı anlayışlı olması lazımdı.
Terbiyesiz adam hemen arkandan şikayet ediyor. Fakat ona o fırsatı yani cesareti de sevgilin vermiş.
Bu hep böyle gider bugün dayısı yarın anası sonra babası derken .. hep başkalarının sözüyle hareket eden bir sevgilin var.
Belki dayısı bir şey demese olayın farkında bile değil!!
Valla çok iyi düşün bir evli kadın olarak söylüyorum sana! İleride böyle bir tiple asla ömür geçmez.
Haklisin bu da dogru yaziklar olsun hepsinezaten sevgilide iş olsaydı, dayı ne diyorsun, o benim kız arkadaşım der sana laf söyletmezdi,
sevgilinde iş yokmuş.
Bilmiyorum suan saglikli dusunemiyorun olayin etkisindeyim canim yaniyo hala vurmak cozum degildi evet ama haketmedigim sozlere magruz kaldim benTam tersi bir durumda siz devam eder miydiniz? Sevgilinize soyledikleriniz agir gelseydi ve size vursaydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?