Dayısı yüzünden birbirimize girdik?

Bence verdiğin tepki (kaçmandan bahsediyorum) o kadar da büyük bişey değil. İlk defa böyle bir durumla karşılaştıysan normal hatta. Bana tatlı bile geldi tepkin. Tabi ki hoşgeldiniz falan desen daha iyiydi ama sevgilinin gösterdiği davranış kat be kat kötü. Dayı da bi tuhafmış. Kendisi kaç yaşında muhtemelen evli çocuk sahibidir. Anlayışlı olması gerekirdi. Kendisi hiç mi genç olmamış.

Ayrıca sevgilinin davranışı da kötü. Orada sana destek olması gerekirdi kötü bi niyetin yoktu sonuçta. İlerde eşim olursa bu adam ailesinin sözüyle hareket eden biri olabilir. Sadece bu olay göstermez belki ama dikkatli gözlemle bence.

Kimin haklı kimin haksız olduğu hiç önemli değil. Artık geçmiş olsun. Şu saatten sonra barışsanız bile hem yüz göz olmuş olacaksınız hem de aileyle hep problem yaşanacak. Bitmesi daha hayırlı görünüyor.

Canım pekala da utanmış olabilirsin,bunda ne var,dayı da pek abartmış...Böyle şeyleri büyükler sorun etmez,etmemeli...
Evlilik düşündüğün kişi ayrı bir vaka.Bunu anlamak çok zor olmamalı,şaşırmışsın,utanmışsın,ne var bunda...

konu sahibi, kusura bakmayın, kabalık etmişsiniz. öcü değiller ya, bi bayram kutlayıp çıksaydınız en azından. kavga edip telefon, hat kırılacak bi olay göremiyorum

ınsan utanabılır herkesın yapısı farklı
dayı cok gereksız konusms sevgılınde abartı trepkı vermıs cok sacma
sevgılın ne olursa olsn senın arkanda olacak cok net
kendıne yazık etme bu adamla

ayrılmakla çok iyi etmişsin herkes hata yapar çok büyük bir hata bile değilken seni toplum içinde rezil ediyorsa yarın bir gün gözü döndüğünde seni toplum içinde dövebilirdi de .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…