4 yıllık bi iliskim var sevgilimin evine gittim annesi babasinin bayramini kutlamaya kalkacaktim hemen sonra bi snda tüm ailesi eve doluştu ve cok utandim tüm ailesinin tam ortasında o an oylece kalmaktan evden cikmak icin zaman kolluyodum hemen cikip gitsem diye o an tek dusundugum o kalabalik ortamdan hemen kacip gitmekti cidden ne bileyim cok utandim.
Evden ciktim sevgilimde yanimda eve birakacakti beni dayisi cagirdi yanina gitti .
Adam benim icin "insan bi gelir el öper bayramimi kutlar ne bu boyle ne demek bu eve birak gel kizi ben sana bi kelime konusucam" demiş .
Yolda sevgilimle oyle birbirimize girdik ki ayip yaptigin yaziklar olsun sana bilmem ne bana oyle agir laflar sozler dedi ki sustum ilk basta haksizim diye utandim cok utanfim bi an tum ailenle ayni evdeyim o kalabalik ortamda utandim diyebildim ve o cok agir konustu sevgilim kendimi bende artik tutamadim ve yolun ortasinda birbirimize girdik cok buyuk laflar ettik cok bagirdik kolumu sıktı ben ona vurdum millet bize bakti anlayacaginiz rezalet bi durumdu ve kesinlikle bitti deyip hattimi telefonumu o an sinirle kirdim yanindan gittim sinirimden hala agliyorum rezil olduk herkese.
Ben haksizmiyim tepkim mi cok buyuk hanimlar allah askina utanmis olamazmiyim?