Dayısı yüzünden birbirimize girdik?

Oda benim evime gelip ailemin elini optu bayramini kutladi benimde onun ailesinin yanina gitmemem sacma olmazmiydi acaba?
Ben ve sülalemizdeki kızlar gitmedik gitmiyoruz inşallah kızlarım da gitmeyecekler
Taş yerinde ağırdır
Kızımı görmek isteyen gelir evinde görür
Benim kızım gidemez
Ama nişan takılır amenna o zaman gidilir
Şu durumda gidilmez
Ha gidilir derseniz de işte böyle kıymetiniz olmaz
Dayı kaç paralık insan ki sizinle ilgili ileri geri konuşuyor?
Ben odaya girdiğimde dayısı oturuşunu toparlar nerde ki hakkımda konuşacak?

Bilmiyorum kafam o kadar dolu ki şuan ben sanki adama sövdüm saydım gibi sevgilimden muammele gördüm utandim kalkip adama bir sey diyemedim kalabalik diye ama oyle uzerime geldi kj ne diyecegimi ne yapacagimi kestiremiyorum

Ne var yani sevgilisi de..dayi kiz utandi yoksa bilir boyle seyleri bu seferlik idare edelim..deseydi?

Bence bir yerde haklisin.

Insan boyle durumlarda panikten bazen bocalayabilir ilk kez karsilasmis ne var yani?

Geri adim atma..
Aslinda adami ikinci gormem sehir disinds yasiyor kendisi yeni geldi gecen sene sevgilim tanistirmisti merhaba nasilsiniz adamla tek konusmam buydu ama ev bugun oyle kalabalikti ki adamla konusmsya utandim ben sadece kalabalik ortamda kendimi iyi hissedemedim

Bence daha iş ciddiye binmeden onlara gitmen hata olmuş. O herifi de yanına yaklaştırma kol sıkmak ne demek ya. O kim oluyo ki.

Sevgiliyken bayramda eve gitme falan bana mantıklı gelmiyor.
4 senelik bir iliski ciddi bir iliskiydi ve ailelerimiz de tanismisti söz olacakti oda benim evime gelio ailemin bayramini kutladi benimde kutlamam gidip normal ben annesi babasi icin gittim tum sulalesi bi anda eve toplandi

4 senelik bir iliski ciddi bir iliskiydi ve ailelerimiz de tanismisti söz olacakti oda benim evime gelio ailemin bayramini kutladi benimde kutlamam gidip normal ben annesi babasi icin gittim tum sulalesi bi anda eve toplandi

Bence bu odundan kurtulmaya bak. Bugün kolunu böyle aptalca bi sebepten sıkan yarın başka tarafını sıkar. Şiddet bir başladı mı sonu gelmez. Kendini ezdirme. İsterse elli yıllık olsun ilişki.

Sevgilim eve dondugunde demistir dayisina herhalde utandigimi bilmiyorum neler konustular ettiler dayisi burada yasamiyor sehir disinda bayramdan bayrama geliyo adam hosgeldiniz demem gerekirdi evet ama utancimdan konusamadim iste keske gitmez olaydim zaten

Sonra beyfendi beni aradi etti eve gectigimde bana ulasamayinca arkadaslarimi aramaya basladi ama ettigi laflar yolda bagirmasi gozumun onunden gitmiyo bende insanim utanmis olabilirim ama anlayana işte

+100000000

Haklisiniz
Dayisiyla beni gecen sene tanistirmisti adam sehirdisinda yasiyor bayram icin gelmis ama kalabalik ortamdeyken utandim konusmaya bilmiyorum ne olup ne bitecek

Cok guzel tabir kullandiniz haklisinizda gelecege dair bende korkuyla baktim bi dayisina hosgeldiniz demedim diye saygisizlik ettim diye yolda sokakta bu kadar bagiran adam ne bileyim 4 senem gecti bu insanla taniyamaz oldum

Herkesin yapisi dusuncesi farkli siz ve kizlariniz gitmezse bu sizi ilgilendirir soran olmadi bunu sizin gorusunuz bende herhalde onlarin evinde konaklamiyorum "bayramlarini kutlama" amacliydi yatiya gitmedim 5 dk oturup kalkacaktim suan bana bos yere bi cikis yapmissiniz bende tum sulalesinin eve dolacagini bilmezdim bilseydim zaten evine gitmezdim tum ailesi evdeyken o ortama girmezdim ama olan oldu ve soz konusu olan 4 sene emek verilmis bi iliski ve aileler de tanismisti sözlenecektik biz

Ben flortlugun sevgililigin tadini cikarmaya baksam bi gun onla bi gun sunla olurdum sevdigim adam ve 4 senedir 5 sene olacak 3 4 ay sonra onca sene verildi emek verildi sonsuza kadar sevgili olmayacagiz herhalde evlenmek istedigim insan işi ciddiye bindirmemiz de normal

Giden zamana emeğe acıma geleceğin için ayrıl boşanmaktan iyidir bu ömür boyu çekilmez şimdi böyleyse daha neler çıkar ailenidekendini de üzme sen daha iyilerine layıksın sana deger veren cıkar karşına daha küçüksün

Birincisi arada resmiyet yokken böyle eve girip çıkmaları doğru bulmuyorum. Sevgili sıfatıyla sülalenin içinr girince böyle anlamsız ortamlar oluşuyor.
İkincisi sen o eve misafir olarak gitmişsin. Evin sahipleri seni odada yalnız bırakamaz. Görgüyse bu da görgü kuralı. Nerdeler o sırada? Biri mutfakta diğeri başka odada.
Tek hatan selam sabah olmadan odadan çıkıp gitmen olmuş. Bayram günü, tanımadığın insan bile olsa iyi bayramlar deyip çıkabilirdin onu da utandığın için yapamamışsın. Sevgilini yanına çağırıp tekrar yanlarına dönebilirdin. Beraber bayramlaşırdınız böylece.
Ama her şeyden öte erkek arkadaşının ve dayısının yaptığı öküzlük. Asla barışma.

Geçmiş olsun. İllaki seviyorsundur ozleyeceksindir falan ama milletin düşündüğüne veya düşünmediğine göre hayatını yaşayan bir adamdan bir halt olmaz. 4 sene için de hiç üzülme. Yani millet bu yüzden bosanamiyor ayrılamıyor sonra oluyor o 4 seneler 14 sene 24 sene.

ay bu dayımın elini öpmedin, yok teyzeme şunu demedin geyikleri yıllarca bitmez, zaten sevgilinde iş yokmuş dayının lafıyla sana bi kamyon laf etmiş, olabilir utanabilir insan, öpmemiş olabilirsin ordan kaçmak istemiş olabilirsin bu kadar olay yapacak ne var bunda, evli olsanız neyse dicem
üstelik gelip sana dayım senin için bunları dedi diyebiliyor, utanmış dayı kötü niyet yok diyememiş mi
bilmiyorum sen ayrıl bu adamdan çünkü başkaların ağzına bakıp sana fırça çekebiliyor ve can çıkar huy çıkmaz
her şerde bi hayır vardır diye buna diyorlar işte...

Ben hatamin farkindayim el opup hosgeldin demem gerekirdi ama gercekten tum ailesi oradaydi ve ben herkesin arasinda oylece kalinca cok utandim evden kacip gitmek istedim

El öpmeye karşıyım. Onun dışında sen misafirsin. Sevgilin veya annesi sizi tanıştırmadı ise çok da haksız sayılmazsın.
Dayı çok bayramlaşma istediyse kendi bayramlassaymis.

Dayı muhtemelen bilir kişi gibi takılmayı, saygı görmeyi, pohpohlanmayi seviyor.

Yeğenin sevgilisine laf edip işte birşeyler tatmin etme peşinde. Olan sana oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…