• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayısı yüzünden birbirimize girdik?

Dayisi dengesiz konusmus.sevgilin gereksiz yuklenmis.sen ayri mevzusun birseyleri kirmak ne demek.
Ayrica utanacaksan ne diye sevgilinin evine gidiyorsun.
Flortleri sevgililikleri tadini cikarmak varken ciddi boyuta tasimaya cabalayip hemen ailelere tasimaya ayrica karsiyim.

Sevgilinin dayısının elini öpmeyi de ilk defa duyuyorum. Manyak herif. Sevgilin de kafasızın tekiymiş bence iş iyice ciddiye binmeden ayrıl. Dayısının tek cümlesiyle sana dünyayı dar eden adam yarın öbür gün anasının babasının tek kelimesiyle hayatını zindan eder.

4 sene nedir ki.. güzel bir tecrübe olarak bir köşende kalır. İnsanlar 40 yıllık evliliklerini bitiriyor..
Sakın öyle düşünme.. yine aşık olursun yine seversin. Ama sana değer vermeyen bir ortamda seni yüceltmeyen bir adama daha fazla o değerli zamanını verme.
Bak şuan yorumlarını okudum tek üzüldüğün şey rezil olmak ve emin ol ileride bunu daha çok yaşarsın!
Şimdi ayrılmak çok daha kolay unutmakta öyle ama iş ciddiye bindiğinde çok daha zor oluyor. Sonra o keşkeler insanın beynini yiyor!
Önce otur bir düşün istemez misin senin her daim her şartta aslan gibi savunun bir eşin olsun. Kimse oba senin hakkında tek kelime edemesin. Sözü geçsin dinlensin.. seni her yerde el üstünde tuttusun.
Yanındaki adam sana saygı duyarsa herkes saygı duyar!
Aldığın kararın arkasında dur hayat sana daha çok güzellikler çıkarır.. 4 sene de aklına bile gemez
Arkadasim aradi hatti teli kirdigim icin annemden aradi sevgilim arkadasimi aramis konusmus olayi onada anlatmis dayisina karsi ben cok buyuk bi saygisizlik yapmisim sonucta ben o eve gelin gelecekmisim boyle bi saygisizlik yaptigim icin bana cok sinirlenmis boyle demis

Sen hatalı falan değilsin. Hatalıyım demekten vazgeç. Böyle düşündükçe yeni bir hat alıp hatalıyım affet bile diyebilirsin. Eve akrabalar dönüşüyor anne mutfakta sevgilin başka oda da. Kapıyı sana mi actiriyorlar misafir gittiğin evde. Sevgilin yanında olacaktı ikiniz ıyi bayramlar dileyecektiniz. Bu kadar olaylarda büyümezdi.
Aynen de öyle benim kalkip dayisinin elibi opup bayramini kutlayip hosgeldiniz demem lazimdi ben hatami evet kabul ediyorum ama bana yolda sokakta bagirip millete rezil etmesi gerekmezdi bunun karsiligi bu olmamaliydi dayisina yaptigim saygisizliga cok sinirlenmis ben yarin bir gun o eve gidecekmisim niye adama hosgeldin dememisim vs vs utandim diyorum beni anlamiyolar

Ser gorunende hayir vardir derler ya, sanki senin ki tam da boyle bir durum olmus.

Sozlu musun , nisanlimisin ki, dayisi senin neyin oluyor. Kocaman bir hic! Adamin yaptigi tam bi beyinsizlik ama erkek arkadasinin asil karakterine isik tutmus. Kolay doldurusa gelip, senin arkanda durmayan biri icin tek damla daha goz yasi akitma bence.

Eminim ki oyledir. Bayramlasmamaniz ayipti ama bunu bir sekilde izah eder, ustunu kapatirdiniz. Bu tepkiniz ipleri baya koparmistir. Ustune birde simdi aile icinde sizin degerlendirmeniz yapilacak ve sevgiliniz onlari duyup iyice dolacak. Maalesef evlilik gibi bir sey dusunuyorsaniz, kaleyi icten fethetmek zorundasiniz. Baska turlu mutlulugunuzu korumaniz cok zor.
Ben hatamin farkindayim evet ama sevgilimin bana yolun ortasinda bagirip cagirmasini hakedecek bir davranista ben bulunmadim dayisina saygisizlik yaptigim icin sinirlendi bagirdi cagirdi ama kolumu sıkmasi uzerime yurumesi bunlari haketmemistim

Bi dayının lafıyla bunu yapan yarın birgün annesi senden şikayet etse neler yapmaz..... sadece bunu düşün

Valla ben sizde fazla hata göremiyorum. Koskoca insanlar anlayış gösterecekler o ne öyle dakikasında dedikodu dolduruş. Adam olacak bir de. Bence hiç gitmeseymişsiniz ama gidip bir anda kalabalıktan dolayı utanmanız gayet normal. Annesi veya sevgiliniz sizi tanıştırsaydı o zaman? Sevgilinizin yaşı kaç?
23 yasında sevgilim benimde aklima geldi kalkip tabikide aslinda adamin elini opecektim ama o an kendimi kalabaligin arasinda bulunca utandim

Iş resmiyete dökülmeden ailesiyle gorusmeye giderek bastan yanlis yapmissiniz. Eger sözlü,nisanli vs olsaniz dayısı ve diger ailesi geldiginde bu kadar utanmazdınız bence.
Ikimizinde aileleri birbiriyle tanismisti soz yapacaktik

Dayısına kız arkadaşıma laf yok deseydi birşey demeden iki kez düşünürlerdi. sizi de kibarca uyarabilirdi.
Evlenince bunun sürekli yapılması daha da zoruna gider insanın.
Bekleyin zaman neler getirecek.
Utanmis olamaz miyik ben dimi onlar da zamaninda genc oldular arkamdan neler konustular kim bilir

Yoluna bak canisi bu ne ya dayı azıyla is yapmış hayret birşey seni çok Üzer valla bu çocuk
Ben o eve gelin gidecekmisim dayisina buyuk bi saygisizlik yapmisim o benim aile uyelerimden birine yapsaymis ben ne yaparmisim oyle dusunuyo hakli tamam ayip ettim ama kalabalikta utandim diyorum idrak edemiyo

Yani sana hak veriyorum sevgilinin akrabalarının olduğu öyle kalabalık bi' ortamda insan gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakalır gibime geldi.Sen orda hangisi dayı hangisi enişte karıştırmadığına şükretsin erkek arkadaşın.Bayramlarını kutlayabilirdin sözle yine de topluca.Bi' de şu el öptürme olayına ayrıca kılım.Gencecik kız koca koca adamların elini öpmek zorunda mı anne baba değil dayı bir de yani.Küsünce elini öptürmez kimisi de çeker , elimi öpmedi der olay çıkarır.Ne elmiş arkadaş !!
Ben gene el opmekten gocunmuyorum yapmam gerekirdi utandim işte keşke utanmasaydim ama utandim birkac kisi olsa neyse kalabalik ortamdayken utanmamam elde degildi ama neymiş o eve gelin gidecekmisim dayisine yaptigim saygisizlikmis oyle olsa dahi sevgilim yolda sokakta beni mahallemde rezil etti bagirdi cagirdi ben o adama sövmedim saymadim cok zoruma gidiyo

Benim sevgilimde ailemle bayramlaşmaya geldiğinde tam dediğin gibi misafir üstüne misafir geldi. Erkek arkadaşım da çok çekindi ama hoşgeldiniz demeyip iki çift laf etmeseydi direkt gitseydi gerçekten bende çok sorun ederdim, kızardım da.. Mahçup olurdum aileme hem onun hem kendi adıma.. çünkü bizde herkes sıcakkanlıdır bir de. Bu konuda sen çok hatalısın. Utanacağını önceden biliyor olmalısın, o halde keşke gitmeseydin..

Erkek arkadaşında bu kadar bağırmakta aşırı haksız. Tatlı tatlı anlatmak, sormak varken böyle yapması şimdiden çok kötü. Çıktığınız gibi sende sakince anlatsaydın keşke, vurmak telefon kırmak çok irite edici.. aranız baya zor toparlanır. umarım düzelirsiniz...

Sevgilinin dayısının elini öpmeyi de ilk defa duyuyorum. Manyak herif. Sevgilin de kafasızın tekiymiş bence iş iyice ciddiye binmeden ayrıl. Dayısının tek cümlesiyle sana dünyayı dar eden adam yarın öbür gün anasının babasının tek kelimesiyle hayatını zindan eder.
Biz sözlenecektik ve ailelerimiz tanismisti beni gecen sene dayisiyla tanistirmisti oda merhaba nasilsiniz buydu ama simdi ev ortam kalabalikken ben utandim bir sey diyemedim kendimi o ailevi ve kalabalik ortamda bulunca

Ser gorunende hayir vardir derler ya, sanki senin ki tam da boyle bir durum olmus.

Sozlu musun , nisanlimisin ki, dayisi senin neyin oluyor. Kocaman bir hic! Adamin yaptigi tam bi beyinsizlik ama erkek arkadasinin asil karakterine isik tutmus. Kolay doldurusa gelip, senin arkanda durmayan biri icin tek damla daha goz yasi akitma bence.
Aileler tanismisti soz olacakti,dayisiyla beni gecen sene tanistirmisti merhaba nasilsiniz sadeceydi oda bugun adami goruncede kalkip el opmem hosgeldiniz demem gerekirdi adam sehir disinda yasiyo bayram icin memleketinr geldi tamam ben saygisizlik yaptiysamda kalabalik ortamda kendimi buldum bi an da ev doldu utandim cekindim herkesten ama anlamadi sevgilim beni o eve sen gelin geleceksin o seninde dayin olacak saygisizlik yaptin vs vs deyip yolda sokakta bagirdi cagirdi

Benim sevgilimde ailemle bayramlaşmaya geldiğinde tam dediğin gibi misafir üstüne misafir geldi. Erkek arkadaşım da çok çekindi ama hoşgeldiniz demeyip iki çift laf etmeseydi direkt gitseydi gerçekten bende çok sorun ederdim, kızardım da.. Mahçup olurdum aileme hem onun hem kendi adıma.. çünkü bizde herkes sıcakkanlıdır bir de. Bu konuda sen çok hatalısın. Utanacağını önceden biliyor olmalısın, o halde keşke gitmeseydin..

Erkek arkadaşında bu kadar bağırmakta aşırı haksız. Tatlı tatlı anlatmak, sormak varken böyle yapması şimdiden çok kötü. Çıktığınız gibi sende sakince anlatsaydın keşke, vurmak telefon kırmak çok irite edici.. aranız baya zor toparlanır. umarım düzelirsiniz...
Canim ben eve giderken sevgilim beni evden aldi yolda ona dedim ki kim var evde dedim annem babam dedi eve gittim 1 dk gecmedi tum sulalesi doldu eve ben kendimi kalabalik ortamda bulunca acayip utandim dayisiyla evet gecen sene tanistirmisti beni ama utandim kalkip bir sey demeye ev cok kalabalikti cunku .
Yarin bir gun o eve gelin geleceksin dayima cok buyuk saygisizlik yaptin deyip yolda sokakta bana demedigi laf kalmadi bagira bagira konusmasi da alttan aldim utandim kalabalikta dedim bana bagirmaya devam etti kolumu sıktı uzerime yurudu bende bi noktadan sonra yeter be moduna girdim bende basladim agzima geleni demeye o an elimde telefon vardi kirdim attim yere gercekten gozum dondu saygisizlik yaptiysam bile karsiligi bu olmamaliydi bundan sonrasi bilmiyorum kestiremiyorum canim cok fazla yaniyo

Ne çok "utandım "yazmışsınız
Gitmeye nasıl "utanmadınız"

Herşey bir yana asla gitmemeliydiniz
Taş yerinde ağırdır
Oda benim evime gelip ailemin elini optu bayramini kutladi benimde onun ailesinin yanina gitmemem sacma olmazmiydi acaba?

Bir adamın lafindan etkilenip sana saran adamdan eş olmaz. Umarım barismazsin da hayatının geri kalaninda sana kıymet veren, senin duygularını anlayıp insanlara mudahale edebilen, iyiliğinde de kötülüğünde de arkanda duran birisi çıkar karşına.
Dayisina yaptigim saygisizlik cok zoruna gitmis sinirlenmis sonucts ben o eve gelin gelecekmisim vs vs aslinda hakli oldugu konu var saygisizlik ettim ama karsiliginda yolda sokakta da bagrilmayi haketmemistim zaten bende bagirdim bitti defol diye telefonda kirildi zaten arkadasimi aramis beni sormus bilmiyorum kafam o kadar doldu ki

Back
X