İlk arka ya uzandım ama sallanma oldunca rahat edemedim. Önde oturdum canım koltuğu geriye doğru verdim çokta dik oturmadim ayaklarımı biraz uzatir şekilde rahat oturdum. Buraya kadar olan mesafe sorun olmuyormuş zaten . Hayırlısıyla tutacak cozdurdukten sonrada sağlıklı devam etmiş cok guzel. Güzel sonuç olacak insallah.Evet canım çok heyecanlıydı gerçekten Özkan hoca çok güzel bir transfer oldu dedi. Embriyo sabah çözdürdükten sonra gelişmeye başlamış dediler ne demek istediklerini çok anlayamadım ama sağlıklı demek heralde. Sadece progestan kullanıcam rahim kalınlığına falan baktı mı bilmiyorum hiç bi şey demedi. Bi hemşire vardı çok tatlıydı güzel ilgilendi. Sen işlem sonrası yolculukta yatarak mı gittin canım oturmak sıkıntı olur mu acaba
Evet canım çok heyecanlıydı gerçekten Özkan hoca çok güzel bir transfer oldu dedi. Embriyo sabah çözdürdükten sonra gelişmeye başlamış dediler ne demek istediklerini çok anlayamadım ama sağlıklı demek heralde. Sadece progestan kullanıcam rahim kalınlığına falan baktı mı bilmiyorum hiç bi şey demedi. Bi hemşire vardı çok tatlıydı güzel ilgilendi. Sen işlem sonrası yolculukta yatarak mı gittin canım oturmak sıkıntı olur mu acaba
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Dediğin gibi iğnelerle çok daha zor tabiki süreç benim sadece geliştirme iğnelerinden bile morardı hep göbeğim diğer türlüsü oldukça zor doğal olması daha rahat ama önemli olan sonucumuz güzel olsun bütün zorluklara değer gerçekten. İnsan her an bi şey olucakmış gibi hissediyor ya çok garip sanki her an düşebilir gibi ama öyle değilmiş tabikide yinede çok dikkat edicem. Çok tatlı bir hemşire vardı sonrasında çok güzel çok açıklayıcı şekilde konuştu bilgi verdi baya rahatlattı sağolsunCanım igne olmamasida cok guzel hersey kendi hormonunla oldu bu daha sağlıklı. İğne vs oldumu cok zor benim karnım hala delik deşik mor. Rahat ve guzel geçecek Allahin izniyle tutacak. Dua etcem surekli senin icin
Evet hemşirelerilerde iyiler. Kolay kolay birsey olmaz canım düşmesi cok zor ama insan öyle hissediyor gercekten. İyi düşün herzaman. Ağır kaldirmamaya dikkat et.Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Dediğin gibi iğnelerle çok daha zor tabiki süreç benim sadece geliştirme iğnelerinden bile morardı hep göbeğim diğer türlüsü oldukça zor doğal olması daha rahat ama önemli olan sonucumuz güzel olsun bütün zorluklara değer gerçekten. İnsan her an bi şey olucakmış gibi hissediyor ya çok garip sanki her an düşebilir gibi ama öyle değilmiş tabikide yinede çok dikkat edicem. Çok tatlı bir hemşire vardı sonrasında çok güzel çok açıklayıcı şekilde konuştu bilgi verdi baya rahatlattı sağolsun
Evet hemşirelerilerde iyiler. Kolay kolay birsey olmaz canım düşmesi cok zor ama insan öyle hissediyor gercekten. İyi düşün herzaman. Ağır kaldirmamaya dikkat et.
Benimde regli gelicek gibi kendini belli etti .Bana rahime cizik ücretini 88.550 tl dedi canim cok pahalı geldi.
Evet canim o fiyatı verdiler yani çok pahalı insan çaresiz olunca herseyide göze alıyor ama negatif olması insanı cok yıkıyor. Ne yapsam bilemedim ciddennasıl yaa sadece rahime çizik işleminin ücreti mi 88.550
Ya gerçekten aşırı pahalı geldi banada. Ne ki yani bu işlem bu kadar zor bir şey mi ki. Transferden bile daha pahalı bu nedir ya. Peki acaba bunu başka bi yerde yaptırma şansın falan var mıdır sadece tüp bebek uzmanı mı yapıyor acaba kiEvet canim o fiyatı verdiler yani çok pahalı insan çaresiz olunca herseyide göze alıyor ama negatif olması insanı cok yıkıyor. Ne yapsam bilemedim cidden
Hic bilmiyorum bazen İzmire ege üniversitesi araştırma hastanesine gidiyim diyorum yani cok böyle nereye kadar vericem bu paraları. Yani baska yere yaptırsam oraya nekadar güvene bilirim onuda bilmiyorum. Olumsuz olsa bu sefer dicekler yanlış islem yapilmis vs vs birsuru risk.Ya gerçekten aşırı pahalı geldi banada. Ne ki yani bu işlem bu kadar zor bir şey mi ki. Transferden bile daha pahalı bu nedir ya. Peki acaba bunu başka bi yerde yaptırma şansın falan var mıdır sadece tüp bebek uzmanı mı yapıyor acaba ki
Evet dediğin gibi her türlü sıkıntı bu iş gerçekten. Üni hastanesinde yapıyorlar mı direk prosedür vs vardır kesin bi deHic bilmiyorum bazen İzmire ege üniversitesi araştırma hastanesine gidiyim diyorum yani cok böyle nereye kadar vericem bu paraları. Yani baska yere yaptırsam oraya nekadar güvene bilirim onuda bilmiyorum. Olumsuz olsa bu sefer dicekler yanlış islem yapilmis vs vs birsuru risk.
Evet var canim prosedürü ama en azından devlet destekli oluyor daha uygun ailemde orda yakında öyle düşünüyorum. Eşimde dedi son kez deneyelim zaten tayin çıkacak gidicez burdan diye. Kromozom testim çıksın egerki kötü gelirse embriyolara pgt gerekirse ozaman sıfırdan izmirde başlarım. Ama embriyolarimi imha ettirmicem nezamanki yeni embriyom olur o zaman bahcecidekileri imha ettiririm. Hersey kromozom analizine bağlı. Of çok zor.Evet dediğin gibi her türlü sıkıntı bu iş gerçekten. Üni hastanesinde yapıyorlar mı direk prosedür vs vardır kesin bi de
Gerçektende çok zor o kadar fazla detay var ki. Test sonucun ne zaman belli olucak canım. Dediğin gibi imha ettirme ne olacağı belli olmaz biraz daha beklesin her ihtimale karşıEvet var canim prosedürü ama en azından devlet destekli oluyor daha uygun ailemde orda yakında öyle düşünüyorum. Eşimde dedi son kez deneyelim zaten tayin çıkacak gidicez burdan diye. Kromozom testim çıksın egerki kötü gelirse embriyolara pgt gerekirse ozaman sıfırdan izmirde başlarım. Ama embriyolarimi imha ettirmicem nezamanki yeni embriyom olur o zaman bahcecidekileri imha ettiririm. Hersey kromozom analizine bağlı. Of çok zor.
3 hafta ile 1 ay arasında sonuç belli olacakmış.Gerçektende çok zor o kadar fazla detay var ki. Test sonucun ne zaman belli olucak canım. Dediğin gibi imha ettirme ne olacağı belli olmaz biraz daha beklesin her ihtimale karşı
Aa baya da uzun sürüyormuş canım ya hiç bu kadar tahmin etmemiştim. Zaten 2 ay bekliycektin her türlü çok sorun olmaz neyse ki3 hafta ile 1 ay arasında sonuç belli olacakmış
Evet canım sıkıntı olmaz neyseki. Senin nasıl geçiyor süreçAa baya da uzun sürüyormuş canım ya hiç bu kadar tahmin etmemiştim. Zaten 2 ay bekliycektin her türlü çok sorun olmaz neyse ki
Ağrım sızım bir şeyim yok canım. Sürekli yatmıyorum kalkıyorum geziyorum evin içinde oturuyorum daha çok. Annem gelicekti yardım için ama gerek yok dedim. Sende yalnız mı geçirmiştin bu süreci yemek yapmakta falan sıkıntı olmaz heralde. Dışardan yeme dediler yağlı baharatlı şeylerden de uzak durun sebze ve protein ağırlıklı beslenin dedi hemşire o yüzden mecburen hazırlamak gerekiyor evdeEvet canım sıkıntı olmaz neyseki. Senin nasıl geçiyor süreç
Benim diğer sefer kimse gelmemisti ama bu sefer annem geldi canim. ben bir is yapmadım. Bence gelsin annen yardımcı olur daha iyi olur sende rahat edersin. Muhabbet sohbet olur düşünmemiş olursun hemde cok fazla. Tabi bu benim düşüncem. Sen nasıl rahat edersen öyle yap canım. Çok hareketsiz kalma arada yuruyus yap, bol su iç.Ağrım sızım bir şeyim yok canım. Sürekli yatmıyorum kalkıyorum geziyorum evin içinde oturuyorum daha çok. Annem gelicekti yardım için ama gerek yok dedim. Sende yalnız mı geçirmiştin bu süreci yemek yapmakta falan sıkıntı olmaz heralde. Dışardan yeme dediler yağlı baharatlı şeylerden de uzak durun sebze ve protein ağırlıklı beslenin dedi hemşire o yüzden mecburen hazırlamak gerekiyor evde
Yok canım zaten istesemde çok hareketsiz kalamam yalnız olunca kahvaltımı falan hazırladım işte toparladım yine yemek yapıcam birazdan da. O da gelipte sana daha fazla engel olmayayım sonra dedi hayır dedim neden engel olcaksın ama kendi de vazgeçti gibi oldu bende ısrar etmedimBenim diğer sefer kimse gelmemisti ama bu sefer annem geldi canim. ben bir is yapmadım. Bence gelsin annen yardımcı olur daha iyi olur sende rahat edersin. Muhabbet sohbet olur düşünmemiş olursun hemde cok fazla. Tabi bu benim düşüncem. Sen nasıl rahat edersen öyle yap canım. Çok hareketsiz kalma arada yuruyus yap, bol su iç.
Merhaba regli oldunuz mu. Benim 2 gündür leke leke geliyordu. Bugün asıl kanamam başladı böyle bir ağrı yok kıvranıyorum çok kötü. Sizin nasıl geçiyor?Kızlar merhaba, bizim imzaladığımız kağıtta dondurulmuş embriyo transferi 58bin TL yazıyor. Yeni fiyatı söylemesi çok saçma değil mi? Niye imzalıyoruz o zaman. Aycicegix inşallah her şey yolunda gider. Allah yardımcımız olsun. Hepimize güç versin
Merhaba kızlar, uzun süredir İnternetin çekmediği bir yerdeyim. Biraz kafamı dağıtmak için geldim. Aklım sizdeydi yine de şimdi fırsat buldum girebildim bi bakayım size dedim. Benim cumartesi test günümdü pazartesi adet olmuştum. 2. Gün çok ağrım oldu ağrı kesici içmiştim. Ama diğer günler pek olmadı ve adetim uzun sürdü normalde benim 2 gün sonra çok az gelirdi. kan sulandırıcı kullanıyor muydun sen. Acaba ondan mı benim çok ağrımadı dedim o adeti söküyor diyenler var ama bilemiyorum.Merhaba regli oldunuz mu. Benim 2 gündür leke leke geliyordu. Bugün asıl kanamam başladı böyle bir ağrı yok kıvranıyorum çok kötü. Sizin nasıl geçiyor?
Yalnız ve eşinle birlikte olunca daha iyi gibi geliyor bana ya. Birileri yanımda sürekli bu konu hakkında konuşmak isteyecek bana bu iyi gelmiyor. Bir kaç gün sonra arkadaşlarınla vakit geçirsen daha iyi hatta bence. Ben bu sefer transferden sonra kafamı dağıtacak bir şeyler yapmak istiyorum çalışmaya başlayacağım ama inşallah fırsat bulursam...Dikkat etmeliyiz evet ama Sürekli bunu düşünmenin de iyi geldiğini düşünmüyorum. Hayatın akışına karışıp başka şeyler düşünüp rahatlamak istiyorum. Başarabilirsem..Yok canım zaten istesemde çok hareketsiz kalamam yalnız olunca kahvaltımı falan hazırladım işte toparladım yine yemek yapıcam birazdan da. O da gelipte sana daha fazla engel olmayayım sonra dedi hayır dedim neden engel olcaksın ama kendi de vazgeçti gibi oldu bende ısrar etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?