Ben sordum test ücreti 4.500 dediler senin daha da fazla tutmuş canım ya neden acaba. Optimede sorucam ben bi de orda daha uygunsa belki orada yaptırırız. Devlette de üni hastaneleri yapıyomuş sanırım onunlada kim uğraşacak zaten mecbur yine özele gidicez
Canım ben daha önce kendimde irmette çalıştım o yüzden arkadaşlarım var orda ona sordurdum da tek kişi ücret 4.500 dedi bana. Ama sonra biz Çorluda bi laboratuvar bulduk düzen lab. İle çalışıyorlarmış. Dış test bunlar zaten hastanelerde dışarıya gönderiyorlar. Eşim sperm dna hasar testinide orda vermişti oraya sorduk o yüzden 3800e yaptırdık şimdi verdik kanlarımızı ikimizin toplam 7.600 falan tuttu. Senden niye o kadar fazla alınmış anlamadım. Sen doktora muayene olupta mı yaptırdın yoksa direk dışardan mı öylede farkediyormuş sanırım fiyat. Sabah optimede sorduk çorludaki yapıyorlarmış onlarda ama dışardan olunca 8 bin doktora muayene olupta sgk ile olursa 4 bin dediler bizde sonra laboratuvara gidip verdik en mantıklı orasıydı çünküYani 4.500 nerde 7.600 küsür nerde tek kisi icin. bunlar yanlış bir testmi yaptı acaba bize anlamıyorum ki. Neye istinaden aldi yani. 2 kisi icin mi bu ucreti verdi canim size tek kisi icin mi. Yani aradaki ücret farki uçurum var her türlü
Hayır canım yok ama benim doktor eşi olduğum için yüzde 50 indirim yapıyorlardı hastaneler. Bu dış test olduğu için bunda indirim yapamıyoruz dediler zaten direktBirde canim sizin saglik sigortası falan varmi. Ondan kaynaklı indirim vs yapıyorlar mi
Bize en erken 3 hafta en geç 1 ayda çıkar sonuç dediler. Sana ne kadar demişlerdi. Yanlış test yapıcaklarını sanmıyorum ama canım hangi tüplere kan aldılar kaç tüp alındıBirde canim sizin saglik sigortası falan varmi. Ondan kaynaklı indirim vs yapıyorlar mi
O gün o kadar çok kan verdim ki inan hatırlamıyorum kac tüp aldıklarını. Sizden kac tüp aldılar. 2 hafta 3 hafta arasi cikar dediler bana da. Biz dışardan olacak şekilde gittik tabi bilgim yoktu benim diğer türlü daha uyguna geleceğinden. Ama en azından bir bilgi verebilirler yani. Nerden para koparsak diye bakıyorlar haram olsun gerçekten.Bize en erken 3 hafta en geç 1 ayda çıkar sonuç dediler. Sana ne kadar demişlerdi. Yanlış test yapıcaklarını sanmıyorum ama canım hangi tüplere kan aldılar kaç tüp alındı
Vallahi canım neye göre yapıyorlar bende hiç anlamıyorum. Tabiki ona göre bilgi vermeleri gerekirdi daha uygun olacaksa. Benden iki yeşil tüp eşimden iki yeşil tüp alındı canım.O gün o kadar çok kan verdim ki inan hatırlamıyorum kac tüp aldıklarını. Sizden kac tüp aldılar. 2 hafta 3 hafta arasi cikar dediler bana da. Biz dışardan olacak şekilde gittik tabi bilgim yoktu benim diğer türlü daha uyguna geleceğinden. Ama en azından bir bilgi verebilirler yani. Nerden para koparsak diye bakıyorlar haram olsun gerçekten.
Keşke başka yerlerede sorsaydın hastaneler kendilerinede pay aldıkları için daha yüksek oluyor. Laboratuvar tarzı yerler biraz daha uygun hatta ben bahçecinin olduğu plazada genetiks var orayada sordum orası bile 4.500 dedi seninki çok yüksek olmuşO gün o kadar çok kan verdim ki inan hatırlamıyorum kac tüp aldıklarını. Sizden kac tüp aldılar. 2 hafta 3 hafta arasi cikar dediler bana da. Biz dışardan olacak şekilde gittik tabi bilgim yoktu benim diğer türlü daha uyguna geleceğinden. Ama en azından bir bilgi verebilirler yani. Nerden para koparsak diye bakıyorlar haram olsun gerçekten.
Canım esimi arayıp sordum simdi ondan 4 tup alınmış bence bunlar yanlış yaptilarVallahi canım neye göre yapıyorlar bende hiç anlamıyorum. Tabiki ona göre bilgi vermeleri gerekirdi daha uygun olacaksa. Benden iki yeşil tüp eşimden iki yeşil tüp alındı canım.
Allah allah. Bizimkinde bi yanlışlık olmasın bi de. Benimde kafam karıştı şimdiCanım esimi arayıp sordum simdi ondan 4 tup alınmış bence bunlar yanlış yaptilar
Chatgbt ye sordum. 1 ya da iki 2 tüp alınır garanti olması için diyorCanım esimi arayıp sordum simdi ondan 4 tup alınmış bence bunlar yanlış yaptilar
Laboratuvar dogru yapıyordur canim asıl onlar bakıyorsa bence bizim testlerde sorun varsa vardir.Allah allah. Bizimkinde bi yanlışlık olmasın bi de. Benimde kafam karıştı şimdi
Sizin başka testte yapılmış mıydı sadece bu muyduLaboratuvar dogru yapıyordur canim asıl onlar bakıyorsa bence bizim testlerde sorun varsa vardir.
Orda sadece bunu yaptırdım canim baska yoktu zaten tetkik istek formunda baska birseyde yazmıyorki. Bakalım ne çıkacak aradık yoğunluk var 10 dk sonra arayın diyorlar şimdide. Yani bu kadar fark olması beni şaşırttı ama 8 bin dedilerse optimedde ozaman normal disardan oldugunda verilen fiyat. Alınan kan tüp olarakta farklı. Detaylı fatura talebinde bulunsam. Yapılan işlemi görebilirmiyim. Yani bir fiş veriyorlar sadece sacma sapan anlamda veremiyorum.Sizin başka testte yapılmış mıydı sadece bu muydu
Evet canım dışardan optimed 8 bin dedi o yüzden seninde öyle yapıldığı için fiyat normal olabilir. Sen fatura talep et mail atsınlar sana yapılan test yazar faturada bence. Çok kan verdim deyince sen başka tahlilde var diye düşündüm de ondan. Ama iste bence faturanı belli olur. Yanlışlık yapacaklarını çok sanmıyorum sonuçta istem formunuda vermişsin yaniOrda sadece bunu yaptırdım canim baska yoktu zaten tetkik istek formunda baska birseyde yazmıyorki. Bakalım ne çıkacak aradık yoğunluk var 10 dk sonra arayın diyorlar şimdide. Yani bu kadar fark olması beni şaşırttı ama 8 bin dedilerse optimedde ozaman normal disardan oldugunda verilen fiyat. Alınan kan tüp olarakta farklı. Detaylı fatura talebinde bulunsam. Yapılan işlemi görebilirmiyim. Yani bir fiş veriyorlar sadece sacma sapan anlamda veremiyorum.
Evet formda verdik baya birseyleri kendi doldurdu canim benim annem babam akraba evliligi mesela onlari not aldılar. Annemin daha önce düsügü var onu not aldılar. Eşimle akraba olup olmadigimi falan sordular onları not aldilar. Sizde de bunlarımi sorduEvet canım dışardan optimed 8 bin dedi o yüzden seninde öyle yapıldığı için fiyat normal olabilir. Sen fatura talep et mail atsınlar sana yapılan test yazar faturada bence. Çok kan verdim deyince sen başka tahlilde var diye düşündüm de ondan. Ama iste bence faturanı belli olur. Yanlışlık yapacaklarını çok sanmıyorum sonuçta istem formunuda vermişsin yani
Yok canım ya o kadar da yanlışlık yapamazlar heralde. Umarım ikimizinkide doğrudur yani. Senin kaç gün oldu yaptıralı sonuç için bir şey dediler miKonuştuk canim simdi genetige bakılıyor ondan sonra kromozoma iniliyor dogru test dediler. Okadar ücret verip yanlis test olması kötü olurdu.
16 gün oldu mesaj gelecek çıkınca dedi bakalım nezaman gelecekYok canım ya o kadar da yanlışlık yapamazlar heralde. Umarım ikimizinkide doğrudur yani. Senin kaç gün oldu yaptıralı sonuç için bir şey dediler mi
Daha çok olmamış canım 3 haftayı bulur seninde muhtemelen. Zaman nasıl geçicek bende hiç bilmiyorum beklemek çok zor16 gün oldu mesaj gelecek çıkınca dedi bakalım nezaman gelecek
Evet malesef öyle. Testler iyi çıkar insallah hersey yolunda ilerler.Daha çok olmamış canım 3 haftayı bulur seninde muhtemelen. Zaman nasıl geçicek bende hiç bilmiyorum beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?