İnşallah canım ya bende çok korkuyorum ya bir şey çıkarsa diyeEvet malesef öyle. Testler iyi çıkar insallah hersey yolunda ilerler.
Sen ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet olmuştun canım benim hala gelen yokEvet malesef öyle. Testler iyi çıkar insallah hersey yolunda ilerler.
4. Günü oldum ben ama 7 ile 10 gun arasinda olursun demislerdi bana.Sen ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet olmuştun canım benim hala gelen yok
Ben hep erken oluyordum ne zamandır ya inşallah sürmez o kadar çok4. Günü oldum ben ama 7 ile 10 gun arasinda olursun demislerdi bana.
Nasılsın canım var mı sonuçlardan bir haber4. Günü oldum ben ama 7 ile 10 gun arasinda olursun demislerdi bana.
İyi canim sen? Malesef daha çıkmadı sonuçlar. Siz ne yaptınız bir gelisme var mı?Nasılsın canım var mı sonuçlardan bir haber
Ben de iyiyim canım. Bizim sperm dna hasar testinin sonucu çıktı bugün yüzde 15 gelmiş. Yani o da normal çıktı. Sebebi ne acaba bu embriyoların gelişmemesinin bir türlü çözemedim. Acaba doktora atsam mı sonucu diye düşündüm ama kromozom analizleri ile birlikte mi bakar acaba bilemedimİyi canim sen? Malesef daha çıkmadı sonuçlar. Siz ne yaptınız bir gelisme var mı?
Cok şükür canim normal. en azından bu seçeneği elemiş oldunuz. İkisini bir atarsın canim bu normalde en azından hepsini bir konuşursunuz.Ben de iyiyim canım. Bizim sperm dna hasar testinin sonucu çıktı bugün yüzde 15 gelmiş. Yani o da normal çıktı. Sebebi ne acaba bu embriyoların gelişmemesinin bir türlü çözemedim. Acaba doktora atsam mı sonucu diye düşündüm ama kromozom analizleri ile birlikte mi bakar acaba bilemedim
Diğer sonuçlar çıkınca zaten görüşmeye gideceğiz yüksek ihtimalle çağırmışlardı çünkü sperm ros testi diye bir şey de varmış acaba ek bir test ister mi diye atsam mı diye düşündüm sonucuCok şükür canim normal. en azından bu seçeneği elemiş oldunuz. İkisini bir atarsın canim bu normalde en azından hepsini bir konuşursunuz.
At canim ozaman öyle birsey isterse erkenden yaptirirsin. Bizimde sonuclar cikti attim bakalim ne diyecek.Diğer sonuçlar çıkınca zaten görüşmeye gideceğiz yüksek ihtimalle çağırmışlardı çünkü sperm ros testi diye bir şey de varmış acaba ek bir test ister mi diye atsam mı diye düşündüm sonucu
Aa çıkmadı demiştin canım. Var mı bir sıkıntı sonuçlarda sen görüşmeye gitmeyecek misinAt canim ozaman öyle birsey isterse erkenden yaptirirsin. Bizimde sonuclar cikti attim bakalim ne diyecek.
Sonrasinda mesaj gelmiş canim esime çıkmış diye. Bir sorun yokmuş sonuçlarda. Histeroskopi icin regli olunca haber ver dedi Nazlı hanım. Ona göre regliden sonra histeroskopi planlanacakmis.Aa çıkmadı demiştin canım. Var mı bir sıkıntı sonuçlarda sen görüşmeye gitmeyecek misin
Ay ne güzel canım sevindim. O zaman hiç gitmene gerek yok şuan. Olmadı bende sonuçları göndersem gidip gelmek zor oluyor ona göre banada söylerler aslında. 3 haftada mı çıkmış oldu canım senin sonuç. Adette yeni olucaktın sanki hsgyi rahim duvarı inceyken çekiyolar o yüzden adetten bi kaç gün sonraydı sanırımSonrasinda mesaj gelmiş canim esime çıkmış diye. Bir sorun yokmuş sonuçlarda. Histeroskopi icin regli olunca haber ver dedi Nazlı hanım. Ona göre regliden sonra histeroskopi planlanacakmis.
bende cok mutlu oldum en azından bir soru işareti daha silinmiş oldu. Tam 3 haftada çıktı canim. whatsaptan at aklidakileride yaz müsait oldugunda Nazlı dönüyor özkan hocaya sorup. Git gel yapmak zor geliyor bana. Evet rahim ozaman ince oldugu icin ozaman bakacakmis birde cizik atacak insallah hersey yolunda gider ve bu sefer olur 5. Gun 4 bc kalite embriyolarim kaldı en iyi kalitede olan. onlardan transfer eder diye düşünüyorum. Kaliteden dolayi biraz umutsuzluğa kapılıyorum. Bir yandan da gebelik şansı olmasa dondurmazlardi diyorum ama. 2 tane koyunca belki şansım daha cok olur kalitesi düşük olsadaAy ne güzel canım sevindim. O zaman hiç gitmene gerek yok şuan. Olmadı bende sonuçları göndersem gidip gelmek zor oluyor ona göre banada söylerler aslında. 3 haftada mı çıkmış oldu canım senin sonuç. Adette yeni olucaktın sanki hsgyi rahim duvarı inceyken çekiyolar o yüzden adetten bi kaç gün sonraydı sanırım
Kesinlikle canım çok kaliteli olanlarda tutmuyor burda defalarca kez okudum ben. Hiç takılma kalitesine gebelik vaad etmese dondurmazlar. Hem bakarsız ikiz olur ikiside tutunur allah beklettikçe güzelleştirirmiş canım modunu hiç düşürmebende cok mutlu oldum en azından bir soru işareti daha silinmiş oldu. Tam 3 haftada çıktı canim. whatsaptan at aklidakileride yaz müsait oldugunda Nazlı dönüyor özkan hocaya sorup. Git gel yapmak zor geliyor bana. Evet rahim ozaman ince oldugu icin ozaman bakacakmis birde cizik atacak insallah hersey yolunda gider ve bu sefer olur 5. Gun 4 bc kalite embriyolarim kaldı en iyi kalitede olan. onlardan transfer eder diye düşünüyorum. Kaliteden dolayi biraz umutsuzluğa kapılıyorum. Bir yandan da gebelik şansı olmasa dondurmazlardi diyorum ama. 2 tane koyunca belki şansım daha cok olur kalitesi düşük olsada
Benimde 1 hafta geçti kaldı 2 haftam o zaman. Bekleme süreci hemen geçsin istiyor insan. Olmadı bende dediğin gibi whatsaptan gönderirim sonuç hele bi çıksın da hayırlısıyla benimde içime temiz çıkıcak gibi doğuyor bakalımbende cok mutlu oldum en azından bir soru işareti daha silinmiş oldu. Tam 3 haftada çıktı canim. whatsaptan at aklidakileride yaz müsait oldugunda Nazlı dönüyor özkan hocaya sorup. Git gel yapmak zor geliyor bana. Evet rahim ozaman ince oldugu icin ozaman bakacakmis birde cizik atacak insallah hersey yolunda gider ve bu sefer olur 5. Gun 4 bc kalite embriyolarim kaldı en iyi kalitede olan. onlardan transfer eder diye düşünüyorum. Kaliteden dolayi biraz umutsuzluğa kapılıyorum. Bir yandan da gebelik şansı olmasa dondurmazlardi diyorum ama. 2 tane koyunca belki şansım daha cok olur kalitesi düşük olsada
Amin canim insallah bu sefer guzel olur sonuçlarımız sanki hic transfer olmamışım gibi her transfer surecinde yine duygusallasiyorum ister istemezKesinlikle canım çok kaliteli olanlarda tutmuyor burda defalarca kez okudum ben. Hiç takılma kalitesine gebelik vaad etmese dondurmazlar. Hem bakarsız ikiz olur ikiside tutunur allah beklettikçe güzelleştirirmiş canım modunu hiç düşürmeBence bu kez olucak ve senin için hayırlısı buymuş diycez canım ben inanıyorum olumlu tarafından bakmak lazım her zaman ne güzel bak bir sürü embriyon oluşmuş seni bekleyen bir sürü minik var aslında Sonuçlarda temiz çok şükür demek ki vakti gelmediği içinmiş doğru zamanı bekliyor canım
Hepsi ayrı bi heyecan canım. Bende çok duygusallaşıyorum hep keşke dondurulmuş embriyom olsaydı diyorum sadece baştan başlamak gözümde büyüyor ama hepsi geçicek bu günler geride kalıcak sonu güzel olucak inşallahAmin canim insallah bu sefer guzel olur sonuçlarımız sanki hic transfer olmamışım gibi her transfer surecinde yine duygusallasiyorum ister istemez
Evet benim esime bildirim gelecekti inan hergün, gün icinde çıktımı- mesajı kaçırma -sonuçlara bakarmisin- konusmasini geciyorduk aramızda. Sanki hiç günler geçmiyordu.Benimde 1 hafta geçti kaldı 2 haftam o zaman. Bekleme süreci hemen geçsin istiyor insan. Olmadı bende dediğin gibi whatsaptan gönderirim sonuç hele bi çıksın da hayırlısıyla benimde içime temiz çıkıcak gibi doğuyor bakalım
Allah razı olsun canım. Bende senin için dua edicem inşallah bizde birbirimize burdan güzel haberi vereceğizEvet benim esime bildirim gelecekti inan hergün, gün icinde çıktımı- mesajı kaçırma -sonuçlara bakarmisin- konusmasini geciyorduk aramızda. Sanki hiç günler geçmiyordu.
Hayırlısıyla bu sonuclarinda güzel çıkacak aklına takılı birsey kalmayacak. Her yumurta döneminde sayi ve kalitesi de degisiyor bu sefer insallah embriyolarin cok olur dondurursunuz. Hep dua edicem senin icin guzel sağlıklı embriyoların olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?