Transferler öğleden sonra oluyormuş canım genelde bana öyle demişlerdi benimki de o saatlerde olmuştu. Fitili sabah atıp öyle gelmemi istemişlerdi sanada kullan diyeceklerdir. Kanama başladı bugün arayıp randevu alacağımCanim senin transfer kacta olmustu. Bana iki buçukta dediler sormayı unuttum progesteron fitili sabah gelirken kullanmalımıyım diye .sen kullanmış mıydın asistana yazdım o da dönmedi pazar ya dönmeyede bilir.
Aslında ilaç kullanım hemşiresi onu özellikle belirtiyor sana da ilaç kullanımla ilgili verdikleri kağıtta yazıyordur muhtemelenTransferler öğleden sonra oluyormuş canım genelde bana öyle demişlerdi benimki de o saatlerde olmuştu. Fitili sabah atıp öyle gelmemi istemişlerdi sanada kullan diyeceklerdir. Kanama başladı bugün arayıp randevu alacağım
Canım bende bir şey sorucam bana randevuyu salı 11e verdiler adetliyken kan bakıyor muydu Özkan hoca hatırlayamadım acaba daha erken gitsem süreci hızladırabilir miyim yoksa saatinde mi gideyim bilemedimCanim senin transfer kacta olmustu. Bana iki buçukta dediler sormayı unuttum progesteron fitili sabah gelirken kullanmalımıyım diye .sen kullanmış mıydın asistana yazdım o da dönmedi pazar ya dönmeyede bilir.
Dogru canim hatiryalamadim biran diğerlerinde de yapmıştım ben kagitlarimi buldum. Kanı her gittiğimiz de aliyor canım bunda da ister senden. Erken git biraz istersen sonraya kalir yoksa kan tahlillerinTransferler öğleden sonra oluyormuş canım genelde bana öyle demişlerdi benimki de o saatlerde olmuştu. Fitili sabah atıp öyle gelmemi istemişlerdi sanada kullan diyeceklerdir. Kanama başladı bugün arayıp randevu alacağım
Haklısınız inşallah emeklerinizin karşılığını görürsünüz inşallahMerhaba ne yalan söyliyim canım heyecanlı değilim alışkanlık oldu artık
Benim de transferim cuma günü Allahın izniyle banada fitili sabah mutlaka yapın aksatmayın dedilerCanim senin transfer kacta olmustu. Bana iki buçukta dediler sormayı unuttum progesteron fitili sabah gelirken kullanmalımıyım diye .sen kullanmış mıydın asistana yazdım o da dönmedi pazar ya dönmeyede bilir.
Eğer 9 da verirseniz 11 gibi kan sonucunuzda çıkmış oluyor mutlaka istiyorlar kanCanım bende bir şey sorucam bana randevuyu salı 11e verdiler adetliyken kan bakıyor muydu Özkan hoca hatırlayamadım acaba daha erken gitsem süreci hızladırabilir miyim yoksa saatinde mi gideyim bilemedim
Çok iyi olur dediğiniz gibi olursa ama acaba doktor görmeden isterler mi kanıEğer 9 da verirseniz 11 gibi kan sonucunuzda çıkmış oluyor mutlaka istiyorlar kan
Doktor görmeden isterler mi kanı diye bilemedim canım ama söylerim olmadı istesinler yani 11de gidersem çok geçe kalıcakDogru canim hatiryalamadim biran diğerlerinde de yapmıştım ben kagitlarimi buldum. Kanı her gittiğimiz de aliyor canım bunda da ister senden. Erken git biraz istersen sonraya kalir yoksa kan tahlillerin
Hayırlı olsun canım rahim nekadar ölçtü. Insallah tutar seninde mutlu haberler alırsınBenim de transferim cuma günü Allahın izniyle banada fitili sabah mutlaka yapın aksatmayın dediler
Ama tedavi başlangıcı olcak ya ister . Ben normal görüşmeye gitmistim. Tlfonda da ona gore giriyor bilgileri ozaman almamışlardı.Doktor görmeden isterler mi kanı diye bilemedim canım ama söylerim olmadı istesinler yani 11de gidersem çok geçe kalıcak
İnşallah canım. İlk negatiften sonra hiç görüşmeye gitmedik ya o yüzden bilemedimAma tedavi başlangıcı olcak ya ister . Ben normal görüşmeye gitmistim. Tlfonda da ona gore giriyor bilgileri ozaman almamışlardı.
Catlatma ignesini nezaman vurdun canım transferim benim hesabıma göre gec gibi geldi bana. geçen hafta pazartesi aksam 10 da vurdum ben catlatma ignesini. Bu pazartesi saat 2.30 da yapiyorlar transferi. 5. Gun embriyosu.Eğer 9 da verirseniz 11 gibi kan sonucunuzda çıkmış oluyor mutlaka istiyorlar kan
Bende çerkezköyden görüşmeye gideceğim. Heyecanlıyım bakalım ne olacak.Çerkezköy benimde tekirdağa iki pozitif haber insallah
Özkan beye mi gidiceksiniz sizdeBende çerkezköyden görüşmeye gideceğim. Heyecanlıyım bakalım ne olacak.
EvetÖzkan beye mi gidiceksiniz sizde
Cevap verdiginiz yazıda negatif aldımBende çerkezköyden görüşmeye gideceğim. Heyecanlıyım bakalım ne olacak.
Hayırlısı olsun. Bende Çorludan gidiyorum ikinci denemem olucak
Beni doktor görmeden istediler kanı önce kan verdim gider gitmezÇok iyi olur dediğiniz gibi olursa ama acaba doktor görmeden isterler mi kanı
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım rahim nekadar ölçtü. Insallah tutar seninde mutlu haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?