Dç.dr Özkan özdamar

Catlatma ignesini nezaman vurdun canım transferim benim hesabıma göre gec gibi geldi bana. geçen hafta pazartesi aksam 10 da vurdum ben catlatma ignesini. Bu pazartesi saat 2.30 da yapiyorlar transferi. 5. Gun embriyosu.
Canım bende geçen cuma saat akşam 10 da vuruldum bu cuma da transferim olucak inşallah benim 5. gün embriyoları

Özkan beye mi gidiceksiniz sizde
Evet Özkan özdamara gideceğiz bizde.
Cevap verdiginiz yazıda negatif aldım 3. Transferimi yarın olucam. Daha önce tedavi gördünüz mü? Tekirdağdan gidenler olarak toplandık. insallah bu sefer tekirdağa 3 pozitif
Bizimde yarın randevumuz var. Daha önce tedavi görmedik ilk görüşümüz olcak. İnşallah üçümüzünde pozitif olur :)
Hayırlısı olsun. Bende Çorludan gidiyorum ikinci denemem olucak
Teşekkür ederim. İnşallah hayırlı haberlerle geliriz hep beraber

Transfer olacağım gün 17. Gün olmuş oluyor
Benim rahim kalinlasmadi canim ozkan bey dedi zaten bana ben son anda 2 gunde bir surekli gittim 3 4 defa falan. Yumurta çatlıcak büyüklükteydi ama e 2 yukselmedi. Özkan bey ona göre ayarladı. Benim yumurtalar büyümüyor normalde zor büyüttük resmen sonra kanlı su falan geldi baya zordu iptal oldu olacak diye diye normalde özkan bey 12 gun olarak ayarlıyor. Üstüne embriyo günü kadar ekliyor. Ama benim surec uzadı önemli olan yumurtanın nezaman catladigi unun Üstüne embriyo günü kadar ekliyor. Senin olması gerektiği gibi

İkimizinde 3. Deneme embriyo kalitelerimiz de aynı sadece seninkinin biri 4 bb idi sanırım inşallah bebişlerimize kavuşuruz

İkimizinde 3. Deneme embriyo kalitelerimiz de aynı sadece seninkinin biri 4 bb idi sanırım inşallah bebişlerimize kavuşuruz
Senin 4 bc mi canım ikiside sanada iki tanemi transfer olacak. Aynen bende 4bc sanıyordum epikriz istedim meger 2 tane 4bb varmis ben digerini transfer oldum kimyasal oldu. Bakalim hangilerini transfer edecekler ben olumsuz bir dusunceye sahip olmamak icin hic sormadım hangisi diye.

Benim 2 tane 5. Gün 4 bc embriyo transferim olucak inşallah

Transfer oldun mu canım

Kaç lira dediler ?

Hayırlısı olsun canım benim. İnşallah mutlu haberini alırız bebişleri dediğine göre iki transfer yapmış çok güzell
Teşekkür ederim canım evet ikitane yapıldı hayırlısıyla inşallah bu sefer olacak. Seninde guzel haberlerini bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…