Dç.dr Özkan özdamar

Arkadaşlar merhaba, Özkan hoca ağırlıklı olarak doğal siklus yapıyor diye biliyorum. Aranızda bu şekilde transfer olan var mı acaba?

Canim naptın görüştün mü? Basliyormusunuz
Evet canım bugün gittik görüştük muayene oldum. Tedaviye başladık. Bu kez daha farklı ilerleyecekmiş önce yumurtaların boylarını eşitleyelim dedi iki gün estrofem kullanacağım günde üç defa bir de iki tane orgalutran diye bir iğne verdi onu da bugün ve yarın kullanacağım perşembe günü tekrardan kontrole çağırdı farklı başladık bakalım nasıl olacak. Estrofemi ne için verdi anlamadım

Arkadaşlar merhaba, Özkan hoca ağırlıklı olarak doğal siklus yapıyor diye biliyorum. Aranızda bu şekilde transfer olan var mı acaba?
Evet genelde mecbur kalmadıkça doğal siklus tercih ettiğini söylemişti bana da. Ben de ilk transferimi doğal oldum çok kolay oluyor önce yumurtaları geliştiriyor ilaçla transfer sonrasında da progestan fitil dışında ilaç kullanmamıştım

Tam bunu sorcaktim ostrojen ilaçları, bağışıklık baskılayıcılar, progesteron iğneleri yok o zaman. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Hayırlısı olsun canım. Insallah bu sefer cok guzel sağlıklı embriyolar olacak Allahın izniyle. Sana göre bir tedavi olması cok güzel. Vardır bir bildiği estrofem icinde.

Tam bunu sorcaktim ostrojen ilaçları, bağışıklık baskılayıcılar, progesteron iğneleri yok o zaman. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Kişiye göre yapiyor tedaviyi canim benim direkt yapayla başladık mesela sonra dogal denedik yumurta buyumedi sonraki tekrar yapaya döndük kimyasal oldu. Bu sefer farkli ilac dozlariyla dogal denedik ve yumurta büyüdü ama zordu. Sureci uzattı ama yinede transferi yaptı. Kişiye göre surec degisiyor. Ama dogal daha rahat tabi.

Estrofemi yumurtaların beraber/senkron büyümesi için veriyolar kısa süreliğine. Benim de asenkron büyüyorlardı, opu öncesi kullanmıştım.

Hayırlısı olsun canım insanın aklında kalınca bu sefer keske yaptirsaydim diyor. Şifa olsun inşallah ilaçlarımız hepimize.
Amin canım inşallah işe yarar sımsıkı tutunsunlar bize bebişlerimiz.
Sen bir hafta sonra nerede taktırıcaksın serumu

Amin canım inşallah işe yarar sımsıkı tutunsunlar bize bebişlerimiz.
Sen bir hafta sonra nerede taktırıcaksın serumu
Devlette taktiralim dedik acilde o kadin dogum diyor kadin doğuma sorduk o acil diyor iste alin gelin yaparız belge varsa falan dediler o oraya o oraya yolladı. Takmazlarsa riske atamicam o yuzden optimedi aradım sordum biz takarız dediler fiyat istedik vermediler gelip konuşulması lazim falan dedi. Benimde suan okadar hareket etmem iyi degil esim gidip konuscak birkaç yerden fiyat alcaz en uygun neresiyse oraya yaptırırız. Evde de taktirabilinir aslinda ama ben riske atmak istemiyorum.

Umarım pozitif sonuçlanır bu sefer kimyasal gebelik de üzücü ama umut verici bir tarafı da var sanki. İkiye katlanan betalarınızı buradan takip ederiz inşallah.

Umarım pozitif sonuçlanır bu sefer kimyasal gebelik de üzücü ama umut verici bir tarafı da var sanki. İkiye katlanan betalarınızı buradan takip ederiz inşallah.
Evet malesef oyle oluyor. İnşallah cok uğraştık çabaladık rabbim hicbirimizin emeklerini bos çevirmesin.

Hayırlısı olsun canım. Insallah bu sefer cok guzel sağlıklı embriyolar olacak Allahın izniyle. Sana göre bir tedavi olması cok güzel. Vardır bir bildiği estrofem icinde.
Aynen canım inşallah bu kez her şey güzel olacak

Estrofemi yumurtaların beraber/senkron büyümesi için veriyolar kısa süreliğine. Benim de asenkron büyüyorlardı, opu öncesi kullanmıştım.
Teşekkürler yorumunuz için. Zaten banada yumurtaların boyutlarını eşitlemek için bir tedavi vericem 2 günlük sonra tekrar görüşücez tedaviye başlıycaz dedi. İğnede onun için demek ki

Bende ilkini merkezde taktırmak istemedim ama ilk serumun merkezde takılması daha güvenilir olduğunu söylediler bizde kabul ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…