- 5 Ekim 2020
- 14.751
- 40.495
- 548
- 36
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Annesi baksın o zaman zehir babasına kinu sahibine yüklemesin derdini ne babası istiyor konu sahibinin ne dayısı anneside bir köşede ağlamak yerine baksın o zaman babasına .Yaşlı çocuk gibidir degilki adamın gayet aklı başında ömürboyu karısına dert olmuş çocuklarına çok babalık yapmamış bir adam var konuda .Hani baba olur insan olur alzaymir olur farklıSizin her şeyden önce derin bir nefes alıp sakinleşmeye ihtiyacınız var.Dedenize haklı kırgınlıklarınız olabilir,ama domuz falan demek çok ayıp ya yapmayın,etmeyin.
Mal mülk mevzusu annenizle dedeniz arasında.Dedenizin mirasçısı anneniz sonuçta.O konuda babasını affediyorsa sizin yapabileceğiniz fazla bir şey yok.Laf söylemesine falan gelince boşuna dememişler yaşlılık ikinci çocukluk diye."He he aynen."diyecek,duymayacaksınız.Dedeniz "Şunu giyme."deyince giymiyor musunuz,giyiyorsunuz.Yorumlardan anladığım kadarıyla gayet cevap da veriyorsunuz.Boş verin gitsin.Benim annem de babam da dört kardeş ama anne babaya bakma,ilgilenme işini anne tarafında annem,baba tarafında babam yaptı hep.Her ailede böyle işler için bir "seçilmiş kişi" oluyor.Adil değil ama bu durum böyle yazık ki.Yetmiş kusür yaşındaki adamı sokağa atamayacağınıza göre onunla olan hayatınızı daha az gerilimli geçirmenin yollarına bakmalısınız.
Ben nasıl çıkayım kiralardan haberiniz var mıİş bulup siz çıkın kardeşinizle 1+1 eve. Anneniz bencil babası için sizi düşünmüyor. Babanız adamı kovup kendisine vebal alıp onun durumuna düşmekten şimdiden korktuğu için sesini çıkarmayacak.
Bu kadınların baba, erkek kardeş ve erkek çocuk kayirmalarindan bıktım.
Annem sağlıkçı memur parası var sadece o bakıyor4 çocuktan bir tek annen mi bakıyor?
Umarım maddi bir kazancı vardır kadıncağızın bundan sonra yoksa çekilmez
He yok onu demek istemedim dedenin aylığını falan alıyorsunuzdur umarım…Annem sağlıkçı memur parası var sadece o bakıyor
Siz aile huzurundan çok kendi huzurunuzu düşünüyor gibisiniz. Haklı olduğunuz yanlar var evet yaşlılar zor ams ben sizi ve kardeşinizi biraz hadsiz ve saygısız buldum dedenin mısırdan mirası olmadığı için pek kıymeti yok belli. Yazık adama ya üzüldüm.Annen artistlik yapıp ya ben giderim bu evden ya babam kalır derken düşünecek onu. İnsan önce kendi aile huzurunu düşünür ya. Baban dese ki istemiyorum bu huysuzu evimde diye annen gitse evden annen bunu düşünmüyor mu ?
Hayır kendine biriktiriyorHe yok onu demek istemedim dedenin aylığını falan alıyorsunuzdur umarım…
Vermek zorunda mıyım o bana ne iyiliği yapmış eşek kadar adam bayram çikolatası kıskanırdı torun ayırdı sen baktın mı dedene ninene? O çok saygılı ya hep böyleydi. Ne üzüleceğim ölse üzülmem evde olmuyorum çoğunlukla kardeşim de daha 17 yaşında sınava hazırlanıyor. Saygı hak edene ben diğer dedeme hiç böyle konuşmamSiz aile huzurundan çok kendi huzurunuzu düşünüyor gibisiniz. Haklı olduğunuz yanlar var evet yaşlılar zor ams ben sizi ve kardeşinizi biraz hadsiz ve saygısız buldum dedenin mısırdan mirası olmadığı için pek kıymeti yok belli. Yazık adama ya üzüldüm.
Sizin içinde bu yaşta bu terbiye ile onun yaşında bakalım sizi kim isteyecek diyorum çünkü yaralı parmağa işemeye cins olduğunuz öğlen adama yemek vermeyip çalışan annenizin dinlenme molasında eve gelmesinden belli. Yani annenize de ayrı acıdım eh kötü cins cinsine çeker ne diyelim evlerden ırak tiplersiniz sizde kardeşiniz de.
Hayır kendine biriktiriyorbi kere 400 tl aldım onu bile istedi. Hiç elini cebine atmaz
Annem biriktirsin ilerde felç kalır bakıcı tutarız diyor ama ben kuzenime verdiğine eminim. Bize kimse gelemiyor artık ilk zamanlar geliyorlar yiyip içip gidiyorlardı. Sıraya dökülmesi gerekiyor benceBenim dedem de zor bir insan 4 çocuğu var ama halam bakmaya gönüllü oldu paraya ihtiyacım var bakayım emeklisini alayım dedi. Herkes güle oynaya okeyledi mesela. Tabi bununla da kalmıyoruz dedemin hastane masraflarına falan destek oluyoruz halama maaşını alıyorsun öde demiyoruz. Evine alışveriş yapıyoruz. Her giden eli kolu dolu gidiyor. Sizde öyle bir durum da yok. Annen kendi parasını kazanan kadın aşırı ilginç ya
Annem biriktirsin ilerde felç kalır bakıcı tutarız diyor ama ben kuzenime verdiğine eminim. Bize kimse gelemiyor artık ilk zamanlar geliyorlar yiyip içip gidiyorlardı. Sıraya dökülmesi gerekiyor bence
Vermek zorunda mıyım o bana ne iyiliği yapmış eşek kadar adam bayram çikolatası kıskanırdı torun ayırdı sen baktın mı dedene ninene? O çok saygılı ya hep böyleydi. Ne üzüleceğim ölse üzülmem evde olmuyorum çoğunlukla kardeşim de daha 17 yaşında sınava hazırlanıyor. Saygı hak edene ben diğer dedeme hiç böyle konuşmam
Muhtemelen deden de zamanın da kızları için aynı cümleyi kurdu. Vermek zorundamiyim paramı dedi oğullarına verdi. Yani canım demek istediğim sen sevmediği dedesini aynalayan Bi ergensin muhtemelen onun gibi bir karakter olarak genetik aktarımı ilerletmeye devam edeceksin.Vermek zorunda mıyım o bana ne iyiliği yapmış eşek kadar adam bayram çikolatası kıskanırdı torun ayırdı sen baktın mı dedene ninene? O çok saygılı ya hep böyleydi. Ne üzüleceğim ölse üzülmem evde olmuyorum çoğunlukla kardeşim de daha 17 yaşında sınava hazırlanıyor. Saygı hak edene ben diğer dedeme hiç böyle konuşmam
Paraları yok aç köpek gibiler 5 bin tl bile çıkarıp veremezler anneannemin banka hesabında para varmış 14 bin annem almayalım o parayla hayır yapalım dedi kişi başı 2 3 bin düştü kimse kabul etmediBence de hakkı odur işin sırayla olacak. Ya da bakan para alacak. Ya da kendi evinde bakıcı tutun tüm kardeşler birleşip
Çalışmadığımı nereden çıkardın teyze ben işten yeni çıktım param var araba aldım tamamen kendi birikimimle kenarda altınım da var okulumu bitirmem gerekiyor çalışmak istemiyorum babamın parasını yiyorum herkes ektiğini biçer. Ayrıca dedemin evi fatihte eski ve kötü bir yer adım atmamMuhtemelen deden de zamanın da kızları için aynı cümleyi kurdu. Vermek zorundamiyim paramı dedi oğullarına verdi. Yani canım demek istediğim sen sevmediği dedesini aynalayan Bi ergensin muhtemelen onun gibi bir karakter olarak genetik aktarımı ilerletmeye devam edeceksin.
Ben senin yerinde olsam dedenin evinin anahtarını alir oraya yerleşirdim. Hiç bir şey yapmadan sadece sadece şikayet ederek annene e deden gibi yükten başka bir şey olmazsın şu an da. Gir işe çalış paranı biriktir evde dedenle oturacağına
Kizim o zaman boşalt evi ver kiraya kimse karışmasın de o kira ile huzur evine yatırın al elinden maaş kartını al anneni gezdir çok güzel bakim evleri var hem orda deden de yaşıtları ile arkadaş olur sohbet eder. 7 24 yanında hemşire olur.Çalışmadığımı nereden çıkardın teyze ben işten yeni çıktım param var araba aldım tamamen kendi birikimimle kenarda altınım da var okulumu bitirmem gerekiyor çalışmak istemiyorum babamın parasını yiyorum herkes ektiğini biçer. Ayrıca dedemin evi fatihte eski ve kötü bir yer adım atmam
Niye dedenin evimi orası dede kim oluyor konu sahibi niye gidecekmis babasının evinden.Annesi gitsin hoşnutsuz babalık yapmayan babasiyla zaten yakında o olacak büyük ihtimal.Ne münasebet mesela .Dedenin laflarını okudunuzmu siz kimin ne mecburiyeti var annesi kendine babalık yapmayan babaya bakacaksa çıksın işten baksın .Öyle hem çalış hem huysuz babanı getir evinin ortasına at bomba gibi olmaz o iş .Hadi alzaymir olur bişey olur bu dede kızını torununu oğlunu seven biri degilki zaten hem her işini yaptıran hem bin dert çıkaran biri Şimdi yalana gerek yok duyar kasmadan mantıklı bakarsak kolay kolay kimse çekmez burda bin kadına soralım size babalık yapmayan oğlan kız ayıran annenize cektirmîs şimdide çocuğunuza kocaniza eza eden evliliğinizi bozmak üzere olan bin laf eden kişiye bakarmisiniz bunlar pahasına .Ben bakmam bakıcı tutulsun derim benim fikrim tabiki beni bağlar .Muhtemelen deden de zamanın da kızları için aynı cümleyi kurdu. Vermek zorundamiyim paramı dedi oğullarına verdi. Yani canım demek istediğim sen sevmediği dedesini aynalayan Bi ergensin muhtemelen onun gibi bir karakter olarak genetik aktarımı ilerletmeye devam edeceksin.
Ben senin yerinde olsam dedenin evinin anahtarını alir oraya yerleşirdim. Hiç bir şey yapmadan sadece sadece şikayet ederek annene e deden gibi yükten başka bir şey olmazsın şu an da. Gir işe çalış paranı biriktir evde dedenle oturacağına
Siz olay sıralamasını çok karıştırıyorsunuz ama önce adam evladına torununa hem maddi hem manevi destek vermemiş ki şimdi bu yüzden bakılmayı hak etmiyor. Konu sahibi bakmak zorunda mıyım diyor haklı ama bi baba kızıma vermek zorunda mıyım diyemez. Yapiyorsa ayrımcılık yapiyordur o zaman kızına gitmeyecek düşkün olunca ki hala akıllanmamışMuhtemelen deden de zamanın da kızları için aynı cümleyi kurdu. Vermek zorundamiyim paramı dedi oğullarına verdi. Yani canım demek istediğim sen sevmediği dedesini aynalayan Bi ergensin muhtemelen onun gibi bir karakter olarak genetik aktarımı ilerletmeye devam edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?