dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Hangi yaşta olursan ol şaşıranlardan olma demişler...
neler duyuyoruz.insanın kimseye güveni kalmıyor böyle...
İnternet kullanmasını bilmeyene,dipsiz ve iğrenç bir kuyu..
bende 13 yaşında kız yeğenimin izlediğini biliyorum..
Cinsellik öğrenilmeli ve ayıp bişey değil fakat..böyle olmamalı asla olmamalı...
Dedenizin tedavi görmesi lazım..
dini boyutu nedir bilmiyorum.annenize ve size tutumu kabul edilir bişey değil.
Ya dedenizie uygun birini bulup evlendirin.
Yada yanından taşının.
Dünyanın çivisi çıkmış resmen..yorum yaparken halen şoktayım yani..

Normal değil yaa hastalık bu
Annemin öğrencisi bile vardı böyle çocuk kendi kız kardeşinin bacağından öpmeye çalışıyordu annesi nasıl kollayacağını şaşırıyordu kendi oğlundan kzını
düşman başına gelmesin..
Hastalık bu yerinizde olsam hemen bir şekilde annemle dedemi psikiyatriste götürürüm çünkü ilaç almadığı sürece bu aşırı sapkın istekleri devam edecek
ilaç alması lazım psikolojik...

Son düzenleme:

Ay ne diyeceğimi bilemedim. Çok iğrenç şeyler o yaşta adam tövbe tövbe.. Bence normal değil çünkü normal videolar izlemio yok dede torun bilmem ne. Kabul edilemez bence. Ben olsam o evde durmak istemem..

ay bu nasıl konu koptum şaka bi yana ağlanılcak bi yanıda var gerçekten... evlendirin o tanıştığı bayanla filan artık yapcek bişey kalmamış.... :26: kızana gelmiş dede

Öncelikle bu bir hastalık
İlaç alması lazım acil psikiyatriste götürün lütfen...

Kızlar inanın ben bile gülüyorum. Yani çünkü gülünmeyecek gibi değil. Bu konu başlığını başka biri açmış olsa yerlere yatardım herhalde.
Ama insan içinde olunca bir gülüyo bir ağlıyo maalesef
Psikiyatriste götürsek ayrı dert. Daha çok tepki verebilir. Zaten psikaytriste bunları anlatacağını sanmıyorum. Yalan söylüyolar der, başkası yazmıştır ne münasebet der.
Çok yalan söyler zaten hiç sanmam.
Evlendirmek galiba iyi bir yöntem olabilir. Kaldı ki kadın kaç ay dayanır bilmiyorum. Sürekli açık film izleyip böyle sohbet eden koca pek hoş olmasa gerek.

Ben artık ne yapmam laızm. Öpüp sarılmıyım mi dedeme?
Uzak mı duruyim.
Korktum kızlar ya. Ne olacağı belli olmuyor

.... izlese neyse dicem de
dede torun kanım çekildi yaa
sen nasıl duruyorsun bence kaçç

kusura bakma lütfen böyle bir şey ilk kez duyuyorum fake misin diyesim bile geliyor yani

kendi kızına ve torununa nasıl böle bişey yapabilir aklım almıyo sahsen yani bu iğrenç kabul edilemez bişi biran önce evlendirin ve yanından ayrılın !

Dedeniz niyeti bozmuş

torununa kızına bile böyle şeyler düşünüyorsa acilen doktora götürün hiç hafife alınacak birşey değil Allah korusun bu anlatıklarınızdan dahada ileri gidebilir

en iyisi siz annenizle ayrı eve çıkın böyle şeylere katlanmak cehennem azabı gibi olsa gerek.

şaşırdım şaşırdım da en çok teyzenin normal her erkek böyle demesine şaşırdım.

neresi normal bunun?

izlediği şeyleri geçtim ama insan kızına torununa yan gözle bakar mı?

bir de anneni gözetliyormuş dicek söz bulamıyorum.

bence gönderin gitsin.

böyle birine güvenilir mi?

ben hiç gülmedim şahsen.

aksine çok iğrenç geldi.:120:

Midem bulandı ya öz kızına nasıl bakabildi dedeni sizin göğüslerinize..annenizde sizde iğneleyici laflar soleyin..ve asla dednize sarilmayim gecede kapinizi kıtleyin..ve dedinzi o teyzenize gönderin madem normalbu davdavranışlar o zamn kendisi baksın bize normal gelmiyor diyin..dede torun ayy ayyy allahım ne günlerde yaşıyoruz..gönderme sansini varsa gönderin dedenizi

Evlendirseniz de aynı şeyleri yapmaya devam edecek
O yüzden dedim hastalık bu çünkü :26: Gerçekten ilaçsız düzelmez..Gidin bir psikolog ya da psikiyatriste danışın
dedeniz olmasın siz gidin aynı şeyleri söyleyecektir :26:

Hem annenizi izliyor hem dede torun .....larina bakiyor ve siz hala gulunecek hal diyorsunuz pes dogrusu!!! Bu isin gulunecek hali falan kalmamis siz haberlere bakmiyorsunuz sanirim. Dayilar 5 yasindaki yegenlerine babalar daha kucucuk kizlarina tecavuz ediyor daha da kötüsü erkek cocuklarina bile. Yani kusura bakmayin ama felaket size geliyorum diyor siz hala duruyorsunuz. Bu insanlarin maneviyat eksikliginden kaynaklanan sapkin dusuncelerini bastiramamalarinin maalesef bir sonucu. Toplumsal yozlasma gerceklesiyor ve siz hala bunu normalmis gibi oturup izliyorsunuz. Benim annem olsa ya dedemi öldürür ya da yaninda kalmaya mecbur ise beni yastik gibi basinin altinda tasir.

Ay Allahım bu nasıl bir olay.bir insan kızına torununa nasıl öyle bkar.şoktayım ya.sinirlerim bozuldu igrenç ve ahlaksızca bir durum.kafayı yemiş dedeniz.
Böyle birsey nasıl müsade edilir.allah korusun ya bişey yaparsa yapamaym dmeyn.aklına düşmüşsünuz eminim planlar ble yapıyordur.of midm bulandı.

Huzurevine konacak kadar bilinçsiz değil…
Gayet halen çalışıyor hatta. Mühendisliğe devam ediyor.
Yani normal değil miii… Ama yaşlılarda azar derler.
Of kafam çok karışk

normal değil tabi canım.yaslilarin fiziksel gucleri azalinca diline vurur ama dedenizin ki baska bisey sapkinliga dogru gidiyor.ayri eve cikin bence imkanınız varsa yada evlensin bilemedim valla. bisey yapacagindan degil ama bu sekilde sizin psikolojiniz bozulcak.çok çirkin bu yaptiklari.

hiç komik değil. ve hiç normal değil!

istediğini izlesin ama siz onun kanısınız; kızını gözetlemek, torunun göğüslerine bakmak, dede-dorun tarzı aratmalar yapması yenilir yutulur şeyler değil. iğrenç!

ben o evde asla kalmazdım, annemi de alıp giderdim.

dede dedeliğini bilmiyorsa sizde torun/evlat olmayacaksınız!

bu dünyaya kız çocuk getirmek İSTEMİYORUM.

of ağlicamm yaa!!

Çok haklısınız.heralde dedem bşey yapamaz modunlar ya bilmyrum böyle birşey olsa aile kavgası olur kan çıkar ya.çok ama çok çok şok oldum resmen

Okurken midem bulandi
ne demek kendi kizini izlemek torununun goguslerine bakmak bu apacik sapkinlik
arkadasim hemen gidin o evden yoksa cok daha buyuk rezilikler gorursunuz

Gerçekten rezillik, iğrençlik, midem bulanıyo. yakıştıramıyorum bunu dedeme.
Maalesef babamla görüşmüuyoruz…. Dedemi babam olarak bilmiştim hayatm boyunca.. Beni o büyütmüştü birde…

Teyzem dedem onun başına kalcak diye krokuyor. Birde evlendirmemizi istemiyor, mal paylaşımları karışcak diye. O yüzde dedemi aklamaya çalışıyor sürekli. Maalesef akraba dediğin insan bile sadece kendini düşünüyor.

Böyle şeyleri okudukça çocuklarımızı nasıl koruyacağız kime güvenicez bilmiyorum. Paranoyak oldum zaten korkudan huzur yok valla çocukların tepesindeyim hep
Aman kimseye güvenmeyin sakın! ben çocğum olunca babasına bile güvenmem herhalde. Ne olacağı belli olmuyor. İyice dünyanın sonu geldi

5 vakit namaz kılar. Oruç tutar. Dini bütün yani birde…
Evlendircez tek çare bu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…