dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

Evleri ayırmak zaten bu ssaatten sonra şart. Ben bugün eve bile giremedim.
Yarın sabah erkenden evden çıkıcam, işsiz işsiz dolaşcam etrafta akşama kadar.
Yanlız kalmak bile istemiyorum evde.
Kendi tek bşaına olunca ne yaaprsa yapsın evde, gerisi hiç umrumda olmcıak

Kendi kızı yok o yüzden anlamıyo ki…
Tam gerizekalı bir bencildir kendisi.
Göya kendi oğluda bi sürü şey yazıyomui internete izliyomuş.
Aynı şey olmadığını anlatamadık.
Benim babam sana dokunmaz diyo bana. Sanki ben yazmışım onları gibi imali imali konuştu bide.
Dedeme oyun yapıyomuşum gibi

Kusura bakma ama hayatımda sürekli karşılaştığım bir mesele değil maalesef.

Maddi durumunuz el verdiğince biryer bulup çıkın evden, arada dışarda görüşürsünüz ne diyelim, durum ciddi.

Ahh tatlım yaa ne hali varsa görsün, sana yan bakan kendisine bakmaz sanıyor galiba, insallah yakın zamanda çıkarsın o evden annenin de tabi ağırlığını koyması gerekiyor.

terketmeyin tamamen yanliz kalmasn yazik yaslilik iste ama yaptigi kesinlikle dogru dgl okurken kanım dondu yakinlarindan ev tutun annenle orda yasa bnce yemegini isini aşını yapin tekrar evinize donun veya geceleri odanizin kapisini mutlaka kitleyin ve doktora goturun duzenli bi sekilde ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şaka mı bu annezi mi gözetlemiş ve sizinde göğsünüze bakıyor bence yatarken kapınızıı kilitleyin bu şekilde olmaz... Aynı evde kalmak bile insanı huzursuz eder

Sorun bence dedenin isterikliği değil. O nedenle hapla çözülemez. Bunun tek adı ensest. Tedavisi çözümü var mıdır bilemiyorum ama eminim bi geçmişi vardır.

Belki bilinç altında birşeyler vardır bilemiyoruz ki…
Bu saatten sonra psikoljik ttedavisinde değliz ama kaçıp kurtarcaz kendimizi.

Bizde aynı şekilde tamamen yanlıız bırakabilecek insanlar değiliz. Acırız, safızdır.
Anca evlendirip göndercez kendisini..

otobus durakta durdugunda otobusun içinden bana defalarca öpücük atan dede sizinki miydi acaba? :sly:

ama 18 lik kiza benden kucuk dedin yani cocuk degilsin...
lutfen ya

21 yaşındayım, ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Bir yabancı olsa siler atarım, ama dedem o benim kanım..
Ama yaklaşmak istemiyorum zatn ben kendim. O eve gelince hemen odama kaçıp uyku taklidi yaptm. Böyle devam edicem

Kardeşim insanın düşünceleri konuştuklarına, konuştukları da hareketlerine yansır. Bana yapmaz deme. Psikoloğa götürme imkanınız varsa hemen götürün. Ve ona asla güvenmeyin. Ayrı eve taşınıncaya kadar da onun yanında giyiminize dikkat edin yalnız kalmayın onunla.

Allah hepimizi korusun

💐🌸🌺

Adamcağıza yazık bunamış normal düşünmesini beklemeyin. Bir uzmana gösterin. Ama teyzenizi göstermeyi de unutmayın.

otobus durakta durdugunda otobusun içinden bana defalarca öpücük atan dede sizinki miydi acaba? :sly:

Ayyy o daha fenaymış. Öpücük attığına hiç şahit olmadım.
Bizimki o otobüse biner yanınıza oturur size iltifatlar ederdi.
Siz 'ay ne şeker tonton amcaya bak' derdin.
Ama o aslında size ideal eş olarak yaklaşıyor olurdu maalesef.
Yaş konusunda baya bir geniş çünkü

İnanılır gibi değil ! Şok oldum burada..
Bu hiç ama hiç normal değil, anladım dedenizdir büyüğünüzdür ama ben olsam o evden koşar adım kaçarım. Bir kere bunu öğrenmiş olmanız tiksinmenize yeter. Allah korusun ya bir dede torunu hakkında böyle şeyler düşünebilir mi? Arama motoruna dede-torun seks yazması bile tiksinmenize yeter bence.. Ay bu da sizin sınavınız herhalde.. 40ından sonra azanı duydum da.. 70 yaş nedirr yaa tövbe ömrünün son demlerine gelmiş, düşündüğü şeylere bak.. Allah korusun dedeciklerimin ikisinin de böyle bişey yaptıgını düşünemiyorum, bütün dertleri/ uğraşları torunları, torunlarıyla vakit geçirebilmek, radyodan maç dinlemek, uyumak ve doktora gitmek.. Sizin dede baya baya uçmuş!! Kaçın ordan.. Ay insan kendi kızına çıplak nasıl bakar yaa :18::18:

Gene de o benim dedem. En son isteyeceğim şey onun ölmesi.
Çok soğudum evet, ama beraber yaşamadığımızda bu kadar gözüme batmayacak.
İnşallah tabi

Düzelmeyecekse Allah en hayırlısını bilir ama tez zamanda ölsün ya töbe töbe

💐🌸🌺

o tonton dedelerinizin kıymetini bilin…
Benimkilerin ikiside fos çıktı maalesef.
Buda benim sınavım evet, ailemde tek bir normal insan yok.
Toplu olarak tımarhaneye yatsak yeridir….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…