dedeme 70inden sonra birşeyler oldu. Ne olur yardım!

şuanda cidden çok sinirlendim doktora götürün ya da hadım ettirin başka türlü düzelmez bu şahsiyet ! bu arada teyzenin yanına göndersenize dedenizi normalse o uğraşsın bakalım birazda

Eşimin dedesi de böyle 90 yaşında durmadan avrat istiyo bizden,eczacıya bu torunlar beni hadım etti hadımlığımailaç ver filan diyomuş.

Teyzeniz çok uyanık ihale ona kalmasın diye normal demiş bence Sanalda böyle davrananlar demekki ergen kadar yaşlılarmışta.. Annenizin yerinde olsam ayrılırım oradan, aklından değil, gözünden bile geçiremez baba (dedeniz) böyle korkunç bir şeyi..

Teyzenize de söyleyecek söz bulamadım yani ne kadar şahsına münhasır insanlarla yanyanasınız Allah yardımcınız olsun.Evlendirin evlendirmesine ama dediğim gibi bence ruhsal bir sorunu var evlendirseniz yaşlı başlı bir kadınında günahına girersiniz bu durumda. Ay ne söyleyeyim bilemedim inanın.

Bu ne rezillik...

Gülmeyin davranışlarına tepki verin. Teyzeniz de bir tuhaf ensest fantaziler kurmanın neresi normal...

Oruçlu p.orno izlenir mi yaw...

Ya keşke fake olsam da şuan burda bunları sallıyor olsam
ama maalesef gerçek

bu aralar burda kocam ... izliyor vs yazanlara izlenebilir normal bi durum diyen biriyim
ama senin durumun çok ciddi
bence durma arkadaşında falan kal

kaç yaşında adam orucunu bile aksatmıyor tutuyor ama ... izliyor
bunun oruçken izlenmemesi ayrımını yapamıyor bence hastalık olmuş ciddi söylüyorum
evinizi tekrar ayıramaz mısınız babanız yanınızda değil mi?

Tövbe Yarabbim...
Sen sonumuzu hayreyle...

Yaşlanınca bu durum ortaya çıkıyor çoğu yaşlıda tedavi edilmesi lazım,eşimin dedesini görene kadar ben de inanmazdım ama o da aynen bu dedeye benziyor ..... izliyomu bilmiyorum da, mesela yolda birine çökecem dediğini biliyorum.

şuanda cidden çok sinirlendim doktora götürün ya da hadım ettirin başka türlü düzelmez bu şahsiyet ! bu arada teyzenin yanına göndersenize dedenizi normalse o uğraşsın bakalım birazda

Burası dedemin evi yanı hep burda yaşamış o. Hayatta gitmez dedemin yanına. Teyzemde ona bakmaz zaten, iki güne geri gelir.
Tek çare bayramda bir ev tutucaz dedeme, dedemin sevgilisine söylicez beraber gitsinler yşasınlar. Öyle bir emri vaki yapıcaz. Artık durum cddi çünkü

canım allah sabır versin sizlere.aslında en güzeli annenizin arkadaşları dedenizin o sipariş ettiği haplardan alıp vermeleri olur.bu yaşta kalbi öyle haplara dayanmaz ve rahmetli olur sizde kurtulursunuz.

Valla bunun şapla mapla alakası yok.Yatalak olup bakıcısına sarkıntılık eden bile duydum.Tamamen zihin bozukluğuyla alakalı bence.
İmkanınız varsa ayrı eve çıkın,imkan yoksa bile zorlayın.Hiç olmazsa teyzenin yanına gidin.
Belki deden evlenir veya yalnız kalınca istediği gibi yaşar,eve hanım arkadaş getirir.

Bi gün beraber çay içiyoruz bi yerde, 18 yaşlarında bi kız geçti yanımızdan, 'oy oy bize böylesi lazm ben genç olsam şimdi neler yapmıştım' falan dedi. Kız benden küçük yani.
Şuanki sevgilisi 60 yaşında, onu yaşlı buluyor. İyi ce kafayı yedi. Annemin yaşındaki tipleri beğeniyo, annemin arkadaşlarını falan zaten...

Ya hu herşeyin bir adabı usülü var. Hormonları çalışıyor 100 yasında da olsa sevilmek sevişmek isteyebilir. Ama kendi kızını gözelemek ne demek. Yani ne bilim yanlışlıkla bi yerin açılsa kafasını çevirmesi gerek. Teyzen bilmiş bilmiş konuşmuş ama kendi kızıyla babasını aynı ortamda yalnız bırakır mı acaba? Acilen yanından taşınmanız gerekiyor umarım farkındasınızdır.

Reactions: Jez
5 vakit namaz kılar. Oruç tutar. Dini bütün yani birde…
Evlendircez tek çare bu galiba..

dini butunluk oyle olmaz sekerim...
bide opup sarilayim mi diyosun ??
kizim sen sakamisin ya gercek misin ?
adam ciplakken kendi kizini gizli gizli izliyor
dede torun fantazileri pesinde sen opeyim mi diyorsun...
tecavuz kacinilmazsa zevk almaya bakazaksin stratejisi mi ?

midem bulandi ya bu ne...:120::120:
ailecek hic normal bir durumun icinde degilsiniz. sanirim baban sizinle yasamiyor.. yoksa boyle olmazdi

önerim annende sende evde yalnız kalmayın onunla ayrıca baban yok mu?

Babam maalesef görüşmüyor benle onun başka bir hayatı var.
Evet dedeminki hastalık. Erkekliğini geri getirmeye çalışıyor diye düşünüyorum. Orası çalışmıyormuş diye kafaya çok taktı. Herhalde bişeyler olsun istiyo her yolu deniyo
Ama iğrenç ve gerçekten kabul edilebilir değil

Sorun bence dedenin isterikliği değil. O nedenle hapla çözülemez. Bunun tek adı ensest. Tedavisi çözümü var mıdır bilemiyorum ama eminim bi geçmişi vardır.

canım allah sabır versin sizlere.aslında en güzeli annenizin arkadaşları dedenizin o sipariş ettiği haplardan alıp vermeleri olur.bu yaşta kalbi öyle haplara dayanmaz ve rahmetli olur sizde kurtulursunuz.

Gene de o benim dedem. En son isteyeceğim şey onun ölmesi.
Çok soğudum evet, ama beraber yaşamadığımızda bu kadar gözüme batmayacak.
İnşallah tabi

izlesin ona da tamam ama kıznı neden izliyor
dede torunu neden izliyor
bence sizin için büyük tehdit ciddiye alın söyledklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…