Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın.....

güzel öneriler ama ben yapamam...isterim ama yapamam...ne mutlu yapabilene ....beni sinir edince otomatikman yüz hatlarim düsüyor...bide o halde sinirden köpürürken altttan almayi oooooo valla daha cok sinirlendim yaaa...:jeyyar:

bu durumda ancak şu denebilir HER TÜRLÜ EZİYET İTİNAYLA ÇEKİLİR

yeterki beni sensiz bırakma erkeğim kötükedihüsoklava: hiç kusura bakmasın hayat bir sahne ama ben her rolün kadını değilim ezilen kadın rolünü hiç yapamam beğenmeyen küçük oğluna almasın aldıysa hala beğenmiyorsa bıraksın o kaaaa !!

iyi güzel diyorsunuz da bunlar cok zor şahsen uygulayamam uygulayana da saygı duyarım..
içim kan ağlarken karşısında gülemem..
adam kötü bi davranış yaptı surat asmadım belli etmedim o zaman ne yapar hemen aynı şeyi bi daha yapar gibi geliyor bana..neyse zor işler bunlar aslında planla programla yürümez..

bunlara nezamana kadar devam edicez,bukadarda özverili olamam,falan filan diyen arkadaşların evlilikleri zaten yolunda gitmiyor ve strateji yapmak gibi bir zorunllukta hissetmiyorlar,,
ozaman evlilikleriufak tefek şey dışında yolunda gideneşlerine değer veren ama bazı huylarını değiştirmek için çaba sarfeden ve hoşlarına gitmeyen bir durumda oayı dırdırla değilde ufak oyunlarla kendilerine çeviren arkadaşlarıızı olumsuz yönde etkilemeyelim derim ben..
kadın eşini sevmiyor zorunlu birlikteyse zaten onun için kılını bile kıpırdatmaz,ama seviyor ise vallahi kendinide mutlu edebilecek öçüde herşeyi yapar bu kendini ezdirmek eğil mutluluk politikasıdır..
dün eşimle yaptığımız bir planın bzulduğunu öğrendim ve canım sıkıldı çokkk kızdım ama bunu kelimelere geçiştirdim üzerinde durmadım,hergünkü tavırlarımın dışındaydı bugünkü davranışlarım o ise hatasının farkındalığı ile ben tepki vermiyorum diye önüm sıra dolandıben kitap okuyordum sen ne yapıyorsun neden benimle ilgilenmiyorsun diye çözüldü neyin var bişey var kızdınmı falan diye...
işte konu bu kızdığını kötü şekilde belli edip sorun yaşamaktansa onun beynini kurcalatmak acaba kızdımı diye düşündürmek en ızdırap verici yol bence..ve rvden çıktı 2 saattir 5. msj çünkü benden alamadığı cvp lar içine oturdu meraktan ölüyor şuan..
..içiniz kan ağlasn ama gülün falan denmiyor konuda lütfen çok basit yapılabilecek şeyleri devlet meselesi gibi büyütmeyelim iki ucu keskin değnek eğil bu konu siyah beyz da değil bunun başka rekleride var..

Son düzenleme:

Benim için de aynen geçerli...neysem oyumdur...vereliniortak

bende duz bir kadinim..
taktik strateji yokk..bikac tane ark.vardi..
kendilerini o kadar mukemmel gosteriyorlardi ki ben bile sasiriyorum bu o kisi mi diye..
baskasi olsa gider anlatirdi.ben fazla sir kupuyum .
ama bir tanesinin boyle bombasi patlamisti sevgilisi anlamisti ve terk etmisti..
imzayi atana kadar diyordu ama atamadan bitti..
yani bir yerde mutlaka patlak verir..sevecek olan herseyinle seni sevsin..
yarattigin karakteri sevdikten sonra o gercek sevgi olmaz ki..
sadece kendini kandirirsin..bir muddet...

kadın erkege,erkekte kadına anlayıslı olmak zorunda.her iki tarafta birbirini memnun etmek zorunda.tek taraflı olursa hiç bi ilişki uzun ömürlü olmaz..ilişkinin bas düsmanı inat..keske Allah hepimizi yaratırken içimizde inatlasma duygusunu alsaydı..o zaman hepimizin ilişkileri sonsuz mutlu olurdukaydirigubbakcemile5

[QUOTE=nutez;8507109]bunlara ne zamana kadar devam edicez,bu kadar da özverili olamam,falan filan diyen arkadaşların evlilikleri zaten yolunda gitmiyor ve strateji yapmak gibi bir zorunllukta hissetmiyorlar,,
o zaman evlilikleri ufak tefek şey dışında yolunda giden eşlerine değer veren ama bazı huylarını değiştirmek için çaba sarfeden ve hoşlarına gitmeyen bir durumda olayı dırdırla değil de ufak oyunlarla kendilerine çeviren arkadaşlarıızı olumsuz yönde etkilemeyelim derim ben..

kadın eşini sevmiyor zorunlu birlikteyse zaten onun için kılını bile kıpırdatmaz,ama seviyor ise vallahi kendinide mutlu edebilecek öçüde herşeyi yapar bu kendini ezdirmek eğil mutluluk politikasıdır..
içiniz kan ağlasn ama gülün falan denmiyor konuda lütfen çok basit yapılabilecek şeyleri devlet meselesi gibi büyütmeyelim iki ucu keskin değnek eğil bu konu siyah beyaz da değil bunun başka rekleride var..[/QUOTE]

arkadaşım ,çok haklısın,güzel bir yorum olmuş,emeğine sağlık a.s.
hakkaten de hayatın gerçekleri böyle.

Son düzenleme:

güzel bir yorum da senden gelmiş.
sen de çook haklısın arkadaşım.

Erkekte kadında eşittir davranış bakımıdan bana göre herkes üzerini düşeni yapmak zorunda neden onlar suçlu olsa bile biz kapris yapmayalım onlar tepemize çıksın diyemi..

O bağırıcak ben sinirlenme hayatım dieyecek sonra susunca canım diye devam edicek bende hiç birşey olmamış gibi suratımı asmayıp gülücem böyle kadınlar varmıdır CADIARZU

direkt rol yapalım yani bundan bu çıkıyor.
üzülme, ağlama ,suratını asma ,sanki kocan değilde en azılı düşmanın.
sürekli taktik içinde tetikde ol kim daha çok pusuya yatarsa o kazanır
bu mudur yani ??
nerde en yakınınla en yakın olabilmek güvenebilmek, sahiplenilmek omzunda derdini dökmek ,sarılmak ,ağlamak gülmek,en acı veren ve en mutlu anlarını paylaşmak..
evlilik paylaşımdır kızgınlığınıda dökeceksin ortaya mutluğunu da hüznünü de
gerçek bir hayat yaşamış ol gerçek bir evliliğin olsun ve gerçek bir mutluluğun..
sürekli karşındakiyle taktik yarışında gerilirsen tabi kavgada olur boşanmada.
huzurlu olmalısın ki huzur bulasın..

ben gayet dogru buldum soylenenleri... ayrica eger sabirla ve inancla yapilirsa karsi tarafi da olumlu yonde etkileyecek ve degistirecek yontemler bunlar... biz kadinlar erkek hamurunu yogurmayi bilmeliyiz. cocuk egitir gibi egitmeliyiz onlari. yoksa burdaki topiclerin sonunun gelmeyecegi kesin...

birseyleri degistirmek istiyorsak, degisim once bizde baslamali... bunu fedakarlik ya da kendinden odun verme gibi gormemeli... bu, gelecege yatirimdir. ayrica once sen degis dedikce iki taraf, bu isin cozumu yok. mecbur bir taraf bunu baslaticak. ne var ki bunu yapan kadin olsun... sonra da eseriyle ovunsun. ne guzel...zemuszemus

Ahhh ahh!!

Sabrım elversede şu dediklerini yapabilsem..

1 gün iyi.. 2 gün iyi..en fazla bi hafta sonra patlıyorum..

Aslında sabretsem zafer benim olacak ama yok..

Bu erkekleri yola getirmek hem çok kolay hem çok zor..

haklısın canım ağzına sağlık.....

Nan caduuuuu her şeyine tamam da, şu karnından sıpayı nasıl eksik etmicez anlamadım. Sen bir şeyler biliyosun gibime geldi öğretsene bize deee laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…