haklisinda bu erkek milleti bunu istiyor maalesef bende oyleyim kizdimmi bagiririm carparim yikarim suratimi asarim ama hemen toparlarim agima dusururum . senin dedigin de dogru ama maalesef erkeklerin gozunun disari kayma potansiyeli var. amazonlar gibimi yasicaz kendimizden odun vermemek adina kaydirigubbakcemile3 onlar bile becerememis sonunda tek sag biraktiklari erkege asik olmus 2 kadin dagilmislar.. dunyanin duzeni sanki ama herzaman akilli olan bizleriz ..bunlari yapmakla kuculmeyiz aksine akilli kadin damgasi yeriz bu yontemler sadece erkegi yonetmek adina oyun kurallari
Merak etttim, biz bütün bunları yaparken erkek cenahı ne yapacak acaba. Onlar kapris yapsın biz rol yapalım, onların kaprisini çekelim, derdimizi sıkıntımızı içimize atalım. Ohhh ne ala beyler sefalarını sürsünler.
Benim sorunumda veya derdimde acaba onlarında uyguladıkları taktikleri öğrendin mi merak ettim.
Açıkcası ben sırf elimde eşimi tutmak adına bu kadarda kendimden özveride bulunamam. Ben düşüneceğime biraz da o düşünsün dimi.
Kırgınsam surat asarım, beyefendi surat asmamdan sıkılacaksa cehenneme kadar yolu var, sırf o sıkılmasın diye sırıtamam. Yemeğe gelmediyse tabi ki hesap sorucam, karşımda çocuk yokki "sen olmayınca yemek yiyemiyorum ve aç kalıyorum" gibi bir cümle kurayım. Neden haber vermeden eve gelmediğinin hesabını tabiki verecek. Hesap vermek canını sıkıyorsa gene keyfi bilir ister çeker gider ister oturur.
Ben erkeklere bu kadar taviz verilmesi taraftarı değilim, doğuran biz, çalışan biz, yemek yapan biz, çocuk bakan biz, ev temizleyen biziz. Birde koca pohpohlayacak değiliz değil mi?
Herkes yerini ve konumunu bilecek ona göre davranacak. Erkeğin huyu bu deyip sineye çekmek olmaz.
Gülsümcüm sen eşine kızgınsın bugün biraz heralde..a.s.
bu arada bir arkadaş..hep kadından beklenmez herşey demiş....şöyle bişey var...erkekler kadından bekler herşeyi...kadınlarda erkekten....ve hepimiz pardon düzeltiyim çoğumuz neden onların istediklerini yapalım..onlar bizimkini yapıyolarmı..düşünüyolarmı bizi.bizim evliliğimiz için yaptığımız fedakarlıkları onlar yapıyolarmı. diyoruz.....hayır...yapmıyolar...bağırıyoruz..kavga ediyoruz..isyan ediyoruz..ağlıyoruz... he ozaman ne çekicem yaa bitmiştir uğraşamam deriz boşanırız..ama kolay olmuyor yuvayı yıkmak...kolay değil emek vermeden mücadele etmeden çekip gitmek..benim için kolay..uğraşamam diyorsanda zaten yazımı okuma..
Yazdıkların çok güzel canım ah birde yapabilsek, bildiğim bir tek şey var eğer adam gibi adama düşmemişsen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Erkek milletini hep taşıyacaksın bir gün biraz yoruldum in sırtımdan de senden kötüsü olmaz buna inanın tecrübe konuşuyor.
evet ya aynen de öyle.mesela benim eşim bana diyor ki: bana karşı saygılı ol,güleryüzlü ol!
ama kendisi istediği vakit surat asabilir,istediği vakit saygısızlaşabilir. ama biz surat asarsak çok kötü olur
eşim bana diyor ki sen iyi olursan ben de iyi olurum. bu cümle için ne dersiniz arkadaşlar???
çook üzülerek söylüyorumki söylediklerin kelimesi kelimesine doğru.
ben erkek arkadaşıma canım ben bi lawaboya gdym sana güzel görünmem lzm dimi bi çeki düzen werym kendime diyorum,lawaboda bol bol ağlıyorum sonra yanına gelip ona güleryüzlü dawranıyorum hatalı olsa bile.bu taktiği son bikaç haftadır deniyorum önceden hastanelik oldum ağladım zırladım saat kaç olursa olsun aradım konuşmaya çalıştım ama şu saydıklarını yaptığım kadar hiçbişey işe yaramadı düzeldi resmen..artık hiç onu yapma şunu etme dememe gerek kalmıyor nefret ederekte olsa sonunda kazanıcağmı bildiğm içn yapıyorum
tabiki her zmn yapmyrm ama bi örnek veriym bi kavgamzn ertesi günü çok güzel bi yere gidicektik ben inadına pijama gibi şeyler giydim ogün o yere gidemedik bütün günümüzde zehir oldu,ve mesela yanına gözler şiş soluk yüzle giderdim morali bozulurdu bütün günde öyle geçerdi,artık fönlü saçla gidiyorum mesela sorunumuzdan konuşurken o beni izliyo ya sen ne tatlı oldun diyo alakasz yerde sorun konuşulmadan halledilmiş oluyo
önceden benim zırlamalı kawgalarımzda ayrılık konusu geçince ne istersen onu yap ayrlırsakta napym yani diyen adam ben ona bi hafta bakımlı gidince tatlı dawranınca alttan alınca,yine ayrılık konusu geçtiğinde ne ayrılığı saçmalama olur böyle şeyler ilişkide der oldu,yada mesela sana süprizim var diyorum haftaya(süpriz diyince yaptıklarım, başbaşa kalıyoruz çook güzel giyiniyorum içiyoruz falan tam bi romantizm yaşıyoruz) kawga bile etsek ertesi gün süpriz oldğunu hatırlayınca birden iyi dawranmaya başlıyo yine sorunu konuşmadan halletmiş oluyoruz
tabiki her zmn yapmyrm ama bi örnek veriym bi kavgamzn ertesi günü çok güzel bi yere gidicektik ben inadına pijama gibi şeyler giydim ogün o yere gidemedik bütün günümüzde zehir oldu,ve mesela yanına gözler şiş soluk yüzle giderdim morali bozulurdu bütün günde öyle geçerdi,artık fönlü saçla gidiyorum mesela sorunumuzdan konuşurken o beni izliyo ya sen ne tatlı oldun diyo alakasz yerde sorun konuşulmadan halledilmiş oluyo
önceden benim zırlamalı kawgalarımzda ayrılık konusu geçince ne istersen onu yap ayrlırsakta napym yani diyen adam ben ona bi hafta bakımlı gidince tatlı dawranınca alttan alınca,yine ayrılık konusu geçtiğinde ne ayrılığı saçmalama olur böyle şeyler ilişkide der oldu,yada mesela sana süprizim var diyorum haftaya(süpriz diyince yaptıklarım, başbaşa kalıyoruz çook güzel giyiniyorum içiyoruz falan tam bi romantizm yaşıyoruz) kawga bile etsek ertesi gün süpriz oldğunu hatırlayınca birden iyi dawranmaya başlıyo yine sorunu konuşmadan halletmiş oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?