bu topike cuk oturcak bi konu bayanlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/304640-aldatma-246yk252s252.html
evet tam olarak konu sahibi arkadaşının dediği gibi bir hanım olabilirsiniz.
fıkır fıkır herşeyiyle.
ama bir hastalık geçirip rahminizin alınmayacağının, ardından şeref yoksunu biricik erkeğinizin sizin üzerinize birini getirmesinin garantisi yok değil mi? hadi bundan sonra çıkın işin içinden...
ben bu konuya cwp olrak bunları yazdım mademki özel hayatımıda bilmek istiyorsunuz ilişkimizin başında ben onla ciddi diildim o bana aşıktı zamanında ondan gizli facebook açıp eski sewgililerimimi eklemedim,saatlerce erkeklerlemi konuşmadım,o eve geç gittiğim on dakkayı hesaplarken gece arkadaşlarla mı gezmedim (tabi o zamanlar çocukluk dönemlerimdi artık o olmasada böyle şeyler yapmam) o bu yaptıklarıma karşılık her zaman sabırlı dawrandı bana zarar wermemek için çok özlediği halde görüşmek istemediği oldu,şimdi ben çekiyorum ondan,inanın onun bana yaptığı fedakarlığın henüz binde birini yapmamışımdır.
sorunları konuşmadan halletme işine gelince konu icraata dökülerek kapanıyor tabi mesela gece arkadaşlarıyla içmesine kızıyorum kawga ediyorum bi saat birbirimize istediğimizi kabul ettirmeye çalışıyoduk mesela,ama ona güzel hoş dawrandıktan sonra gece arkadaşlarıyla içmektense benle telefonda konuşmayı tercih ediyo halbuki ben ona böle böle yap demiyorum.
ha bide en önemlisi bu yazılanları uyguladığım tek ilişkimdi diğerleri değmezdi,sizde değmeyen birine böyle yapmayın tabi,ben diyorumki,tabiki içinizden geldiği gibi dawranmadığınız için rahatsız olacaksınız ancak eşinizle-sewgilinizle barıştıktan sonra çektiğiniz acıları unutuyorsanız,fedakarlık yaptığıma değdi diyosanız aynen dewam,ama yok ben bu kadar acı çektim şimdi barışsak nolur derseniz o zaman bildiğinizi okursunuz sizin ilişkiniz..
ben aynen yazdığınız gibi yapıom tartışıyoruz mesela hiç surat asmıom o kalkıp oturma odasına gidio ben mutfakta bulaşık topluom işim bitince gidip koltukta yanına uzanıom sarılıyom öpüyom kokluyom sanki biraz önce sinirlenen ben değilmişim gibi eve geç gelio ben birşey demeden bana hemen hesap verio işte aşkım şundan şundan dolayı geç kaldım falan die bende neyse sağlık olsun diom sarılıom karnın aç mı die soruom aç olsa bile yok dio hissediyorum genelde bziim kavgalarımız eşimin ailesinden dolayı çıkıo geçen gün ablası geldi bana mutfakta laf soktu bende ona çok iğneleyici konuştum ama öyle bi cvp verdimki iplemez gibi gayet sakin böle yüzüne bile bakmadan neyse bu buna çok sinirlendi tabi bu sefer eşimin yanında bana eee artık yemeğe bari çağır gibisinden bişi dedi bende her zman başımın üstünde yeriniz var dedim eşim döndü ablasına kızdı o nasıl söz öyle birdaha karımı incitecek söz duymayım sizden dedi ayyy çok kötüyüm biliom ben işimi eşim yokken hallediyom o da beni ablalarına bişi demiyom sanıyo hahhayyy:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?