Dedikodu arayan kv

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.723
108
Merhaba hanımlar
Bugun annem aradı bişeyler anlattı. dert mi denir bilmiyorum ama sinirimi bozdu yazmak istedim.
Dün akşam kv annemi aramış konuşmuşlar teyzem ameliyat olmuş fıtıktan.((((Annem kardeşleri ile görüşmüyor iki yıl önce mal paylaşımı olacaktı anneme hakkını alma imza ver diye dayımlar baskı yaptı dövmeye kalktı. herkese ablamla benim için o.... demişler annem babam içinde atıp tutmuşlar. Dayım tüfek alacakmış bizi vurmak için filan. Konu bayağı ciddi annemde imza atmadı çıldırıyorlar evlere tarlalara bir çivi dahi çakamadıkları için. Teyzemle küslüğü de dayımlar teyzeme pay verdi seneler önce. Ama imza atmamıştı mirastan çekiliyorum diye. Teyzem o pay yetmez imza atmayacağım diye annemle konuşup sonra dayımların yanında da ben imza atıyorum diye iki yüzlülük yapması. Ve köyde de hak sahibi olduğumuz eve almadılar bizi kovdular. kv bunların hepsini biliyor çünkü aynı köylüyüz. Ve olaylar olduğu zaman kp dalga geçiyordu benimle anlatta olayları neşelenelim diyordu)))Anneme telefonda ablan ameliyat olmuş gittin mi diye sormuş. Annemde benim eşim ameliyat olduğunda aylarca hastanedeydik gelmeyip köyüne gitti şimdi ben hala hastanelerdeyim (babam kalp ve koah hastası onun peşinde sürekli) ben kendime zor bakıyorum onunla uğraşamam demiş. Kv de teyzemle telefonda görüşmüş de gelene kapım açık demiş anneme onu iletmiş. Annemde sevenleri gitsin kapısı açıksa benim işim var demişkonuyu kapatmış. Kv ile annemin arası hiç iyi değildir dedikodu toplamak için aradığından eminiz. Bi insan neden böyle kötü kalpli olabilir anlayamıyorum ellerine ne geçicek biz iyiysek de kötüysek de?!?! Ki kendi kardeşi ile görüşmüyor zamanında dolandırmış kv ile kp. Şimdi kendilerinin hiç bişeyi yokmuş gibi açık aramaları ne terbiyesizlik...

Bunlar ailecek böyleler sinir oluyorum. İşleri varsada başka hayatları parmaklamayı meslek edinmişler
Çok kötü gerçekten koca koca insanlar... Ortalık yatıştıracaklarına, milleti birbirine düşürürler. Bir insanın üzülmesine neden olmak , sadece meraktan olayı didiklemek. Ne çirkin ya... Allah'a güven, ona bırak sen cnm

Allah razı olsun canım. Allahın değirmeni yavaştır ama kusursuz öğütür. Bende görücem elbet onların günlerini...

yani aramış ameliyat olmuş gittin mi demiş gitmedim deyip kapatsın konuyu

o benim kocama gelmedi vs ne gereksiz muhabbet

o da gelene kapım açık dedi diyince kendi bilir vs der konuyu kapatırdı

neden kv nin ağzına dedikodu veriyor ki

bir de cidden anneniz madem huyunu biliyor kv nin neden bol bol konuşuyor onu da geçtim bunu size yetiştiriyor

az dedikodu çok huzur

Yalnız bi şey dicem. Annenizde dedikodu malzemesi vermiş kaynanaya. Direk olarak gitmedim deseydi konuyu kapatsaydı, çok uzatmış. Milletin ağzına laf vermemek gerek bu devirde. İster kvalide ister arkadaş millet eline koz geçince kullanıyor çünkü.

Kvye gelene kadar siz dayıların kötülüğüne bir bakın. Sizi eve nasıl almazlar jandarma zoru ile girecektiniz o eve, bir de tehdit yüzünden savcılığa başvuracaktınız.
Hala kv derdindesiniz, kvye gelene kadar ooo

Kayınvalide açık arıyorsa anneniz de çok güzel vermiş o açığı. Madem kadın kötü niyetli, dedikodu arıyor siz de malzeme vermeyin. Onlar soruyor diye her şeyi anlatmak zorunda değilsiniz.
Annem kardeşlerine çok öfkeli bende söylüyorum konuşmasın diye ama konuşuyor. Aslında dedikodu malzemesi değil bunlar herkesin bildiği şeyler kvdem de biliyor hepsini. Ama bildiği şeyi sorması insanın açığının üzerine bu kadar gitmesine takıldım.

Bende anneme aynı şeyi söyledim. Ama bu konuda bişey söylenince kadın kendini tutamıyor kv de bunu biliyor. Annemin psikolojisi bu konuda bozuldu. Normalde nerede ne yapacağını bilen kadın bu konuda şaşırıyor. Dengesi bozuldu. Kv de bundan faydalanıyor. Annem bana bişey yetiştirmedi yetiştirmek de zaten çirkin bir kelime anlattı. Niye anlattıya gelince bana da aynısını yaptı. Teyzeni aradın mı dedi bende ben onlarla görüşmüyorum dedim konuyu kapadım anneme söyledim böyle söyledi kapadım diyince oda anlattı bana da böyle söyledi diye. Detaylar yerine konuya odaklanmak daha mantıklı.

Cok basit. Bununla besleniyorlar. Hayat boyle guzel geliyor onlara. Birde kiskanclik varsa yeme de yaninda yat. Siz muhattap olmadikca daha da cok deliriyolardir.
Bence umursamayin. Kv sizin teyzenizle niye samimi onu anlamadim ben. Ayni koyden misiniz ya da akraba misiniz ki

Aslında malzeme değil bunların hepsini kvdem filan biliyor bilinen şeyleri söylemiş ama kızdım niye söylüyorsun öküz altında zaten buzağı arıyorlar diye.

Detaya gereksiz takılıyorsunuz. Orada özet geçtim mahkemeye başvuracaktık biz annem başvurmadı çünkü maddi olarak bununla uğraşacak gücü yok annemlerin. Tehtid meselesine gelince bizim yüzümüze demedi arkamızdan söylemiş silah arıyorum vurucam bunları diye. Dayımın psikolojik sağlığı iyi değil şikayetçi olsak da bişey çıkmayacak raporu var.

Aynı köylüyüz. Hepimizi birbirimizi tanıyoruz. Teyzemle kv yaşıt gibi bişey aynı zamanın insanları. annemle 15 20 yaş farkları var. Annem uyanık bi insandır kvnin yaptıklarına karşılık verince nişanda filan da kv araları açıldı. Annem emekli kvye çocukları bakıyor filan annemler ev aldı kvmin evi yıkılmak üzere o yüzden kv biraz kıskanıyor. Annemin üzerine gidiyor. Mesela bana ne zaman o evi bölüşeceksiniz tarzı sorular soruyor. Hasetlik var.

Uzaklaştırma çıkarılabilir. Sizin için tehlike aslında dayınız. Siz yanlış kişiye kvye odaklanıyorsunuz size tavsiyem uzaklaştırma kararı çıkartın zaten savcılığa başvuruyorsunuz. Kvden zarar gelmez ama psikoloji kötü olan dayıdan zarar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…