Dedikodu arayan kv

Kyınvalideniz açık arıyor anneniz de tam ağzına göre kaf veriyor. Ser verip sır vermeyin millete ne gerek var

Ama konu bu

O bunu dedi
Bu bunu dedi

Kv dedikoducu

Siz annenize o size bir üçüncü kişi ile konuşmanızı anlatıyorsunuz Kv de teyze ile konuşup size anlatmış

Tek çözüm muhatap olmamak

Dayım farklı şehirde annemler farklı şehirde ben farklı şehirdeyim gerek duymadık. Zaten 2 sene oldu olaylar yatıştı. Annemden sonra biz zaten mahkeme açacağız mal miras için.

Ama konu bu

O bunu dedi
Bu bunu dedi

Kv dedikoducu

Siz annenize o size bir üçüncü kişi ile konuşmanızı anlatıyorsunuz Kv de teyze ile konuşup size anlatmış

Tek çözüm muhatap olmamak
Gerçekten konuyu okuduğunuza emin misiniz? Kv teyze ile konuşup bize anlatmadı. Kv anneme gitmeyeceğini bildiği halde gittin mi diye soruyor ve annemin durumunu bildiği halde konusunu açıyor. Bana da aynısını yaptı dayımlar teyzemler bizi eve almadığında ben kv min önünde sinir krizi geçirdim birebir şahit. onlara ne kadar kinli öfkeli olduğumu bildiği halde aradın mı diye sorması ne kadar doğru? Dedikodu art niyet değil de nedir? He siz şimdi diyeceksiniz ki kv önünde neden snir krizi geçirdin diye. biz aynı köylüyüz. Herşeyi biliyorlar ve olaylar yaşandığında biz eşimle köyde kvlerde kalıyorduk.
Ayrıca annemle kv senede bir anca telefonda konuşur annem aramaz onu. Annem yeterince mesafeli.

Konuda teyzemle konuşmuş kapım herkese açık demiş bunu anneme söylemiş yazıyor

Konunuzda ille de Kv ye kötü diyelim istiyorsunuz da klasik yurdum insanı

Küs olanı kaşır ki konuşacak konu olsun

Onu buna düşürür vs vs

Çözüm ya cevap vermek ya takmamak

Madem bu olayları çok iyi biliyor sizi aradığında neden gitmedim dediniz ki

Bir daha onların adını ağzına alma onların kapısından girmediğim gibi seninkinden de girmem dersin olur biter

Kibarlıkla susmazsa çirkeflikle susar

Ee sizde suç. Benim kV Teyzemi 1 kere düğünde gördü okadar. Annem ve kV telefonlasmiyorlar bile zaten farklı şehirler.
Telefonlasilsa bile annem kalkıp aile içi şeyleri kvye anlatmazdi. Çok içli dişli olunuyor sonra problem problem..

Eee tamam kv laf arıyor, annenizde siz de farkındasınız ağzına laf vermiyorsunuz. Yani konu açma sebebinizi anlayamadım.

O nedemek ya. Ne zaman bolusceksin. Anneme babama bisey olmadan ev bolusulmez. Hayret bisey. O ev sizin degil anneninizin. Ay sinir oldum. Teyzenizle de gorusmeyin. Kv nizle de ayarinda gorusun koca hatri icin. Kudurup dursunlar. Annenizde mitlu olmali bence. Kiskanildigi icin.

parantezden sonraki ilk cümleyi okuyun. Gittin mi diye anneme soruyor. Gitmeyeceğini bile bile. Ben zaten teyzemden farklı bir ilde yaşıyorum bana da aradın mı diye sordu. Aramayacağımı bile bile. Biraz karıştı cevaplar birbirine sanırım.
Her neyse bana göre art niyetli olduğunu düşünüyorum. Son paragrafda yazdıklarınız iyi fikir oldu teşekkürler

Biz aynı köylüyüz. Klasik köy insanları birbirini tanıyıp görüşüyorlar. Evet ablam farklı bi memleketten biri ile evli herkes düğünde gördü birbirini sadece. Benim durumum maaalesef öyle değil. Benle alakalı değil yani benden önce de herkes tanışık komşuydu görüşüyordu. Annemin anlattığı şeylere kv zaten şahitti biliyordu. Yani özel bişey anlatmadı. Ama o konuda anneme kızdım ne diye konuşuyorsun öküz altında buzağı arıyorlar diye

Eee tamam kv laf arıyor, annenizde siz de farkındasınız ağzına laf vermiyorsunuz. Yani konu açma sebebinizi anlayamadım.
Gıcık oldum. Paylaşabilecek kimsem yok içime dert olacağına yazmak istedim. Çünkü ben bayağı bi gıcığım kvnin bu huylarına. Sürekli laf peşindeler. Oğluda aynı kocasıda aynı ailecek böyleler.

Annem umuruma bile almaz ama kardeşlerinden sorulunca o konuda takıntı yaptı üzülüyor. Bana zaten bölüşmeyi sorunca eşimin evi ortak annesi ile dönüp dedimki siz ne zaman bölüşürseniz bizde o zaman bölüşürüz. Tık yok. Zaten görüşmüyorum annemin tarafı ile. Farklı ildeyim onlardan. Çocukları ile de görüşmüyorum. Kv mi ben öyle sık aramam 3 4 haftada bir anca yada hastalık bayram filan olması gerek. ne zaman arasam muhakkak telefondan bile kv lik yapıyo zaten. Az insan çok huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…