Defalarca tup bebek denemesi olup başarısız olan kader arkadaşları bekliyorum

B
oradaki her iki denemendede 2. gun embriyosumu transfer ettiler cnm..
iki defa denemissin olmamis neden tekrar tercih ettin..
bende istanbul tupde iki kez denedim 2. gun embriyosu transfer ediyorlar devamli..
2. gunde transfer edilen embriyoya nasil birinci kalite diyorlar onu anlamadim zaten 3. gunde tam olarak gidisat anlasiliyor.. biraktim orayi cnm.. amh ve fsh sayin kacki yumurta cikmiyor cnm bu yasta..
ben artik hicbir doktor icin elinden geleni yapiyor guveniyorum diyemem cnm..
Birinci denemede 2.gun embriyosuydu cunku iyiye gitmiyodu.
Dr trabsferi uygun gormustu.bolunme olmuyodu.belki rahim icinde daha iyi olur diye transfer etmislerdi.
2.denememdede 3.gun transfer ettiler.
Guzel gidiyo bolunme var dedi.
Gercektende 3.gun 8hucreli birinci kalite embriyom olmustu.

Orayi tercih etmemin sebebi drum.
Memnunumda merkezden.
Cogu merkezlere gittim ama bura kadar icim rahat etmedi hicbiyerde.
Aret kamarada gitmistim ama tedavide onu tercih etmedim.

Amh degerim fena degildi tam hatirlayamadim ama iyidi.

Yumurta az cikiyodu baslarda ama son tedavilerimde iyi cikti.

Bisey sorucam.esimin testlerine bakip bi sorun yok esinizde diyolar.
Ama morfoloji %2 yaziyo testlerde.
Arastirdimda bu rakam bile tupbebek yaptirmada zaten bi sebepmis.
Ama tedaviyi bitek bana uyguluyolar.
İyimi degilmi anlamadim

Bune arkadaslar hepimiz suleymanin elinden gecmisiz.
Offf keske hic gitmeseydim.

Efenaz demissinya malzeme yok.
Benm suleymandan sonraki tedavimde 10tane yumurtam oldu artarak devam etti.
Ama suleyman bey 1tane yumurta cikardi.
Nasil oluyo acaba.
Tmm digerleride tutmadi ama enazindan birinci kalite embriyom oldu.umudum oldu.
Keske gitmeseydik.belkide si.fi burda olmazdik
Bende her Dr da az yumurta cikiyor o yüzden kimsenin farklı olmadigini düşünüyorum.seninki gibi bir durum yasamadim

B

Birinci denemede 2.gun embriyosuydu cunku iyiye gitmiyodu.
Dr trabsferi uygun gormustu.bolunme olmuyodu.belki rahim icinde daha iyi olur diye transfer etmislerdi.
2.denememdede 3.gun transfer ettiler.
Guzel gidiyo bolunme var dedi.
Gercektende 3.gun 8hucreli birinci kalite embriyom olmustu.

Orayi tercih etmemin sebebi drum.
Memnunumda merkezden.
Cogu merkezlere gittim ama bura kadar icim rahat etmedi hicbiyerde.
Aret kamarada gitmistim ama tedavide onu tercih etmedim.

Amh degerim fena degildi tam hatirlayamadim ama iyidi.

Yumurta az cikiyodu baslarda ama son tedavilerimde iyi cikti.

Bisey sorucam.esimin testlerine bakip bi sorun yok esinizde diyolar.
Ama morfoloji %2 yaziyo testlerde.
Arastirdimda bu rakam bile tupbebek yaptirmada zaten bi sebepmis.
Ama tedaviyi bitek bana uyguluyolar.
İyimi degilmi anlamadim

embriyonun resminimi aldın canım nasıl bukadar eminsin 8 hücreli 1. kalite olduğuna..
yanlış anlama ama ben orası ile ilgili hiçbirşeyden emin değilim artık çok fazla saçmalıklar yaşadım..
morfoloji bazen tek başına sebep oluyor bazende hiç etkilemeyebiliyor tamamen kişinin diğer değerleri ile herkezde değişen bir etki canım.. sayı, hareket, canlı hücre nekadar onlarda önemli.. tabi birde eşinin spermlerine senin yumurtalarının vereceği cevap.. erkek infertilitesinde sperm ile yumurta çok bilinmeyenli denklem gibi oluyor:))

embriyonun resminimi aldın canım nasıl bukadar eminsin 8 hücreli 1. kalite olduğuna..
yanlış anlama ama ben orası ile ilgili hiçbirşeyden emin değilim artık çok fazla saçmalıklar yaşadım..
morfoloji bazen tek başına sebep oluyor bazende hiç etkilemeyebiliyor tamamen kişinin diğer değerleri ile herkezde değişen bir etki canım.. sayı, hareket, canlı hücre nekadar onlarda önemli.. tabi birde eşinin spermlerine senin yumurtalarının vereceği cevap.. erkek infertilitesinde sperm ile yumurta çok bilinmeyenli denklem gibi oluyor:))
Yani embriyolarin jalitesiz olmasi sadece yumurtayla alakali degilmi.
Kendi adima soruyorum.esimin sayilari hareketlilik cok iyi ama yumurta cikmadigi icin ben kalitesiz olusunuda yumurtaya bagliyodum.

Mrb kızlar öncelikle rabbim hepinize sağlıklı evlat lar versin. Bende bu aşamalarda n çok geçtim. Başlığını zi görünce yazmak istedim. 2 tüp bebek 1 aşılama derken miniklerime kavustum. Şu anda 8 aylık ikiz bebeklerim var.bir kız bir erkek. 8 yıl sonra geldiler. Zor bir süreç. Size tavsiyem hiç bir zaman umutsuz olmayın. Bol bol dua edin. Ve hep olacak gözü ile bakın. Merkezini zi iyi seçin. Dr iyi iletişim kurun ve herseyden önemlisi pozitif olun. Rabbim yardımcınız olsun

morfoloji bazen tek başına sebep oluyor bazende hiç etkilemeyebiliyor tamamen kişinin diğer değerleri ile herkezde değişen bir etki canım.. sayı, hareket, canlı hücre nekadar onlarda önemli.. tabi birde eşinin spermlerine senin yumurtalarının vereceği cevap.. erkek infertilitesinde sperm ile yumurta çok bilinmeyenli denklem gibi oluyor:))[/QUOTE
İlaveten bize hicbi merkezde embriyolarimizin fotografini vermediler.
Ama bundan oncekinin fotografini drun dosyasina bakmistim gizlice orda gormustum.
2hucreli demislerdi fotograftada 2hucreli embriyo vardi.
Evet benmde guvenim kalmadi ama hangisine guvencezki.mecbur guvenip gidiyoruz.
Baska nasil olmali neyapmaliyiz sasirdim

Mrb kızlar öncelikle rabbim hepinize sağlıklı evlat lar versin. Bende bu aşamalarda n çok geçtim. Başlığını zi görünce yazmak istedim. 2 tüp bebek 1 aşılama derken miniklerime kavustum. Şu anda 8 aylık ikiz bebeklerim var.bir kız bir erkek. 8 yıl sonra geldiler. Zor bir süreç. Size tavsiyem hiç bir zaman umutsuz olmayın. Bol bol dua edin. Ve hep olacak gözü ile bakın. Merkezini zi iyi seçin. Dr iyi iletişim kurun ve herseyden önemlisi pozitif olun. Rabbim yardımcınız olsun
Tesekur ederiz desteginiz icin.
Saglikla buyutun bebeklerinizi cok sevindim.cok sanslisinuz.masallah

Ama bizler sahsen ben asilama dahil 6denemem oldu.
Diger arkadaslarin daha cok denemesi var.

Cok denedik ,cok cabaladik, cok pozitif baktik,cok arastirdik,cok dua ettik ama olmayinca olmuyo

Tesekur ederiz desteginiz icin.
Saglikla buyutun bebeklerinizi cok sevindim.cok sanslisinuz.masallah

Ama bizler sahsen ben asilama dahil 6denemem oldu.
Diger arkadaslarin daha cok denemesi var.

Cok denedik ,cok cabaladik, cok pozitif baktik,cok arastirdik,cok dua ettik ama olmayinca olmuyo
evet cnm aynen hatta bende ilk bes denemeye kadar bukadar takmazdim birinde tutacak derdim simdi 9. ya geldi aynen dedigin gibi cok cabaladik, cok pozitif baktik..
cnm senin amh kacti yazmismiydin neden bukadar yumurta sorunun var.. benim 0.09 amh ile genelde 3 yumurtam oluyor.. bizde ileri derece erkek infertiliteside var.. sizde oda yokmus ama morfoloji 2 kotu degil bence..
genetik testlerin ve ozellikle trombofili paneline baktirdinmi hic..eger rapor kullanmayacaksan memorial semra hn bi gorsun rahim filmini.. benim 7 tedaviden sonra umutun ve istanbul tupun hic sorun yok dedigi rahim filmime ayni film uzerinden memorial semra hn sol tupdeki yapisiklik, enfeksiyon ve sivi akisini farketti.. ilk 7 tedavim bu yuzden bosaymis zaten tutmayacakmis... lap ve hist den sonra hemen ilkkez gebe kaldim 11 haftalikken dustu ama sonucta ilk kez hamile kaldim ve kac hafta surdu..

Kızlar bende Memorial de gebe kaldım Semra Hanım bu konuda uzman işlemleri funda hanim yaptı ama denetim Semra hanimda. Bizdeki de erkek infertilite si Idi ilk tüp bebek denememde 20 haftalik Bebeğimi kaybettim.kurtaj sa Rahime zarar vermişler rahim duvarı kalinlasmafi vs vs.ama rabbim ol derse oluyor.her gün Meryem suresi okuyun. Ve dua edin size nacizane tavsiyem.

evet cnm aynen hatta bende ilk bes denemeye kadar bukadar takmazdim birinde tutacak derdim simdi 9. ya geldi aynen dedigin gibi cok cabaladik, cok pozitif baktik..
cnm senin amh kacti yazmismiydin neden bukadar yumurta sorunun var.. benim 0.09 amh ile genelde 3 yumurtam oluyor.. bizde ileri derece erkek infertiliteside var.. sizde oda yokmus ama morfoloji 2 kotu degil bence..
genetik testlerin ve ozellikle trombofili paneline baktirdinmi hic..eger rapor kullanmayacaksan memorial semra hn bi gorsun rahim filmini.. benim 7 tedaviden sonra umutun ve istanbul tupun hic sorun yok dedigi rahim filmime ayni film uzerinden memorial semra hn sol tupdeki yapisiklik, enfeksiyon ve sivi akisini farketti.. ilk 7 tedavim bu yuzden bosaymis zaten tutmayacakmis... lap ve hist den sonra hemen ilkkez gebe kaldim 11 haftalikken dustu ama sonucta ilk kez hamile kaldim ve kac hafta surdu..
Rahim filmimi butun drlara gosterdim bi sorun yokmus.yani sadece istanbul tupmerkeziyle kalmadim.antalyada bi dr var dediler kalktim oraya gittim histereskopi yapti hatta.rahimde hafif cokuntu varmis onu duzeltti.kanallarda bi sorun yokmus.kamerayla kaydetmisler buzede vermislerdi kanallari falan cekmis tertemiz demisti diger drlar gibi.
Amh yalnis hatirlamiyosam 2nokta küsürlüydu.unuttum.
Bende fsh ve lh yok.
Sifir hic uretmiyomus hipofiz bezi.
Disardan ignelerle yukseliyo.
Fsh ve lh olmadigi icinde yumurtalar calismiyomus.

Semra kahramana gitmeyi bende istiyorum ama artik naddi yondende devam edemicez bi sure.
Bu sene 2.kalite iki tane dondurulmusum var onlari denicez.
Rabbim nasip ederse olyr olmazsa ara vermek zorundayiz.

Rabbim sanada kolaylik versin 9deneme nedemek.
İnsallah biran once olur ya.dua ediyorum hepimiz adina

Merhaba arkadaslar öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Benimde ankara da 2 başarısız tüp bebek deneyimim oldu. 3. Yapmaya korkuyorum simdi. Ankarada tedavi olan var mı

sendemiii:))) cnm bazi doktorlarin protokollari bazi hastalara yaramiyor ben buna cok inaniyirum.. demekki suleymanin protokolu bize gore degilmis.. su anda neredesin.. ben memorialdayim orada ilk denemede ilk kez 8 yildir hamile kaldimda 11 haftalik dusuk oldu..
Bahçeci fulyadayim 5 deneme sonuç bekliyor ne güzel hamile kalmissinmi diyim bilemedim.allah kucagini bos birakmasin

Yakın zamanda sağlık raporu alan varmı. Aldıysanız nasıl aldınız anlatabilirmisiniz.bizde azosperm sıkıntısı var.

Kizlar 1 tup bebek ve 1 dondurulmus embriyo transferi yaptirdim.maalesef negatif sonuclandi.dun aldim sifirimi oturdum agliyorum simdi.neden olmuyor diye kafayi yiyorum.mesela dondurulmuslarda hic kan tahlili istemedi doktorum.tiroid nodulum var değerlerim hep iyi cikio gerci ama hic tiroid hormonlarima bakilmadi.miyomlarim var once onlari alalim demediler.bu arada sadece tüp bebek yaptirabilirim esim azosperm :( kizlar yardim edin son bir deneme daha yapacagim onun oncesi neler yaptirmaliyim.miyomlarimi aldirmalimiyim era testi die bisi duydum yaptıran varsa tavsiye edio musunuz... yardim edin bana :(

Canım geçmiş olsun .Tedaviyi nerde görüyorsun bilmiyorum ama eğer miyom ların rahimde gebeliği engelleyen yerdeyse mutlaka histereskopi yaptırmam lazım. Troit tuksekligide tutunma yi önleyen önemli bir sorun.ayrica genetik testler yaptıran lazım. Kanda pıhtılaşma varmı yokmu araştırılmalı. Yani bunlar önemli testler.esinde azosperm mış. Zaten zorlu bir tedavi oluyorsun birde iyi araştırmadan yapmışlar tüp bebeğini. Cnm iyi bir doktor seç. Bahceci ,memoroil ,Acıbadem iyi merkezler. Bu hastanelerle gorusmende fayda var.sormak istediğin bişey olursa yardimci olmaya çalışırım. Benim tedaviler biraz kabarık 10 un üstünde. Maalesef tecrübe sahibi oldum istemeden

Canım geçmiş olsun .Tedaviyi nerde görüyorsun bilmiyorum ama eğer miyom ların rahimde gebeliği engelleyen yerdeyse mutlaka histereskopi yaptırmam lazım. Troit tuksekligide tutunma yi önleyen önemli bir sorun.ayrica genetik testler yaptıran lazım. Kanda pıhtılaşma varmı yokmu araştırılmalı. Yani bunlar önemli testler.esinde azosperm mış. Zaten zorlu bir tedavi oluyorsun birde iyi araştırmadan yapmışlar tüp bebeğini. Cnm iyi bir doktor seç. Bahceci ,memoroil ,Acıbadem iyi merkezler. Bu hastanelerle gorusmende fayda var.sormak istediğin bişey olursa yardimci olmaya çalışırım. Benim tedaviler biraz kabarık 10 un üstünde. Maalesef tecrübe sahibi oldum istemeden
Benimde öyle oldu malesef iyi araştırılmadan 2 başarısız denemem var. Bizde de sorun azosperm. Bende sadece rahim filmi çekildi. Onda da birşey çıkmayınca hadi hemen yapalım oldu. Oldu bittiye geldi. Herşey. Herkes acele ettirdi. Tabi bende onlarla birlikte acele ettim. Şimdi kesinlikle böyle bir şeyin olmasına izin vermek istemiyorum. Yeni merkezler araştırıyorum.

Kizlar acikcasi biz donasyon yaptirdik kibrista.ama burda da bir doktor takibimi yapti muayenehanesinde.ve bu cok masrafli bi is son bir deneme yapacak gucum kaldi o yuzden burda onceden ne yapabilirsem onu yapip sansimi yukseltmek istiyorum :(

Miyomlari burdaki doktorum ilk ultrasonda soyledi ama bizi rahatsiz edecek bi yerde degil dedi.simir aldi temiz cikti.ayrica bende vajinusmusta var transfer falanda anestezili oluyor...yani o testleride hep anestezili olmak zorunda olacak.offff

Back
X