Defalarca tup bebek denemesi olup başarısız olan kader arkadaşları bekliyorum

Bence burda bir merkez seç cnm .o seni ve eşini incelesin. Belki tese ile sperm bulunur .sen direk kibrisami gittin yoksa burda bir mekeze gitmismiydin

Burda bir sure kaan aydosta tedavi olduk bir tese ve varikosel ameliyati oldu esim ama pek umut yoktu bizde.

Bana sordun galiba diyerek üstüme alınıyorum. Yaşım 26. Ankara güvende yaptırdık.
:)) cnm sen rapor sormuş sun.ben istanbulda aldım ankarada nasıl oluyor bilmiyorum. Ama esin azosperm olduğu için çok uyrasmadan raporu alırsın diye tahmin ediyorum. Bizim aciklanamayan olduğu için 2 ayı buldu rapor çıkarmam. Ama ankarada prosedür nasil olur bilmiyorum

benımde ıkı bıyokımyasal gebelık 2 de dusugum var sızde sorun bulundumu acaba merak ettım
Yok maalesef bulunamadı. Tek eşimde morfoloji 1 çıktı. Onun da Tüpte fazla bir etkisi yok.onun haricinde bir neden bulunamıyor. Şimdi dondurulmuş embriyo transferim var 27 aralıkta. Bu 11.denemem olacak.
Sen düşükler e genetik yaptirdinmi

Yok maalesef bulunamadı. Tek eşimde morfoloji 1 çıktı. Onun da Tüpte fazla bir etkisi yok.onun haricinde bir neden bulunamıyor. Şimdi dondurulmuş embriyo transferim var 27 aralıkta. Bu 11.denemem olacak.
bebeklerde genetık problem cıkmadı ılkınde plasentada enfeksıyon cıktı ıkıncıyı patolojıye yolladılar mı bılmıorum 23 haftalıktı zor gunlerdı onu almaya ugrasmadım acıkcası benım genetık analızler yapıldı sorun cıkmadı pıhtılasma testlerı yapılmadı ama

Teşekkür ederim. Rapor işini araştıra araştıra bulacağım artık. Raporu ankarada değil. Diyarbakır veya batmandan almayı düşünüyoruz. Allah yardımcın olsun. İnşallah bu sefer olur hayırlısıyla

Kan sulandırıcı kullanıyor muydun. Gerçi ben kullandığım halde düşük yaptım.
Sen bebeği çok geç kaybetmişsin. Allah bidaha yasatmasin. Cok zor.benimkiler kucuktu biri 7.hafta digeri 8m haftadaydi.Nerde yaptırıyorsun tüp bebegi

Teşekkür ederim. Rapor işini araştıra araştıra bulacağım artık. Raporu ankarada değil. Diyarbakır veya batmandan almayı düşünüyoruz. Allah yardımcın olsun. İnşallah bu sefer olur hayırlısıyla
Azospermi olanlara rapor cikiyor mu?

İnşallah cnm by işler insanın omrunden ömür alıyor gerçekten çok zor

Azospermi olanlara rapor cikiyor mu?
Benimde çok ayrıntılı bir fikrim yok ama çıkıyor diye düşünüyorum. Doktorumuz sormuştu çünkü varmı diye. Bizde daha o zaman üç senelik evli olma şartını tamamlamadığımız için uğraşmamıştık.

Benimde çok ayrıntılı bir fikrim yok ama çıkıyor diye düşünüyorum. Doktorumuz sormuştu çünkü varmı diye. Bizde daha o zaman üç senelik evli olma şartını tamamlamadığımız için uğraşmamıştık.

Biz hic o asamaya gelememistik.spermiyogram sonucunu aldigimiz ilk doktor sizin cocugunuz olmaz bos yere ugrasmayin deyince rapor falan hic aklimiza gelmedi.gerekte olmadi maalesef :( insallah cikiodur rapor cunku masrafli bir is

Biz hic o asamaya gelememistik.spermiyogram sonucunu aldigimiz ilk doktor sizin cocugunuz olmaz bos yere ugrasmayin deyince rapor falan hic aklimiza gelmedi.gerekte olmadi maalesef :KK43: insallah cikiodur rapor cunku masrafli bir is
Bizimde doktorumuz kaan aydos tu. Benim eşimde doğuştan meni kanalları yok. Hiç tedavi uygulamadan biz tirek tese olduk. Çok şükür spermde bulundu. Benimde 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Birisi taze ikincisi dondurulmuştu. Bende negatifi öğreneli bir ay oldu. İnsan ilk başta çok yıkılıyor ama sonra alışıyor. Umudunu kaybetme. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Bizimde doktorumuz kaan aydos tu. Benim eşimde doğuştan meni kanalları yok. Hiç tedavi uygulamadan biz tirek tese olduk. Çok şükür spermde bulundu. Benimde 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Birisi taze ikincisi dondurulmuştu. Bende negatifi öğreneli bir ay oldu. İnsan ilk başta çok yıkılıyor ama sonra alışıyor. Umudunu kaybetme. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Cnm yanlis anlamazsan tamamen bilmedigimden soruyorum genetik test sonucundami cikio bu sonuc?ultrasonla falan mi?esimin genetigi iyi cikmisti ama sperm yoktu.acaba benimkindede mi ole bisi vardi...

Kizlar acikcasi biz donasyon yaptirdik kibrista.ama burda da bir doktor takibimi yapti muayenehanesinde.ve bu cok masrafli bi is son bir deneme yapacak gucum kaldi o yuzden burda onceden ne yapabilirsem onu yapip sansimi yukseltmek istiyorum :KK43:

cnmm hiç sperm bulunamadımı, tese ameliyatı olmuşmuydu eşin..
bukadar sıkıntılar yaşamışsın sana son tedavinde Şişli Memorial Semra Kahramanı öneririm çünkü orası erkek infertilitesinde çok iyi bir laboratuvara sahip ve ayrıca Semra hanımda tedavi öncesi yapılacak operasyonlarda çok uzman..
bizdede erkek infertilitesi var..

cnmm hiç sperm bulunamadımı, tese ameliyatı olmuşmuydu eşin..
bukadar sıkıntılar yaşamışsın sana son tedavinde Şişli Memorial Semra Kahramanı öneririm çünkü orası erkek infertilitesinde çok iyi bir laboratuvara sahip ve ayrıca Semra hanımda tedavi öncesi yapılacak operasyonlarda çok uzman..
bizdede erkek infertilitesi var..

Cnm ankaradayiz biz ve esimin isi itibariyle istanbula gidip gelmemiz cok zor maalesef...
Tese oldu genetigine bakildi en son fish testi yaptirdik sonrasinda biraktik...kafam allak bullak...hadi diyelim esimde bulundu ya yine tutmazsa...dun negatifi aldim...bugunde saldiriyorum galiba biraz bi diyorum miyomlari aldiriyim bi diyorum esimin tedavisini deneyim bi diyorum zaman kaybetme yas gecio bi diyorum hayirlisi de otur oturdugun yerde...bunu yasamayan anlayamio..hamile gormeye bile dayanamiyorum kimsenin cocugunu kucagima alip sevemiyorum...allahim dusmanima vermesin bunu.annelik icimizde hep var ama bunu yasayamamak cok zor gelio bana...

Cnm yanlis anlamazsan tamamen bilmedigimden soruyorum genetik test sonucundami cikio bu sonuc?ultrasonla falan mi?esimin genetigi iyi cikmisti ama sperm yoktu.acaba benimkindede mi ole bisi vardi...
Yok yanlış anlamam keşke yardımcı olabilsem sana. Sperm testlerinde sperm çıkmayınca Kaan aydos a gidin dediler. Gittik doktor elle muayene edince söyledi sorunu bize. Yoksa ultrasonda falan belli olmamıştı. Az çok hormonlardanda belli oluyormuş zaten. Bazı hormonlar belli değerde olunca ben o zaman araştırdığımda ya meni kanalları yokluğu oluyormuş yada tıkanıklık. Bizde de malesef doğuştan yok meni kanalları yok.

Kizlar 1 tup bebek ve 1 dondurulmus embriyo transferi yaptirdim.maalesef negatif sonuclandi.dun aldim sifirimi oturdum agliyorum simdi.neden olmuyor diye kafayi yiyorum.mesela dondurulmuslarda hic kan tahlili istemedi doktorum.tiroid nodulum var değerlerim hep iyi cikio gerci ama hic tiroid hormonlarima bakilmadi.miyomlarim var once onlari alalim demediler.bu arada sadece tüp bebek yaptirabilirim esim azosperm :KK43: kizlar yardim edin son bir deneme daha yapacagim onun oncesi neler yaptirmaliyim.miyomlarimi aldirmalimiyim era testi die bisi duydum yaptıran varsa tavsiye edio musunuz... yardim edin bana :KK43:
Era testini bende sordum doktora.bana sende yumurta azligi var dedi.onu kaliteli çok yumurta olup ta tutunamasyanlara yapiyoruz dedi.yani sendeki sorun yumurta tutunamamak değil dedi.

Back
X