defol


Ama ailesi aksine onu el bebek gül bebek büyütmüş kendi beyanati o yönde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

sizi hatalı bulanlar bu görüşü savunmuyor. bence tarafsız okuyamıyorsunuz yorumları. neden kadına aşağılanmayı dövülmeyi aldatılmayı hak görelim. sırf bu yüzden kuzenimin eşinden ayrılacağını öğrendim bugün. aman erkektir yapar evine sahip çık demedim.sonuna kadar arkasındayım. ama durum sizde farklı .eşinize olan kızgınlıkla gidip onu aldatmışsınız.pişman değilim diyorsunuz ama bunu paylaşma ihtiyacı duymanız bile vicdanınızın rahatsız olduğunu gösterir. eşinize bilmem ama keşke kendinize yapmasaydınız bu kötülüğü!
 



suan sana sarilip sadece aglamak istiyorum

kadin siginma evine gitmeyi düsündüm bugün ama bilmiyorum..
 


piskologa gitmistim kisa bir süre.. sadece sinirimi ziplatan sorular sorup not aliyordu..

kendimi hic iyi hissetmedim.. bilmiyorum...

ihtiyacim var profesyonel destege bunu biliyorum..
 

Pardon da kadının aldatılmayı hakettiğini söyleyen mi oldu burada ya da kocanıza gittiği için aferin diyen oldu mu. Siz aldatılmayı nadıl affedemez size saygısızlık olarak görürseniz eşinizde sizden bunu bekler kınadığını şeyi neden yapıyorsunuz o akşam çok kızdınız diyelim bir anda aradınız diyelim sizin kafanızda bu adam zaten varmış eşinizin yurtdışına gitmesiyle alakası yok adam size kartını vermiş neden verdiği açık değil mi görüşmek için. İlgisini de belli etmişki o akşam aarayabilmişsiniz siz en baştan kartı kabul ediyorsunuz, evli olduğunuzu söylemiyorsunuz bir de özellikle yapmadım bilmiyor işte diyorsunuz si söylemezseniz nasıl bilecek istememişsiniz işte bilmesini. Burada senin eşinin aldatmış olabilme ihtimaline kızıyoruz ama net bişey bilmiyoruz ancak sizin ki bariz ortda birlikte olmak mı aldatmaktır sadece bir o kalmış zaten siz yokken eşiniz aynı şeyi yapsa aldatılmış saymaz mısınız kendinizi. Erkeğe kızıyorsak kadına da kızarız haketti mi diyelim kaldı ki tüm departman gitmişler eşiniz gibi evli olanlar vardır içinde madeö daha önce güveninizi yıktı şimdi aldattığını düşünüyorsunuz ayrılın sonra naparsanız yapın şu an ondan bir farkınız kaldı mı.
 
piskologa gitmistim kisa bir süre.. sadece sinirimi ziplatan sorular sorup not aliyordu..

kendimi hic iyi hissetmedim.. bilmiyorum...

ihtiyacim var profesyonel destege bunu biliyorum..

Başla birini dene..psikoterapi alırken savunmw mekanizmaların ve açığw çıkan duygular yüzünden kötü hissetmen gayet normal ve beklenen birşey ama sonunda dehşet güçleniceksin..o içindeki sahip çıkılmayı bekleyen yalnızlıktan ciğerleri sızlayan küçük öfkeli kız bir süre sonra kendi kndine yetebilen ve acılarla başaçılabilen olgun bir kadına dönüşecek..

Lütfen bunu mutlaka yap
 
Ama ailesi aksine onu el bebek gül bebek büyütmüş kendi beyanati o yönde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.




biz zaten hemen evlenmicektik Mario ile.. belki ailem yumusar diye yaptik..

ailem kesinlikle Kabul etmedi, tanimak bile istemedi.. tek nedeni onun yabanci olmasi ve elalemin dili..

ailem beni elalemin cenesine Kurban Verdi.. millet kinamasin diye.. böylede kinadilar..

milletin cenesine göre yasiyor benim ailem..

kötülemek istemiyorum ama evlat mi daha önemlidir yoksa 2-3 gereksiz insanin ne dedigi mi?!!
 



yapmak istiyorum.. böyle sonum hayirli degil benim.. farkindayim.. yeni bir isde bulmaliyim..

ailemden, mariodan tamamen uzaklasip sagligima kavusmak istiyorum ama yalnizliktan cok korkuyorum, basarabilecegime inanmiyorum..

belki baska bir sehire..yeni bir Hayat..ama oyle kolay degil bazi seyler..belkide kolaydir bilmiyorum..

annemi cok özlüyorum.. son bir kez daha sarilmak icin neler yapmazdim..
 
aaaa kızlar çok ayıp
o hemcinsimiz nasıl destek olmazsınız.hem cinsimiz aldatsa bile hak vermeliyiz.ne de olsa hem cinsimiz her halukarda haklıdır
 


Ah be kuzum sen değil miydin 2-3 baslık once hpsi benim hatam marıonun bu hale gelmesınde sebep benim.Benim salak sacma tavırların depresyonum diye.Şimdi topu neden taca atıyosun ?

Yapma.Şu anda çok güçsüzsün.Senı anlayabıldıgım tek nokta bu.O yuzden üzerine çok gitmeyeceğim çünkü yapayalnızsın.
Nerde kocan su anda ?Sana hıc ulastı mı?Telefon etti mi? Geleceğim şu zaman dedi mi?Bişey demedeen gittimi yani bu adam 2 gündür ses soluk yok mu ?
 
Ben gerçekten çok üzüldüm sana.
Yerine koyuyorum da kendimi sanırım kendimi çok kötü olurdum.
Seni anlıyorum ama yanlış yaptığın,lütfen daha fazla devam etme.
Biliyorum ailen,mario seni bu hale getirdi yoksa sevdiği uğruna bu kadar savaşan biri bunu yapmaz.
O çocuğa da üzüldüm,lütfen kendin dahil kimseye haksızlık etme yakışmaz sana.

LG-P710 Tapatalk
 
aaaa kızlar çok ayıp
o hemcinsimiz nasıl destek olmazsınız.hem cinsimiz aldatsa bile hak vermeliyiz.ne de olsa hem cinsimiz her halukarda haklıdır

hay ağzın bal yesin. yani bazı konular oluyor ki kızları yerden yere duvardan duvara vuruyorlar haksız yere. bi de şimdiki yorumları okuyorum da bu ne çifte standart aklım almıyo.nerdeyse oooooooh iyi etmişsin aldatan uzuvlarına sağlık falan diyecekler.
 

Aynen katiliyorum


Burda ki cogu insan yalnizligin nasil aci birsey oldugunu bilmiyorlar belli ki. Esmerimsin kisilik olarak zaten soguk bir insan. Hemencik kaynasamiyor kimseyle. Ailesi de onu terk etti, kocasi da hovardalik pesinde, ne arkadasi ne bi dostu var. Kimsesiz olmak nasil bisey anlayabiliyor musunuz? Bir destekcin yok, hayatta yapayalnizsin???? Ben esmerimsinin bilincli olarak gidip kocasini aldattigini dusunmuyorum. Ondaki artik bi yardim cagirisi oldu. Kiz birine tutunmak istiyor, yaninda bi nefes, bi sicaklik olsun istiyor. Ben onu anliyoru; suclamiyorum da.

Kesinlikle odalari ayirip, mario yu hayatindan cikarmalisin. Daha iyi insanlarla tanisip, sevilmene, yeniden yepyeni bembeyaz bi sayfa acmana engel oluyor o artik bu saatten sonra. Adam duzeltmek degil hala kirip dokmekle mesgul..
 
Marionun gitmesi yalan söylemesi tabiki kötü ama aldatiyor anlaminada gelmez..yaptığın çok yanlış aldatmak vs neyse normal değil. .ben şeyi merak ediyorum sen evlenmeden öncede bu kadar çok alkol tüketiyor muydun? Mariodan ayrıl zaten bu ilişki yürümez ama yardimda al..Erkek haklı herşeyde tavrıyla değil ama erkekte kadında aldatiyorsa farketmez. Aldatmanin haklı tarafı yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

 


sadece gitti gün aradi ve durumu anlatti.. pazar aksami dönecek..yani yarn..

hic birsey demeden gitti.. planli oldugu halde, gitmicem senden önemli degil dedigi halde..gözümün icine baka baka gitti... cok özel olsa bile gitmeden önce cok güzel bir gece gecirmistik.. hep kulagima beni cok sevdigini, bensiz bir Hayat düsünmedigini fisildadi, sogukluk günleri geride kalsin, sogumayalim, birbirimizi hergün daha cok sevelim dedi..Sabah acele acele cikti gitti..aksam üstü aradi..ben isvecdeyim canm kusura bakma, arkadaslari cok israr etti dedi..

sadece o an istemdisi gözyaslarim akti.. icim yandi..böyle anlatamiyorum o hissi.. sicak birseyler akti sanki..aci Verdi ama..
 

yukarıdaki cümle varken bu buluşma bana hiç masum gelmiyor.üstelik kocasına aşık(!)bir kadın, adamın kendisine ilgisi olduğunu bile bile o kartı neden alır ki:26:
 




Esmeri az cok konularından biliyorum neredeyse 1 yıldır. Şu anda aylardır kendisini istemediği annesinin özlemi çeken, evlatlıktan reddedilen,çevresinde ne bir arkadas ne komsusu olmayan buhranın ortasında bir kişiye yorum yapıyorum ben.Kocasını aldatan birine değil.Kocasıyla naptıgı ne ettıgı şu anda umrumda değil.Esmerin ruh halinin yerinde oldugunu düşünmüyorum ve dış kapının dış dış mandalı olarak bizlerde bence şu etapta bu bahsettıgım duruma uygun yorum yaparsak iyi olur kanaatindeyim..Çok hassas bir sınırda.Bişeylerin ufacıkta olsa sebebi olmak istemem ben.Vİcdanım el vermez buna benim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…