- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Aynen katiliyorum
Burda ki cogu insan yalnizligin nasil aci birsey oldugunu bilmiyorlar belli ki. Esmerimsin kisilik olarak zaten soguk bir insan. Hemencik kaynasamiyor kimseyle. Ailesi de onu terk etti, kocasi da hovardalik pesinde, ne arkadasi ne bi dostu var. Kimsesiz olmak nasil bisey anlayabiliyor musunuz? Bir destekcin yok, hayatta yapayalnizsin???? Ben esmerimsinin bilincli olarak gidip kocasini aldattigini dusunmuyorum. Ondaki artik bi yardim cagirisi oldu. Kiz birine tutunmak istiyor, yaninda bi nefes, bi sicaklik olsun istiyor. Ben onu anliyoru; suclamiyorum da.
Kesinlikle odalari ayirip, mario yu hayatindan cikarmalisin. Daha iyi insanlarla tanisip, sevilmene, yeniden yepyeni bembeyaz bi sayfa acmana engel oluyor o artik bu saatten sonra. Adam duzeltmek degil hala kirip dokmekle mesgul..
Esmeri az cok konularından biliyorum neredeyse 1 yıldır. Şu anda aylardır kendisini istemediği annesinin özlemi çeken, evlatlıktan reddedilen,çevresinde ne bir arkadas ne komsusu olmayan buhranın ortasında bir kişiye yorum yapıyorum ben.Kocasını aldatan birine değil.Kocasıyla naptıgı ne ettıgı şu anda umrumda değil.Esmerin ruh halinin yerinde oldugunu düşünmüyorum ve dış kapının dış dış mandalı olarak bizlerde bence şu etapta bu bahsettıgım duruma uygun yorum yaparsak iyi olur kanaatindeyim..Çok hassas bir sınırda.Bişeylerin ufacıkta olsa sebebi olmak istemem ben.Vİcdanım el vermez buna benim.
el bebek gul bebek buyutmekle onun isteklerine saygı duymamak aynı şeylermi kontes?
Bir anne olarak evladin her isteğine saygi duyar misin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben tanımam. her üye birbirini tanımak zorunda değil. herkesin yaptığı yorum da kendini ilgilendirir. ben bu konuda yazdıklarına bakarak birşeyler söylüyorum.hem ruh hali ne olursa olsun bu evli bi kadının kendisini başkasının kollarına atmasını gerektirmez. kendine yazık eder.
Aynen katiliyorum
Burda ki cogu insan yalnizligin nasil aci birsey oldugunu bilmiyorlar belli ki. Esmerimsin kisilik olarak zaten soguk bir insan. Hemencik kaynasamiyor kimseyle. Ailesi de onu terk etti, kocasi da hovardalik pesinde, ne arkadasi ne bi dostu var. Kimsesiz olmak nasil bisey anlayabiliyor musunuz? Bir destekcin yok, hayatta yapayalnizsin???? Ben esmerimsinin bilincli olarak gidip kocasini aldattigini dusunmuyorum. Ondaki artik bi yardim cagirisi oldu. Kiz birine tutunmak istiyor, yaninda bi nefes, bi sicaklik olsun istiyor. Ben onu anliyoru; suclamiyorum da.
Kesinlikle odalari ayirip, mario yu hayatindan cikarmalisin. Daha iyi insanlarla tanisip, sevilmene, yeniden yepyeni bembeyaz bi sayfa acmana engel oluyor o artik bu saatten sonra. Adam duzeltmek degil hala kirip dokmekle mesgul..
Konunun basindan beri sizin bir suru yorumunuz var bu konuda.
Esmerimsin kocasini aldatmis, cok cok kotu bi kadin sizin gozunuzde. Bunu soylediniz durdunuz. Daha neyin savasini veriyorsunuz? Birbirimize fikrimizi kabul ettirme savasi mi bu? Esmerimsine yardimci olmaya calisiyoruz; siz yardimci olmadiginiz gibi tutturmus birseyde sayfalardir yikici seyler yazip duruyorsunuz. Derdiniz ne? Ne ben, ne de benim gibi esmerimsini gonulden anlayan insanlar size "aaa evet ikna oldum, meger ne hakliymissin sen" gibi birsey yazmayacagiz. Anca susmanizi bekleyecegiz.
Yardimci olmayacaksaniz, kalabalik etmeyin. Artik yorumlariniz konu disi olmaya basladi. Konuyu dagitmaya hakkiniz yok.
Konunun basindan beri sizin bir suru yorumunuz var bu konuda.
Esmerimsin kocasini aldatmis, cok cok kotu bi kadin sizin gozunuzde. Bunu soylediniz durdunuz. Daha neyin savasini veriyorsunuz? Birbirimize fikrimizi kabul ettirme savasi mi bu? Esmerimsine yardimci olmaya calisiyoruz; siz yardimci olmadiginiz gibi tutturmus birseyde sayfalardir yikici seyler yazip duruyorsunuz. Derdiniz ne? Ne ben, ne de benim gibi esmerimsini gonulden anlayan insanlar size "aaa evet ikna oldum, meger ne hakliymissin sen" gibi birsey yazmayacagiz. Anca susmanizi bekleyecegiz.
Yardimci olmayacaksaniz, kalabalik etmeyin. Artik yorumlariniz konu disi olmaya basladi. Konuyu dagitmaya hakkiniz yok.
bazı insanların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek çünkü :) çözüme katkıda bulunmazlar mantıklı bir öneri sunmazlar amaçları birilerini tahrik edip tartışma yaratmak..muhattap olunmayınca da çıldırmış gibi aynı şeyi yazıp duruyolar..
Ben artık mahalle kahvesine dahil olmak yerine direkt kib liyorum sende öyle yap..
Ayrica konu sahibesi şuan bu minvaldeki bir çok konuya yapilan yorumdan daha anlayisli karsilaniyor .)) ayrıca kimi kavgaya cekmisiz hakaret etmisiz ortada bir konu var ve hur irademizle yorumluyoruz izin alacak değilim ya da değiliz kimseden komikligin lüzumu yok .))
Ayrica konu sahibesi şuan bu minvaldeki bir çok konuya yapilan yorumdan daha anlayisli karsilaniyor .)) ayrıca kimi kavgaya cekmisiz hakaret etmisiz ortada bir konu var ve hur irademizle yorumluyoruz izin alacak değilim değiliz kimseden komikligin lüzumu yok .))
Ayrica konu sahibesi şuan bu minvaldeki bir çok konuya yapilan yorumdan daha anlayisli karsilaniyor .)) ayrıca kimi kavgaya cekmisiz hakaret etmisiz ortada bir konu var ve hur irademizle yorumluyoruz izin alacak değilim değiliz kimseden komikligin lüzumu yok .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?