defol

İlahi adaleti cok severim kişi kınadığı başına gelmeden gitmiyor dünyadan şu kınayıp dalga geçenlerde inş birgün yapayalnız,kimsesiz savunmasız acılar içinde kalmak ne demek öğrenmezler :)

Bana terapistim ne demişti biliyomusun?(ki kendisi türkiyede bilinen oldukca parlak kariyeri olan bir insandır)

Bazen tamamen seninle alakasız eşinin kendiyle sorunları yüzünden aldatılırsın..

Bazende aldatılmana sebep sensindir..

Burda esmerimsini buna iten mario oldu..

Ayrıca burası özgür bir platform insanların fikirlerine müdahele etme cürretinde bulunup konu sahibine ve çözüme katkıda bulunmak yerine burayı mahalle kahvesine cevirmeye calısanları zevkle şikayet ettim

ben tanımam. her üye birbirini tanımak zorunda değil. herkesin yaptığı yorum da kendini ilgilendirir. ben bu konuda yazdıklarına bakarak birşeyler söylüyorum.hem ruh hali ne olursa olsun bu evli bi kadının kendisini başkasının kollarına atmasını gerektirmez. kendine yazık eder.

Bir anne olarak evladin her isteğine saygi duyar misin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oğlum yabancıyla evlenırken aslan oglum yabancı gelın alıyoruz dıyıp kızım yabancı bırıyle evlenmek ısteyınce aaa hayır kesınlıkle olmaz deyıp kapının onune koymam

Bu konuda zaten hemfikiriz ki ilk yorumumda dedim zaten.Bu evlilik bitmiş okeye dönüyor diye.Ama bunların altında yatan sebebin tamamiyle ailesi tarafından reddedilişi oldugunu biliyorum.Evleneceğini söylediği zamanda çok uyarmıştık...Herkes hata yapar ve malesef yaptıgı hatanın bedelii çok ağır ödüyor.Hem o anlattığı destansı aşk patladı hem ailesinden oldu.Kendimi onun yerine koyunca bile kötü hissediyorum.Bilmiyorum ben duygusal yaklasıyorum biraz sanırım.

anne degilim ama bir evladim olsaydi onu Secim yapmak zorunda birakmazdim..
beni yanlistan korumak isteyebilir ama yanlis yolu secmis olsam bile yanimda olmali..
cocuk degilim ama düstügümde, elini tutmaliyim..

mutsuzluktan öldügünü görsem, düsman muamalesi göstermezdim cocuguma..

bana Hayat vermis, beni bu yasima getirmis olabilir ama beni onun yürüdügü yollari yürümeye zorlayamaz..

Konunun basindan beri sizin bir suru yorumunuz var bu konuda.

Esmerimsin kocasini aldatmis, cok cok kotu bi kadin sizin gozunuzde. Bunu soylediniz durdunuz. Daha neyin savasini veriyorsunuz? Birbirimize fikrimizi kabul ettirme savasi mi bu? Esmerimsine yardimci olmaya calisiyoruz; siz yardimci olmadiginiz gibi tutturmus birseyde sayfalardir yikici seyler yazip duruyorsunuz. Derdiniz ne? Ne ben, ne de benim gibi esmerimsini gonulden anlayan insanlar size "aaa evet ikna oldum, meger ne hakliymissin sen" gibi birsey yazmayacagiz. Anca susmanizi bekleyecegiz.

Yardimci olmayacaksaniz, kalabalik etmeyin. Artik yorumlariniz konu disi olmaya basladi. Konuyu dagitmaya hakkiniz yok.

Jerry beni anladigin icin sana cok tesekkür ederim.. az cok taniyorsun beni.. az dertlesmedik..

sadece anlaman bile yeter..yanimda oldugunu hissediyorum..

Yazarken size mi soracaktim pardon..yahu bir gidin

bazı insanların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek çünkü :) çözüme katkıda bulunmazlar mantıklı bir öneri sunmazlar amaçları birilerini tahrik edip tartışma yaratmak..muhattap olunmayınca da çıldırmış gibi aynı şeyi yazıp duruyolar..

Ben artık mahalle kahvesine dahil olmak yerine direkt kib liyorum sende öyle yap..

O zaman arkadasiniz konuyu sizlere anlatsaydi .))

Katiliyorum.

Yaptim :)

Ayrica konu sahibesi şuan bu minvaldeki bir çok konuya yapilan yorumdan daha anlayisli karsilaniyor .)) ayrıca kimi kavgaya cekmisiz hakaret etmisiz ortada bir konu var ve hur irademizle yorumluyoruz izin alacak değilim değiliz kimseden komikligin lüzumu yok .))

Son düzenleme:
Ve evet YETİŞKİN bir evladın varsa onaylamazsan da onun görüşüne saygı duymak zorundasın çünkü onun kararı..onun hayatı..

Tabi biz türklerin daha oraya gelebilmesine 100 sene falan var..

Esmerimsin senin şansızlığın medeniyetin ve bireysel haklara saygının olduğu bir yerde yaşayıp malesef daha henüz bunun ne demek olduğunu bile bilmeyen bir kültürden gelen bir ailede doğman..

Bilmiyorum orda mı büyüdün büyük ihtimal avrupa kültürüne daha yatkınsın ama ailen kendi oryantal kültürlerine göre yaşamanı bekliyolar..ikisi arasına sıkışıp kaldın..

Ben senin yerinde olsam asla taviz vermem mariodan ayrılıp kendi basıma bir eve cıkıp yepyeni bir hayat kurarım kendime..tabi söylemesi kolay önce terapiye baslıcaksın daha sonra adım adım gerçekleşicek hepsi..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir hatadir oldu diyelim ama ikinci kez gorusme esinin ysptigida affedilir bisiy degil fakat senin ysptiginda normsl bidiy degil , yani ofkeliyim diyrsun pki tamam fakat bu kendini baskasiyla teselli etmen anlamins glmiyor

Ben başından beri bu ilişkiye sıcak bakmadım çünkü aşk bir süre mutlu etmeye yeter.
Evlilik sadece aşkla, arkanda anan baban olmadan, sahipsiz yürümez.

Bir erkek isterse altın olsun aileyi silmeye değmez.

Bazı aileler mantıksızca razı değilim der sevdiğinden ayırmaya kalkar.
Ama gerçekten mantıklı bir gerekçeleri yoktur, dinlemeyip inat etmeni anlarım.

Ama senin ailenin tek derdi elalemin çenesi değildi bence, sanmıyorum.
İnsanların memleketi, örfünün adetinin başka oluşu bile evlilikleri çıkmaza sokuyorken
senin Mario ile bir ömür düşlemen aileni nasıl korkutmasın?

Sonuçta evlendin, aileni ezerek evlendiğin için mutsuz oldun. İçinde bir şeyler eksik kaldı haklı olarak.
Mario bu bunalımlı kıza 5 gün dayandı 5 ay dayandı sonunda soğudu gitti nerede o büyük aşk?

Sen aşkın için ailenden vazgeçtin o nelerden vazgeçti senin için?
Yalan söylemesi seni yaralıyor, sen daha sevgiliyken Mario'nun seni aldattığı ile ilgili konu açmıştın.
Sonra yanlış anlamışım demiştin diye hatırlıyorum.

Ben o aldatmanın gerçek olduğuna inanıyorum nedense..
Her neyse güven vermiyor, güvenilir olmadığı bu son yalanıyla da belli oldu.

Aşığız diye kör oluyoruz, uçuruma yürüyoruz ve ailemizden ne olursa olsun elimizi
bırakmamasını bekliyoruz. Bu kadarı fazla bencilce geliyor bana.

Ailem yüzünden bu haldeyim diyerek bunun arkasına sığınma.
Senin ailenden dinlesek kim bilir oturur onları teselli ederiz. Kimse evladından kolay kolay vazgeçmez.

Mario'ya yapışıp kaldığın kadar git annene yapış, kovulsan da gurursuz olsan da her lafı yut, yalvar.
Elin yalancı adamına değiyor anne için nelere değmez..

Aldatma kısmına hiç girmiyorum bile Mario'ya değil sana değil zavallı şahısa acırım.
Kimsenin masum duyguları ile oynamaya hakkın yok..
Evet bunalımın eşiğinde olsan bile..
Suçlu o değil çünkü..

yahu kontes tüüü kaka sen soylesın sen boylesın desek yerden yere vursak elımıze ne gecer sen soyle ne gecer?

Kimseden izin almayın tabii.
Kimin haddine bu..
Sadece şöyle bir şey var,konu sahibinin konularına çok denk geldim yorum yapmadım her defasında üzüldüm inşallah ailesinin ahını alıp mutsuz olmaz dedim.
Gerçekten zor bir durum ve muhremelen düşünemiyor,biraz anlamaya çalışıp kırmasak birbirimizi?
Gerçekten bu ona bir şey katmaz.
Kendimi yerine koyuyorum heralde biterdim.
Biraz böyle düşünelim..

LG-P710 Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…