defol

Bak annen kirgin kaldi ki haklida yine git kapisina...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kadin seni istemiyorum, öldün sen diyor, ben daha napayim..

huzurumuzu kacirma, git yoluna diyor.. birzamanlar gögsüne huzur buldugum kadin, bana düsman gibi bakiyor, el gibi, yabanci gibi..

Tamam artik görüşme artik o çocukla Mario denen oyun karakteri zimbirtiyi da at gitsin uç cani vardi benim bildiğim atari zamanlarında epeyi oynardik bütün canlari kullandin gordun

yahu inanamıyorum bizim kadınlarımız ne kadar anlayışlı yorumlar yapmış...
seni anlıyorumlar seni yadırgamıyorumlar yargılamıyorumlar .
valla bravo.
Kadın kocasını aldatmış neyden bahsediyosunuz!
adamı göndermek istememesinin sebebi de onu kendi gibi zannetmesidir bence.
giderse kesin aldatır korkusu.
yazık

Ya amma saf insanlarsınız hangi erkek sırf tarihi ya da turistik yerleri görme aşkına karısına aylar öncesinden gitmeyeceğine söz verdiği ve gittiğinde karısını kaybedeceğini göze alarak gider???

Adam bildiğiniz aldatıyor bence esmerimsini tıpkı daha önce olduğu gibi..

Anneside sonsuz haksız..kızının evliliğini onaylamazsın fikrinide söylersin ama yetişkin bir insanın tercihine fikrine saygı duyup onun yanında olmak zorundasın!!! Evladını reddetmek ne ya!

Nehir bu forumda adamina gore muamele var .)))

marionun hiç suçu yokmu sizce?:44:

aynen bu yoruma katılıyorum esmerım hatalıysa ondan daha cok hatalı olan aılesı ve mariodur

Esinin tatile gitmesine izin vermeyen insanin ilk firsatta aldatma girisimi. Sonra da bunu esine olan ofkesine yikma cabasi. Kisi kendinden bilirmis isi. Esinizi neden tatile yollamadiginiz belli. Sizin gibi davranmasindan korkuyosunuz. Ciftler yeri gelir bir baslarina tatile gidebilir. Evlendik diye ozel alanimiz kalmayacak mi ya.

Valla ailesiyle neler yasadigini bilemez kimse bazen evlatlar öyle can yakıyor ki annesini de dinlemek lazim

halbukı siz çok zor bır araya gelmıstınız. değmezmiş savaştıgına mario ıcın ama sende resmen aldatmıssın onu. aldatmak yerıne terketmelısın

Yoo konu sahibesi aldatildigi halde evlenmiş bunu bile bile neden Mario suçlu olsun adamin karakteri belliymis

eşi sanırım bahsettiğiniz şahıs. yaptığı hoş bişey değil ama şimdi konu sahibinin yaptığına ne demeli?aldatma mı olmalıydı bunun karşılığı? kendini haklıyken haksız duruma düşürdü hatta çok daha kötü bi durum ama neyse. yüzüne bakabilecek mi eşi dönünce acaba.

hayir yok, bizim toplumuzuda kültürümüzde suclu hep kadindir..

evliligi kurtartmak zorunda olan, asaglanmak zorunda olan, aldatilmayi hak eden.. hatta dayak bile hakeden sadece kadinlar..

erkeklerin hic bir sucu yok.. karisi kadin olaydi Adamin sucu ne..sonucta o bir erkek.. istedigini yapar..

aynen bu yoruma katılıyorum esmerım hatalıysa ondan daha cok hatalı olan aılesı ve mariodur

Esmerim hatalı zaten hicbirimiz aferin iyi yapmışsın demeyiz ama kadın kocasından zerre değer görmüyor aileside reddetmiş..yalnızlıktan ve güçsüzlükten ne yaptığını sapıtmış durumda..

Esmerimsin defalarca yazdım tekrar yazıyorum Almanya psikoterapinin cenneti üstelik sıgortanın karşıladığı tek memleket..almanyada terapi almayana tuhaf gözle bakıyolar(eski erk arkdsm almandı) lütfen hemen kendine iyi bir psikoterapist bul ve düzenli tedaviye başla..nasıl güçlendiğini düzeldiğini 6 ay sonra görceksin..mario yada tekmeyi bas o adamdan kocada olmaz sevgilide..

Ya güzelim sende suç türk zihniyetini biliyosun gelip buraya konu açıyosun ne tepki alacağın belli..

Baksana %90 ı kocanın yaptığı hareketi normal karşılamış seni ayıplamış çünkü burası türkiye erkek yapar kadın evde bekler :)

Sen suclusun esmerimsin adam sana sadakatini aldatarak göstermiş bir yigin sorun yasatmis sen oturmuş hala durumun öfkeli olduğundan kaynaklandigini anlatiyorsun sen de onu aldattin eee şimdi Mario suçlu mu

ben sana hakvermıyorum ama anlıyorum senı
sevgiye açsın ve o an yanında şevkat gösterebılcek bırını ıstedın ve onu aradın
burda bircok kadın ailesi tarafından sevgi görmedıgı için yanlış insanlarla evlenıp sonrasında pişman olmuştur cok okuduk burda boyle hıkayeler
aslında sen degıl senı bu halde bırakan aılen ve sana anlayışsız davranan mario senden daha suclu
bak ben seni yargılamam zaten haddimede olmaz ama eger yorumlarıma bıraz deger verıyosan bırak şu mario denen pisliği
bi bak aynada kendıne bu sen misin?
inan ayrılıcaksın ve bundan daha zor gunlerın olucak uzuluceksın ozlıyceksın ama toparlanmaya başladıgında anlayacaksınkı yenıden nefes alıyosun işte o zaman eskı çilem olucaksın
ve lütfen kendını hazır hıssetmeden bırıyle gorusme yagmurdan kaçarken doluya tutulma...

Yoo konu sahibesi aldatildigi halde evlenmiş bunu bile bile neden Mario suçlu olsun adamin karakteri belliymis

Mario beni evlenmeden önce aldatmadi!!

hep yanimda oldu, saygili sevgili sabirli davrandi.. ama benim onu skimalarin onu bunaltti, aglama krizlerim soguttu onu.. uzaklasti benden.. evden cikmayan Adam eve gelmek istemedi.. ses tonunu yükseltmeler basladi.. kusur bulmalar baslandi.. ayrilalim dedim ciddi ciddi.. hayir gecici bir durum iyi degilm dedi.. aile kurmak istiyorum Ileride cocugumuz olsun istiyorum dedi (tabiki böyle birsey olmayacak!) inanadim..umutlandim ama belliki gecici degil..yoksa böyle sirtimdan vurmazdi..

bazi seyleri düzeltmek icin gec kaldim yada kaldik.. son belli..

Aldattığını bile bile evlenmişsin be esmerim, bir insan 7 sinde neyse 70 inde de o oluyor genelde..Eşinin geziye o şekidle gitmesinin altında kesin bir şeyler var..

Bu arada sayfaları okumadım, yazdıysan görmedim..

Senin yaptığın şeye değinmiyorum bile..Yargılamak, laf etmek haddimize değil, ama büyük yanlış..Bir kadın değerini kendi belirler..Yapmayın bunu kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…