- 7 Mayıs 2014
- 582
- 113
- 63
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Butun yorumlari okumadim ama ben nedense esmerimsine hak verdim..
Benimde ofkem yikicidir. Bu Mario son zamanlarda asiri derecede simardi. Ylan soyleyerek gitmesi, kafasina gore, bekar biri gibi davranmasi.. O ne yapiyor acaba suan orda dusundunuz mu? Ne belli onunda esmerimsini aldatmadigi?
Bu kadari da fazla. Turk e bosanmanin esiginde oldugunu soylemelisin bence. Mario da artik okkali bir tekmeyi hak ediyor.
cok canimm yaniyor..bogazimda koca bir yumruk, yutkunamiyorum..
cok öfkeliyim.. adini duyunca icim titrerdi simdi anmak istemiyorum.. yaptigi hic hic normal degil.. bazilarina göre normal gelsede..
bende sütten cikma ak kasik degilm..aldatan kendini kandirir ve aldatir biliyorum.. cirkin bir olay.. kendine saygini yitirirsin ama benimki sadece Zaman gecirmek ve masum bir sarilmadan ibaretti.. sadece birisinin yakinligini, sicakligini hissetmek istedim..!!
Iyice işi yataga dökseydin o sıcaklığı cok guzel hissederdin... bi git Allah aşkına ya.. yaptigin seyin bahanesi mazereti yok.. aileni herseyini mario icin sildin simdide mario yu aldatiyosun.. hic akli basinda yasinin insani degilmissin kusura bakma.....cok canimm yaniyor..bogazimda koca bir yumruk, yutkunamiyorum..
cok öfkeliyim.. adini duyunca icim titrerdi simdi anmak istemiyorum.. yaptigi hic hic normal degil.. bazilarina göre normal gelsede..
bende sütten cikma ak kasik degilm..aldatan kendini kandirir ve aldatir biliyorum.. cirkin bir olay.. kendine saygini yitirirsin ama benimki sadece Zaman gecirmek ve masum bir sarilmadan ibaretti.. sadece birisinin yakinligini, sicakligini hissetmek istedim..!!
Resmen tren yapmis hatun...cem yilmaz misali hani marjinal bizdik..birde yorumlar içinde boyle hak verenler olmuş ben nerdeyim lan dedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
komsuna sarıl,kız arkadaşına sarıl..
elin adamının sıcaklığını kımse masum karşılamaz..
çocukta pesını bırakırsa ne ala..
Anlayabilecek kadar geniş olamadık canim kusura bakma....biraz beni anlaminiz icin yazdim, kendimi savunmak icin degil!!
yok kimsem, komsum yok, kiz arkadasim yok, kuzenim, teyzem, hic kimsem yok.. mariodan baska..ama artik oda yok.. zaten kangren olmus bizim iliski.. bizim evliligimize evlilik demek evlilik kurumuna hakaret olur..
cocuk pesini birksa ne ala, bu ne demek??
yok kimsem, komsum yok, kiz arkadasim yok, kuzenim, teyzem, hic kimsem yok.. mariodan baska..ama artik oda yok.. zaten kangren olmus bizim iliski.. bizim evliligimize evlilik demek evlilik kurumuna hakaret olur..
cocuk pesini birksa ne ala, bu ne demek??
biraz beni anlaminiz icin yazdim, kendimi savunmak icin degil!!
Valla bende de oldu. Dizi gibi. Bir olur iki olur ama her bölüm dizi.yani. öyle bir his oluyor bende
firmamizin bir departmani yüksek basarisindan dolayi 3günlük gezi kazandi, bu departmanda benim esimde var.. ödül isvec gezisi, esim bana söz vermisti gitmicem diye cünkü bunu ondan rica ettim, konustuk, anlastik(ben öyle saniyordum)
dün sabahin köründe ise gidiyorum diye evden cikti(normalde hep beraber gidip geliriz ayni firmada calisiyoruz) ama bu sefer acelesi vardi..(yani planlamis hersey) ise gittigimde masasinda bulamadim.. aradim Telefon kapali.. icime bir kurt düstü ama ihtimal vermedim.. aksam üstü mesaj atiyor birde (arayamiyor bile) arkadaslari rahat birakmamis.. gaza gelmis..gitmis oyle.. tabiki yalan.. pasaport vs. olmadan nasil gidiyorsun elini kolunu sallaya sallaya..
aylar öncesinden belliymis cünkü ona göre oda ve bilet ayirtiyor firma.. bana söz vermisti, senden önemli degil demisti.. gittikleri otelin adini zaten biliyordum is yerindekiler konusup duruyordu, aradim hemen oteli ve gercekten gitmis..yikildim.. pazar aksami dönecekler.. emin degilm eve alacagimdan..
uzun zamandir ilgisini belli eden bir türk genci(evli oldugumu bilmiyor, özellikle saklamadim ama bilmiyor iste)
sigortaci kendisi, firmada tanistik, kartini vermisti sirf is icin degil görüsmeyi isterim ararsan cok sevinirim demisti
onu aradim, iyi degilm disari cikalim dedim, ciktik birseyler ictik.. sonra yakinlastik(yatak olayina girmedik) ama sigara icmek icin disari ciktigimizda sarildim oda karsilik verdi sarildi smkisi.. sabaha Kadar yanyana yürüdük, oturduk, konustuk, kendimi tutamayip agladigimda ailemle kavga ettigimi söyledim..
bana hayallerinden bahsetti, beni masum bir kiz cocugu gibi gördügünü söyledi..yine görüsmek istiyor, ayrildigimizdan beri mesaj yagmuruna tuttu beni..ona ilgim yok, ama öfkem yüzünden daha Ileri gitmekten korkuyorum... sonucta bu yaptigim aldatmaydi.. yinede pisman degilm..cok öfkeliyim.. resmen sirtimdan vurdu.. son zamandir cok sabrediyorum ama güvenim kalmadi..yikti beni..kandirdi, salak yerine koydu..
bu arada esim yabanci, macaristanli,
napicam ben.. nolcak benim sonumm..önümü göremiyorum..kahroldum..
Mario seni sen marioyu elde edene kadar askiniz kiymetliymis boyle derin anlamlar bindirmissiniz kutsal ask olduğuna inandirmissiniz adam sizi aldatsada kabul etmissiniz anneniz bir Mario edememiş sizin nazarinizda sonra evlenmişsiniz büyüsü bozulmuş hepsi bu..yani saçma sapan bir ilişki saçma sapan şekilde ilerlemiş leyla ile mecnun değilsiniz acin gözünüzü bitirin evliliginizi gidin ailenizden özür dileyin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani hala savunulacak birşey yapmadığını düşünüyorsn, cogzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?