Değer bilmez eş....

ILGIN06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
1.834
6
116
İzmir
kızlar bu sitelerde çok yorum yaptım,şimdi sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.

eşimin 2 ay önce yakın bir ile tayini çıktı,servisle gidip geliyordu,tabi bunun için saat 6 da çıkıp ancak saat 21 de geliyordu,çok üzülüyordum bu duruma vekendi kurulu düzenimi bozup tayin istedim...dün açıklandı,tayinimiz çıkmış...ben çok sevinçliydim,ama o hiç sevinmedi,halbuki ortak kararımızdı bu.kutlayalım mı dedim tepki bile vermedi,neden böyle davrandığını sordum sakince,yine tepki yok,gitti erkenden yattı arkasını dönüp...
tabii ben de kızdım,duvarla tartışır gibi tartıştım,yine tepki yok...sabah seni seviyorum diye mesaj atmış,ben de beni sevseydin beraber verdiğimiz tayin kararında beni yalnız bırakmazdın,ben başımın çaresine bakarım rahat ol yazdım...
ben ne yapayım kızlar lütfen akıl verin

belkide o an kafası baska seye takıktı
yada aklında hmen plan yapmaya basladı
ev değişecek o olacak bu olacak bir sürü iş
böyle tasınma işleri erkeklere zor gelir cünkii
o yüzden karsılık vermemiş olabilir
ama bak sabah hatasını anlamıs ne güzel yerimseniben

gerçekten çok garip canım...kızmaktada haklısın sen onun için bunu yapıyosun ki yaptığın kolay bişey değil o ise oralı olmuyor ben yıkılırdım resmen...sebep ne olabilir bilmiyorum ama bence açık açık sormalısın derdi neymiş anlamaya çalış sonra tekar bi düşün.biliyosun erkekler gariptir belki kötü hiçbir sebep yoktur ..hep kadınlar fedekar hepp....umarım yoluna girer canım bende merak ettim valla sebebini..

çok sağolun arkadaşlar,biz daha yeni evliyiz,ayrıca bu şehire de eş durumundan geldim bir sene bile olmadı geleli,benim kızdığım tepkisiz kalması,destek de olmuyor,sinirden kötü söz çıkmasın ağzımdan diye susuyorum,küsüyorum

bu kulüp de olmasa...

canım sordum,adam yerine koyup cevap bile vermiyor ki...ki burada çok iyi bir düzen de kurdum,okul ortamım iyiydi,öğrencilerimi SBSye hazırlıyordum tam gaz...şimdi onların hakkını yiyorum gibi geliyor.

haklısınız.
gerçi erkekler oldukça stres yaparlar taşınmayı vs.
ama esasen siz de yeniden eşya toparlayacaksınız,yorulacaksınız,
çevre değiştireceksiniz.daha anlayışlı olması lazımdı.
bence serin bir duruşla bundan sonraki tavırlarını izleyip ona göre
konuşun..

Çok garip geldi ama eşin belki stres yapıyor. Taşınmak yeniden düzen kurmakta kolay değil. Vardır kafasına taktığı birşey... yakında ortaya çıkar merak etme..

dün ,ona çok kırgın olduğumu,beni hayatında son sıralara koyduğunu hissettiğimi söyledim, hep şu ''ben ''dili dedikleri ile konuştum ama yaramıyor.tepki yok...şimdi 4 defa aramış ben başımın çaresine bakarım diye msj atınca,kırdıktan sonra anlamı yok.
zaten açmıyorum telefonu kırıcı sözler çıkacak ağzımdan
sizden başka kimseye anlatamıyorum hissettiklerimi,ben burada aynı zamanda ailemi de bırakıyorum,doğduğum sevdiğim şehri bırakıyorum...sadece onun 2 saatlik uykusu için,ama bunları söylersem çok kırılacak

Önemli olan ne dediğin değil neyi ima ettiğin nasıl söylediğin.Erkekler odundur az biraz hissetmezler eşlerinin iyi niyetlerini amaçlarını.Güzel dille içinden geçenleri söyle ona.Hem tartışsanız dahi bu kötü birşey değil.En azından kesin bir sonuca varırsınız.Evliliğimden öğrendiğim şeylerden biri erkeklerin kırılıp kırılmayacağına fazla bakmayacaksın.Olan sana olur canım.O unutur gider olayları.Tüm bu aşamalardan sonra kararı kendisi versin.

haklısın aslında,çünkü olan hep bana oluyor,giden benden gidiyor...teşekkürler canım

canım zaten 2 saat yol gidiyormuş yani senin yanına geliyor neden sevinmesin ilginç ama başka bir derdi vardı belki bişeye sıkılmıştır.yada yeni ev yeni masraf taşınma bunlara sıkılmıştır.kendi belkide alışmıştı artık o şekilde gidip gelmeye o yüzden bozulmuş olabilir sıkma canını kavgada etme sakin sakin konuş kırıldığını tepkisinin yanlış olduğunu anlat

canım keşke ortada tepki olsa,o da yok ki,şimdi küsüm ona,çok sinirliyim çünkü.....dün aslında çok sakin şekilde konuşmaya çalıştım amaduvar oldu sanki,iyi demedi,kötü demedi,konuşmadı,anlayabildiğim zaman size de yazacağım inş.

Kızma, küsme,sakin ol..
Bi dinle bakalım adamı, bir açıklaması vardır..

ortamını en önemlisi öğrencilerini bırakmak oldukça zordur eminim ama yeni evlisiniz üzerine gittikçe bu konunun inan olay büyür....var ma üstüne ben artık 5.yılım dayım çok kızdıgımda yanına gidip sarılıp ya sen ne biçim adamsın şeklinde başlıyorum o aslında ona sarıldıgımı sanıyor ya yanlıs bır sanı bu...aradan ıstedıklerımı soyluyorum hem benı dınlemıs oluyor....hem kavga anında erkek savunmaya gecıyor yada tepkısız kalıyor kavga cıkmasın dıye....ozaman kım haklı kım haksız hersey allak bullak oluyor ınsan kendı kendıne tavır yapıyor....valla bak bos yere surat asma guzellıkle yaklass basla soylenmeye sen nasıl deger bılmez adamsın yahuuu seklınde güll gülde alttan lafı sok arada cımcır

canım yaa, kendimi yerine koydum da ben de çok üzülür çok kırılırdım
inşallah bir açıklaması vardır
yoksa bu ilgisiz umursamaz hali seni daha çok kereler üzer canım benim

benim için zaten zor dediğin gibi...bu evimize çok özenmiştim...şimdi çok karışığım,değer miydi diye düşünmeden edemiyorum

canım yaa, kendimi yerine koydum da ben de çok üzülür çok kırılırdım
inşallah bir açıklaması vardır
yoksa bu ilgisiz umursamaz hali seni daha çok kereler üzer canım benim

üzdü gülüm zaten yeterince,ilk değil ki,konuşamıyoruz biz...

benim için zaten zor dediğin gibi...bu evimize çok özenmiştim...şimdi çok karışığım,değer miydi diye düşünmeden edemiyorum

kuzum şöle düşünelim bir de...bak benim eşimin tayini çok uzağa çıktı..ve iki sene ayrı kaldık arada gitsemde ne fayda ben gittiiğimde çalışıyor oluyordu evi derledim topladım döndüm ..çok zorlu süreçlere girdik..ki başkası olsa benim yerime yüz kez ayrılırdı..yanyanasınız o arada geçecek vakti bir kaç saatde olsa birliklte geçireceksiniz akşam yorgun gelip tak yatıp uyumayacak aksam bırseyler yapabıleceksınız ev kurulur oğrencılerınede alısırsın dost yok artık bu devırdede arkadas da edınırsın ama es sevdıgın es pek bulunmuyor o acıdan bak ...

Yeni evli oldugunu yazmissin, demek ki esini daha tam taniyamamissin. Esinin sakin bir yapisi vardir belki de, bunu neden kendine sorun yapiyorsun ki?
Simdiden her seyi böyle kafaya takarsan, yandin valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…