Değersiz Hissetmek

Bazen olayları sıcağı sıcağına anlatmak sevgiline ikinize de iyi gelecek olandır. Şimdi sen kendini bi onun yerine koy değişik davranıldığını farkettiğin anda bi soğuma gelir biz hanımlarda daha fazla hatta. Aramasın oda şu an kırgın olabilir bir tepkisi olmasına sevinmelisin. Bu seni önemsiyorum demek aslında şu an arada belki çok farklı bir şekilde kavga edeceksiniz. Biraz kendinize de ona da zaman verin

Benim herif dayak yese o kpyi bulur ellerini kırarım

Seven sevdiğine kiyamaz, ben dayak yedim diyen sevgiliye sarılırsın o kadar. O iğrenç tipten sana hayır gelmez hemen ayrıl

Yuh ya bu bencil herifi lütfen hayatından çıkarır mısın !!!!
İnsan bi kızar babaya hatta karşısına çıkar sevgilisi nasıl doversin der
Bu adam kari gibi bana yansıtma demiş prenses
Bas şuna tekmeyi ezik

Babanızdan şiddet gördüğünüzü öğrenmesine rağmen, bu meseleyi bana çok yansıttın diyen ayıyı hayatınızdan çıkarın. Böyle bir tip yarın birgün ters bir hareketinde sen babandan alışıksın bile diyebilir.

Döngüyü tekrarlayıp seni anlamayan cezalandıran sadece iyi halinle seven biriyle birlikte oluyorsun.Ayrılsan iyi olur

Duygusal yukunuzu yansıtmıs olabılırsınız ama sevgılınızın dedıgı hıc hos sey degıl. Sevgılınıze sıddete ugradıgınızı soyledınız mı? Bunu soylesen ılerıde cesaret alıp kendı de yapar mı? Soylense bı dert soylenmese bır dert

Yaşadığınız olay için üzgünüm. Kadınlara kalkan eller kırılsın. Sevgiliniz size destek olacağına köstek olan bencil birisi. Seven insan bir utanır, mahcup olur, ne yapsam da mutlu etsem, ona nasıl iyi gelebilirim diye düşünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…